Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Colijnsplaat

Op zoek naar een huisje in de buurt van het grootste nationale natuurpark van ons land én dicht bij een van de schoonste stranden van Nederland? Huur een vakantiehuis in Colijnsplaat en geniet van een heerlijke vakantie of weekendje weg in Zeeland!

3711 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis net buiten Groet nabij Schoor...
9, 7
9, 7
81 beoordelingen
488
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
9, 4
9, 4
130 beoordelingen
1210
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Uniek vakantiehuis voor 14 personen met zeezicht in Domburg
9, 2
9, 2
64 beoordelingen
1443
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
9, 6
9, 6
80 beoordelingen
1029
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Knus Tiny House  voor 4 personen in bosrijk gebied
8, 9
Knus Tiny House voor 4 personen in bosrijk gebied
Nederland › Gelderland › Otterlo
8, 9
95 beoordelingen
350
311
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 1
9, 1
118 beoordelingen
1855
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Dom...
9, 1
9, 1
24 beoordelingen
383
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
8, 7
8, 7
86 beoordelingen
1417
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtig 2 persoons vakantiehuisje in Gapinge - Zeeland
9, 6
9, 6
121 beoordelingen
291
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Luxe 5 persoons vakantiehuis in Salland met sauna.
9, 2
Luxe 5 persoons vakantiehuis in Salland met sauna.
Nederland › Overijssel › Notter
9, 2
22 beoordelingen
552
531
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis in Colijnsplaat

Colijnsplaat: pittoresk dorp op Noord-Beveland

Het Zeeuwse Colijnsplaat ligt op Noord-Beveland, bij het zuidelijke deel van de Zeelandbrug. Het dorp heeft onder andere een jachthaven, een vissershaven en twee bijzondere molens: De Oude Molen is gebouwd rond 1727, de molen Nooit Gedacht komt uit 1864.

Wist u dat er zich in de buurt van Colijnsplaat een Keltische nederzetting heeft bevonden? Er was ook een tempel voor de godin Nehalennia aanwezig. In 1970 werden bij Colijnsplaat een aantal altaren uit de Oosterschelde gevist die gewijd waren aan deze godin. Aan het begin van de 21e eeuw is een Gallo-Romeinse tempel gereconstrueerd die u nu in Colijnsplaat kunt bekijken.

Wilt u Colijnsplaat en de rest van Noord-Beveland ontdekken tijdens een vakantie of weekendje weg? Huur dan een van de vakantiehuizen die wij in Colijnsplaat aanbieden. Ze hebben alles in huis voor een comfortabel verblijf. Wilt u gebruikmaken van extra faciliteiten, zoals een zwembad, speelgelegenheid of restaurant? Dan kunt u het beste kiezen voor een huisje op een vakantiepark

Dit is er te doen in Colijnsplaat tijdens uw vakantie of weekendje weg

Ga erop uit vanuit uw vakantiehuis in Colijnsplaat en ontdek deze pittoreske dorp. Het monument ‘Houen jongens’ moet u zeker even bekijken. Het is een herinnering aan het wonder waardoor Colijnsplaat gespaard is gebleven tijdens de Watersnoodramp van 1953. Ook de Voorstraat is leuk om doorheen te lopen, met de fraaie oude lindebomen, monumentale panden en sfeervolle terrassen.  

In de buurt van Colijnsplaat ligt Kamperland. Het is een perfecte bestemming voor als u een watersportliefhebber bent. Vlak bij Kamperland vindt u het Banjaardstrand, dat een van de schoonste stranden van Nederland is. Op dit brede strand hebt u alle ruimte en kunt u genieten van het schitterende uitzicht op de Oosterscheldekering. 

Tip van Heerlijke Huisjes: recreëren aan het Veerse Meer

Vanuit uw vakantiehuis in Colijnsplaat bent u vrij snel bij het Veerse Meer. Dit was ooit een zeearm, maar is nu een waar watersportwalhalla. Bovendien is het een bijzonder natuurgebied. Leuk weetje: in het Veerse Meer bevinden zich wel zeventien eilandjes. Vijf van deze eilandjes zijn speciaal bedoeld voor vogels. Deze mag u dan ook niet betreden. De andere twaalf eilandjes zijn toegankelijk voor bezoekers. U kunt er genieten van de natuur en een tochtje maken door de bossen. Voor de kinderen zijn er speelweides waar ze zich kunnen vermaken. 

Geniet van de natuur tijdens uw vakantie in Colijnsplaat

Uw huisje in Colijnsplaat ligt dicht bij het grootste Nationale Park van Nederland: de Oosterschelde. Door de unieke combinatie van zout en zoet water en het voortdurende veranderende landschap is het een aantrekkelijke plek voor vogels, waterdieren en planten. U kunt prachtig wandelen in dit gebied. Ga eens op pad met een boswachter, deze kent het gebied door en door, en kan u er alles over vertellen. Of maak een rondvaart over de Oosterschelde, dan kunt u het gebied vanaf het water ontdekken. 

Huur een vakantiehuis in Colijnsplaat

Geniet van een vakantie of weekendje weg op Noord-Beveland met een vakantiehuis in Colijnsplaat. Met zowel een schitterend natuurgebied als het strand in de buurt zult u zich opperbest vermaken!