Vakantiehuis Lemmer
op Vakantiepark Eigen Wijze
Huiscode: LE001
Huiscode: LE001
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
LE001 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
71 beoordelingen
LE001 - Woonkamer
LE001 - Woonkamer
LE001 - Keuken
Bekijk 11 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (71)

6 persoons vissershuisje rond het water.

Deze knusse vakantiehuisjes zijn gebouwd in een karakteristieke Zuiderzeestijl, staat rond het water en wordt omringt door een houtwal met wandelpaden. De huizen zijn gelegen op een parkje in Bant, nabij Lemmer. Het parkje is gelegen op het erf van een boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Indeling

Alle huisjes zijn voorzien van een douche, toilet, centrale verwarming, een radio met CD-speler, een televisie en een keuken met magnetron, filter koffiezetapparaat en koelkast met vriesvakje. Dit zes persoons huisje beschikt over twee slaapkamers welke zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden. Beneden bevindt zich een tweepersoonskamer. De huisjes worden omringd door een houtwal met wandelpaden. Indien gewenst kunt u verschillende outdoor activiteiten doen en/of een bier tap huren. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Filter koffiezetapparaat
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Kamers met twee bedden: 3
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Lemmer, Friesland

Voor een leuk dagje uit bezoekt u een van de omliggende authentieke Zuiderzeedorpen. In Lemmer, Blokzijl en Urk vindt u onder meer oude gebouwen en havens, maar kunt u ook heerlijk lunchen in een van de restaurants of op de gezellige terrassen. Heeft u zin om een dagje te zwemmen? Bezoek dan binnenzwembad Bosbad in Emmeloord. Voor een dagje op het water is het Venetië van het Noorden, Giethoorn, zeker een aanrader. Of u nu gaat voor een fluisterbootje, kano of een tocht met de rondvaartboot: dit dorp is het mooiste als u het vanaf het water bekijkt. Daarnaast is ook het Kuinderbos leuk voor een dagje uit: de prachtige natuur nodigt uit voor lange wandelingen, mooie fietstochten en lekkere picknicks onderweg.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 7km
Meer: 0.01km
Supermarkt: 7km
Restaurant: 7km
Dorp/stadcentrum: 4km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Vakantiepark Eigen Wijze Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Campers toegestaan

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 71 met een gemiddelde van 8,3.
4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Petra Oude Munnink - augustus 2023
7, 7
We hadden een 6 persoons huisje. De ruimte hield niet echt over. Maar we misten vrij veel "gewone" dingen in de keukenlades, zoals een soeplepel, een scherp mes en wat middelgrote schalen/ kommen. Dit was jammer, maar verder een prachtige plek met vriendelijke mensen!
Anoniem - juli 2022
9, 0
Kerstin Zander - mei 2022
10
Super Haus mit tollem See. Die Kinder konnten die vorhandenden Kanus nutzen. Das Huepfkissen war auch sehr beliebt. Sehr ruhig und idyllisch alles. Super netter Gastwirt. Haus war geraeumiger als gedacht. Ich kann es nur empfehlen. Great place and host. I highly recommend it, specially when visiting with children. Kids loved the jumping pillow.
Wolter Bonnema - mei 2022
7, 7
Fijne midweek gehad ondanks GEEN WIFI, tv geen signaal, ook niet op nieuw gekregen tv. Geen verhuur fietsen staat wel op website. Vriendelijk/behulpzaam personeel.
Anoniem - januari 2022
9, 0
Laatst bekeken
8, 6
.
Lemmer
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 443
o.b.v. 6 personen