Vakantiehuis Blankenberge
op Vakantie appartementen Blankenberge
Huiscode: BK040
Huiscode: BK040
2 personen
2 huisdieren
1 slaapkamer
Wi-Fi
BK040 - Basisafbeelding
7, 8
Goed
7 beoordelingen
BK040 - Woonkamer
BK040 - Woonkamer
BK040 - Keuken
Bekijk 6 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (7)

Mooi 2 persoons appartement met balkon aan de zonzijde in Blankenberge

’s Morgens gaan de gordijnen open en dan kunt u meteen genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Kan het nog beter? Gezellig appartement voor twee personen met een balkon direct aan de kust van Blankenberge. Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met verschillende appartementen en penthouses. De vakantiesuites zijn voorzien van alle comfort: stijlvolle afwerking, douche en wc, kabeltelevisie, balkon met tuinmeubelen. Voor jong en oud is Blankenberge een geweldige mix van natuur, cultuur, gastronomie en entertainment.

Indeling

Deze vakantiesuite is geschikt voor maximaal twee personen en is 35 m2 groot. De suite beschikt over een woonkamer met televisie en met een slaaphoek voor twee personen in de vorm van een tweepersoonsbed of twee losse bedden. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Daarnaast is er nog een balkon met tuinmeubelen. De suite heeft een open kitchenette die volledig is uitgerust met koelkast, filter koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek, glazen, etc. De suite is gelegen aan de zonnekant.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Er is geen parking op het domein aanwezig. Uw auto kan geparkeerd worden in de nabije omgeving. Afhankelijk per parkeerplaats is dit gratis of tegen betaling.

 

 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Balkon
Tuinmeubilair
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Elektronische kookplaat
Slaapkamer
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 2
Tweepersoons dekbedden: 1
Badkamer
Föhn
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Blankenberge, West-Vlaanderen

Blankenberge is een gezellig dorp aan de Belgische kust dat tal van activiteiten biedt. Geniet van het brede strand, de gezellige jachthaven, de lange zeedijk, het casino, de fantastische restaurants en de sfeervolle winkelstraten. Gedurende het hele jaar kunt u hier echt een heerlijke strandvakantie beleven. Voor een lekker dagje uit gaat u naar Sealife Blankenberge, ZOO Serpentarium of de variété-show van het Witte Paard. Voor een heerlijk dagje winkelen gaat u naar Werelderfgoedstad Brugge: de stad die rijk is aan prachtige musea, monumenten, stadsparken en indrukwekkende architectuur. Maak er een lange stadswandeling of neem een bootje over de grachten. Kortom: in deze omgeving is echt van alles mogelijk!

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 300m
Supermarkt: 1200m
Restaurant: 70m
Dorp/stadcentrum: 100m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Vakantie appartementen Blankenberge Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Centraal internetpunt

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 8
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 7 met een gemiddelde van 7,9.
4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Harm de Kluijver - juli 2023
9, 0
Enige tip die ik zou meegeven, als wij iets van een google maps kaartje hadden gehad met de markering waar we precies konden laden en lossen (want de straat was een eenrichtingsstraat achteraf) en een plek waar je het beste tijdens je verblijf kunt parkeren was het nog beter geweest.
Joey den Boer - juli 2023
6, 7
Anoniem - april 2023
9, 0
Sam de Haan - augustus 2022
6, 3
Het bed was zeer teleurstellend twee matrassen voor een twee persoons bed en de matrassen waren kei hard om op te slapen.
Miriam de Bont - juli 2021
9, 0
Zeer netjes zo goed als nieuwe studio, zeer goed gelegen. Gastvrij: t was een contactloos verblijf met inlogcodes ed dus niet beoordeelbaar. WiFi viel regelmatig weg en op de liften was t vaak lang wachten daardoor zou t gebruik voor de trap aangemoedigd kunnen worden. Maar de trappenhal was niet aan gegeven dit zou beter moeten.(veiligheid!!!!)
Laatst bekeken
7, 8
.
Blankenberge
2 personen | 1 slaapkamer
weekend v.a. 350 287
o.b.v. 2 personen