Vakantiehuis Ossenisse
op Recreatieboerderij de Zeemeeuw
Huiscode: ZE455
Huiscode: ZE455
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
ZE455 - Basisafbeelding
9, 8
Voortreffelijk
25 beoordelingen
ZE455 - Woonkamer
ZE455 - Woonkamer
ZE455 - Keuken
Bekijk 7 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (25)

Sfeervol 6-persoons vakantiechalet op kindvriendelijke mini-camping in Ossenisse

Wilt u zeker zijn dat uw kinderen zich geen moment vervelen op vakantie? Dit gezellige 6-persoons vakantiehuis net buiten Ossenisse is dan een echte aanrader! Het is een zeer kindvriendelijke mini-camping met zestien vakantiehuizen in totaal. Er zijn vele dieren zoals geitjes, paarden, wallaby's en alpaca's aanwezig welke de kinderen, samen met de eigenaar, mogen verzorgen. De vakantiechalets staan ieder op een groot perceel en bij sommige is er voldoende ruimte om uw eigen paard te weiden. Door de ruimte om de vakantiehuizen heen is er voldoende ruimte voor de kinderen om er te spelen en er zijn meerdere skelters en fietsen welke gebruikt mogen worden. Daarnaast zijn er ook nog een kinderboerderij, wasserette, karper vijver, openluchtzwembad, trampoline, speeltuin, sportveld en animatie in het hoogseizoen.

Ossenisse is gelegen aan de Westerschelde in Zeeuws-Vlaanderen, de omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen of lange fietstochten maar ook steden zoals Brugge, Knokke en Antwerpen zijn leuke uitstapjes. Wacht dus niet met het boeken van uw gezinsvakantie en kom samen met de kinderen naar Ossenisse waar u dit gezellige 6-persoons vakantiechalet kunt huren!

Indeling

De woonkamer is onder meer voorzien van een zithoek, eethoek, televisie, cd-speler en radio. De keuken is uitgerust met onder andere een vier-pits kookstel, filter koffiezetapparaat, koel/vriescombinatie, mixer, combimagnetron, vaatwasser en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers, de eerste twee hebben twee éénpersoons boxspringbedden 90x200 cm, de derde slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden van 80 x 200 cm. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Verder is er centrale verwarming, gratis internet, kinderbed en kinderstoel. Buiten heeft u een niet omheinde tuin voorzien van een gemeubileerd terras waaronder een picknick tafel en twee ligstoelen. Daarnaast beschikt u over een eigen parkeerplaats.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Kinderbed en -stoel zijn op aanvraag inbegrepen
  • Bij huur van badlinnen ontvangt u ook keukenlinnen (3x)
  • Max. 2 honden zijn toegestaan. Ze moeten op het park wel aangelijnd zijn.
  • Gebruik van wasmachine en wasdroger tegen betaling (EUR 2,00 per beurt)

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Geschikt voor mindervaliden
Rookvrij
Energielabel: Vrijgesteld
Buiten
Terras
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Schommel
Trampoline
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Slaapkamer
Aantal slaapplaatsen: 6
Kamers met twee bedden: 3
Eenpersoons dekbedden: 6
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Ossenisse, Zeeland

Ossenisse valt onder de gemeente Hulst en het heeft een kustlijn van meer dan 31 kilometer. Deze loopt van het mooie natuurgebied Het verdronken Land van Saeftinghe tot voorbij Walsoorden. Fietsers en wandelaars komen hier graag om te genieten van de pracht en variatie die de natuur hen hier biedt. Het is een heerlijk gevoel om, staande in een heerlijke bries op de hoge Scheldedijk te genieten van de uitgestrekte polderlandschappen, de beboomde dijken, de welen en de plassen. Ossenisse is ook een uitstekende uitvalsbasis voor een uitstapje naar België. Bezoek bijvoorbeeld Antwerpen of het historische Gent. In de buurt kunt u genieten van het prachtige Hulst of van een van de fijne badplaatsen in de provincie.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan een rivier
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 30km
Meer: 500m
Supermarkt: 3km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 3km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Recreatieboerderij de Zeemeeuw Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Trampoline
Jeu de Boulesbaan
Vuurwerkarm

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 8
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 25 met een gemiddelde van 9,1.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Melanie Dennis - juli 2023
10
Wir sind zum dritten Mal mit unseren Kindern auf dem kleinen Bauernhof gewesen und werden wieder dort hin fahren. Kann es nur wärmstens empfehlen!
Gudrun Rehbein - juli 2023
9, 3
Es hat uns sehr gut gefallen. Eine tolle Gastfreundschaft, Umgebung und ein schönes Haus. Das einigste was uns in Haus fehlte war ein Toaster und Auflagen für die Liegen . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Karin Hausmann - oktober 2022
10
Hele fijne vakantie gehad. Zeer gastvriendelijke eigenaars. Accommodatie was goed onderhouden en alles functioneerde naar behoren. Zeer zeker een aanrader.
Natasja Pool - december 2021
6, 3
De blokhut was erg vochtig en niet geventileerd. Ik denk dat het in de zomermaanden goed te doen is maar in deze regenachtige maanden blijft alles vochtig. Tijdens het koken moest je een raam open zetten. De badkamer was niet echt schoon.
Reactie van de eigenaar
Wij staan tijden het verblijf altijd open voor vragen en klachten zodat we de kans krijgen het probleem te verhelpen. Jammer dat het via deze weg moet. Voor ventilatie tijdens het koken kan er natuurlijk gebruikt worden gemaakt van de afzuigkap.
Veroniek Hulsman - mei 2021
9, 7
We hebben een heerlijk weekend gehad. Veel ruimte, leuke speeltuintjes en een zwembad. En dan hebben we ook nog de diertjes gezien. Vond de schoonmaak iets minder maar dat mocht de pret niet drukken.
Laatst bekeken
9, 8
.
Ossenisse
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 379
o.b.v. 6 personen