Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Lochem

Gelegen in de provincie Gelderland ligt, in de prachtige natuur van de Achterhoek, het plaatsje Lochem. Lochem staat bekend om haar vele soorten natuurgebieden en landgoederen, prachtige landhuizen, gastvrijheid en vele recreatiemogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar rust en ruimte is een vakantiehuis in Lochem zeker iets voor u.

3782 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis net buiten Groet nabij Schoor...
9, 7
9, 7
82 beoordelingen
488
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
9, 4
9, 4
131 beoordelingen
1210
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Uniek vakantiehuis voor 14 personen met zeezicht in Domburg
9, 2
9, 2
67 beoordelingen
1443
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
9, 6
9, 6
80 beoordelingen
1029
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Knus Tiny House  voor 4 personen in bosrijk gebied
8, 9
Knus Tiny House voor 4 personen in bosrijk gebied
Nederland › Gelderland › Otterlo
8, 9
97 beoordelingen
350
311
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 0
9, 0
119 beoordelingen
1855
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Dom...
9, 1
9, 1
24 beoordelingen
383
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
8, 7
8, 7
86 beoordelingen
1417
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtig 2 persoons vakantiehuisje in Gapinge - Zeeland
9, 6
9, 6
125 beoordelingen
291
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Toplocatie! Prachtig 6 persoons vakantiehuis in Giethoorn
9, 6
9, 6
70 beoordelingen
646
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Lochem

Gelderland is één van de mooiste provincies voor een leuke vakantie in Nederland. Voor zowel rustzoekers, actievelingen en voor mensen die leuke steden willen bezoeken is er in Gelderland genoeg te beleven. Het is een provincie waar het hele jaar door van alles te zien en te beleven valt.

De Gelderse stad Lochem ligt aan rivier de Berkel, nabij gezellige steden als Zutphen en Deventer, waar veel te beleven valt. Maak urenlange wandelingen door de uitgestrekte bossen, heideheuvels en zandverstuivingen waar u herten, reeën en wilde zwijnen tegen kunt komen. Tevens kunt u hier ook goed fietsen langs de velden, bossen en eeuwenoude kastelen, over smalle landweggetjes die u dwars door het mooie Achterhoekse coulissen landschap leiden. Proef de mystieke sfeer van de middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap vanuit uw vakantiehuis in Lochem.

 

Vakantiehuis huren in Lochem

Op zoek naar een vakantiehuis in de Achterhoek? Wellicht is een vakantiehuis in Lochem voor u een uitkomst! Waan uzelf in een prachtige natuur. Water, bos en weide vindt u allemaal terug. Er is voor iedere natuurliefhebber, rustzoeker en actieveling van alles te doen. Of u nu met z’n tweeën bent of met de hele familie bent. Voor ieder is een gepast vakantiehuisje. Lekker tot rust komen in een van de mooiste provincies van Nederland, doet u het hele jaar door.

Last minute vakantiehuizen in Lochem

Bent u op het laatste moment nog op zoek naar een vakantiehuis? Boek dan een last minute vakantiehuis in Lochem. Last minutes zijn altijd een goede manier om voordelig op vakantie te gaan. Sommige kortingen kunnen namelijk oplopen tot wel 50 procent, zo kunt u vaker genieten van een vakantie voor weinig geld. Bekijk snel het veelzijdige aanbod van onze last minute vakantiehuizen en kom helemaal in de vakantiestemming. Laat uw vakantie maar beginnen.

 

Wat voor type vakantiehuizen heeft heerlijkehuisjes.nl in Lochem?

Gelegen op de mooiste plekjes vindt u de gezellige vakantiehuizen in Lochem. Zo zijn de vakantiehuizen gelegen in een bosrijke omgeving nabij het water. Van een luxe villa, mooi chalet tot een gezellig vakantiehuis of knus vakantiehuis van een particuliere eigenaar in Lochem. Zelfs een groepsaccommodatie in Lochem behoort tot de mogelijkheden. De groepsaccommodaties bieden u veel ruimte en comfort, precies wat u nodig bent tijdens uw vakantie. Zo kunt u samen met uw familie of vrienden genieten in één accommodatie en is het boeken van meerdere vakantiehuizen dus helemaal niet nodig. Tijdens de warme zomermaanden kunt u er ook voor kiezen om een vakantiehuis met zwembad in Lochem te huren. Of het nu is om er op een luchtbed rond te dobberen of om de kinderen urenlang speelplezier te geven, een zwembad geeft u net wat extra luxe.

 

Wat zijn leuke activiteiten in de buurt van Lochem?

Rondom Lochem vindt u tal van mogelijkheden voor zowel een sportieve- als ontspannen vakantie. De groene omgeving biedt volop mogelijkheden om lekker te wandelen en fantastische fietstochten te maken en tevens u kunt er goed golven.

Varen over de Berkel, genieten van een heerlijk glas wijn op één van de vele terrasjes of ontspannen in de tuin van uw vakantiehuis.

Kastelen & landgoederen bezoeken. Waan u in de Middeleeuwen en speel jonkvrouw of ridder op één van de kastelen. Tussen het dorpje Laren en de Overijsselse Markelo ligt Landgoed Verwolde. Op het landgoed staat een kasteelachtig huis met een tuin, een park en vindt u het bosgebied Oranjewoud met prachtige vijvers en landbouwpercelen. U kunt het huis bezoeken met een gids, deze zal u het een en ander vertellen. Voor of na afloop van het bezoek kunt u terecht in de theeschenkerij voor een heerlijk kopje thee. Tevens kunt u een wandeling maken door de tuinen van het landgoed en uw trouwe viervoeter is aangelijnd ook welkom.

Sterrenhemel bij Publieksstrerrenwacht. Wilt u graag meer weten over de sterrenhemel, dan is een bezoek aan Publiekssterrenwacht Phoenix zeker aan te raden. Kom samen met uw geliefde, gezin of familie en kom alles te weten over de sterrenhemel. Het uitje is voor zowel de allerjongsten als de alleroudsten zeker leuk om te doen.

Bij speel- en kinderboerderij Strubbert beleeft u samen met uw kind(eren) volop speelplezier. Bekijk en aai de boerderijdieren zoals pony’s, koeien, varkens, kangoeroes, ezels, konijnen en pauwen. Tevens kan er op een pony of ezel gereden worden! Maak een puzzeltocht, dwaal samen door het doolhof of laat de kinderen lekker spelen in de speeltuin.

Mountainbike route Achterhoek is met 110 kilometer uitgebreid! Dat is goed nieuws voor wie graag de mountainbike pakt en sportief wilt fietsen. U kunt tochten doen tussen de 10 en 30 kilometer lang. Stap op in Gorssel, Lochem of Borculo. Volg de daarbij aangegeven kleuren.

Of u nu met zijn tweeën bent of met een groep, de uitjes in Lochem zijn geschikt voor iedereen, er is altijd welt iets te doen!

Hoe kan ik het beste vanuit Lochem de omgeving ontdekken?

Uiteraard kunt u met de auto vrijwel overal komen en is het ideaal als het iets minder mooi weer is om toch wat van de omgeving te kunnen zien. Lochem ligt in een prachtige natuurlijke omgeving waarin veel te zien is.

  • Huur een kano en vaar door de bossen en weidse landschappen. Een eenrichtingstocht en stop op mooie plekjes om even uit te rusten of ergens langs de kant om een hapje en drankje te kunnen doen. Er zijn twee opstapplaatsen in Lochem.
  • Solex huren. Je rijdt door het coulisselandschap van de Achterhoek, over het Twentekanaal en het riviertje de Berkel komt. Het pittoreske dorpje Almen is een perfecte pauze plek. U kunt reserveren bij het VVV van Lochem.
  • Fietsen. Heeft u de fiets mee of wilt u een fiets huren? Dan zijn er diverse fietsroutes die u volgen kunt om de omgeving te ontdekken. Volg bijvoorbeeld de Berkelroute of andere fietsroutes die u bij het VVV kunt vinden.
  • Wandelen. Rondom Lochem ligt een groot wandelnetwerk. U kunt diverse rondes lopen. Bijvoorbeeld een rondje Exel, Stadswandeling Lochem of een Ommetje Harfsen. De afstanden zijn tussen de 3 en 15 kilometer lang.