Vakantiehuis Bruinisse
op Vakantiepark Aquadelta
Huiscode: ZE389
Huiscode: ZE389
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
ZE389 - Basisafbeelding
7, 4
Goed
16 beoordelingen
ZE389 - Woonkamer
ZE389 - Keuken
ZE389 - Keuken
Bekijk 6 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (16)

Luxe 6 persoons vakantiehuis op vakantiepark in Bruinisse.

Op het gezellige vakantiepark Aquadelta in Bruinisse kunt u dit luxe, vrijstaande zespersoons vakantiehuis huren en een heerlijke vakantie in Zeeland beleven. Het vakantiepark heeft vele faciliteiten waarbij aan elke leeftijd is gedacht, zo is er onder andere een zwemparadijs, kinderspeeltuin, à la carte restaurant, een lounge terras, midgetgolf, tennisbanen, wasserette en supermarkt. Maar aangezien u zich aan het Grevelingenmeer en op Schouwen-Duiveland bevindt zijn er nog zoveel meer mogelijkheden, denk hierbij aan duiken, vissen, golfen, wandelen, zeilen, fietsen, paardrijden, surfen en kitesurfen. En dit alles in de directe nabijheid. Geniet van de prachtige natuur en de pittoreske dorpjes in de omgeving of zoek het iets verder weg met een bezoekje aan Antwerpen, Veere of Middelburg.

Indeling

De sfeervolle woonkamer met smart-tv en openslaande deuren grenst aan de open keuken. Deze beschikt over onder andere een filter koffiezetapparaat, waterkoker, vierpits kookstel, vaatwasser, magnetron en een koelkast met vriesvak. Ook vind je op de benedenverdieping een van de twee toiletten. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met elk twee éénpersoons boxspringbedden. Ook de badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een douchecabine en een tweede toilet. De villa is kindvriendelijk en uitgerust met een traphekje boven, een box, kinderbadje, ledikant en een kinderstoel. Aan de villa grenst een overdekte veranda met tuinmeubilair. Bij de villa is parkeergelegenheid voor twee auto’s.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • In dit vakantiehuis is er standaard een kinderbad, kinderbox, kinderledikant en een kinderstoel aanwezig. U hoeft deze attributen niet extra bij te boeken tijdens het boekingsproces.
  • Boekt u met meer dan twee personen en bent u onder de 30 jaar dan wordt bij aankomst een waarborgsom van EUR 50 per persoon gehanteerd. U dient hiervoor bij aankomst een formulier in te vullen met gegevens van alle reisgenoten.
  • Het exterieur / interieur kan per vakantieverblijf verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto’s.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • In het laagseizoen en buiten de schoolvakanties zijn enkele of alle faciliteiten doordeweeks beperkt geopend.

 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Tuin
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Kinderbed
Boxspringbedden
Aantal slaapplaatsen: 6
Kamers met twee bedden: 3
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Toilet
Ligbad
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Bruinisse, Zeeland

Bruinisse wordt ook wel de Mosselstad genoemd en dat is met een reden! De plaatselijke mosselkwekers zijn goed voor een derde van de aanvoer van mosselen in Nederland. Wanneer u hier iets meer over wilt weten, zou u Brusea kunnen bezoeken waar het leven en werk van een mosselvisser wordt tentoongesteld. In de omgeving vindt u Zierikzee, de hoofdstad va Schouwen-Duiveland, met haar vele authentieke eigenschappen. In de buurt vindt u daarnaast het interessante Deltapark Neeltje Jans en Ouwerk, waar het Watersnoodmuseum is gevestigd. Gaat u liever een dagje naar het strand? Dan bent u in no time in Renesse, waar lange stranden, gezellige terrassen en een bruisend uitgaansleven goed vertegenwoordigd zijn.

Ligging
Op een vakantiepark
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 15000m
Meer: 100m
Supermarkt: 50m
Restaurant: 50m
Dorp/stadcentrum: 2000m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Vakantiepark Aquadelta Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 4
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 16 met een gemiddelde van 7,2.
6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Ineke van de Maat - december 2023
9, 7
Heel fijn ontspannen weekend gehad. Net, schoon huisje, goede faciliteiten en leuk park. We hebben genoten!
Jean Breibach - augustus 2023
7, 7
De vaatwasser zat nog vol met etens resten en de lades op de badkamer lagen vol met haren en een kniptangentje voor de nagels. Wat ik miste op de badkamer was een föhn. Ze kwamen op vrijdagmorgen het grasmaaien dat was vochtig zo nam je alles mee naar binnen, zeker als je een hond bij hebt. Verder was het huisje aan het water echt prima.
Jolanda de Neeling - augustus 2023
5, 3
Zeer smerig in 't huisje, en hoorde dat al van meerdere mensen die al eerder bij jullie waren en ondanks dat dus aangegeven wordt is er niks in veranderd, 't was echt ranzig de schoonmaker komt er 10 min in om de schoonmaak te doen en moet jezelf bij vetrek nog stofzuigen!!!!!
H. van Omme - juni 2023
7, 3
Je moet een hoop geld betalen voor de schoonmaak, maar toen wij binnen kwamen kon je zien dat er al een tijdje niet goed is schoongemaakt. Zeker de vloer was smerig! Heb vier keer met een dweil erover gegaan en toen ging het redelijk. Puntje van aandacht.
Ingrid Dees - april 2023
7, 0
De locatie is prima maar prijs- kwaliteit is minder de wc beneden zit los. Plasvlekken in een dekbed. Simpel en goedkoop ingericht bank kapot.
Laatst bekeken
7, 4
.
Bruinisse
6 personen | 3 slaapkamers
0
o.b.v. 6 personen