Vakantiehuis Renesse
op De Soeten Haert
Huiscode: ZE454
Huiscode: ZE454
7 personen
2 huisdieren
4 slaapkamers
Wi-Fi
ZE454 - Basisafbeelding
8, 4
Zeer goed
145 beoordelingen
ZE454 - Woonkamer
ZE454 - Woonkamer
ZE454 - Keuken
Bekijk 7 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (145)

Mooi 7 persoons vakantiehuis op vakantiepark in Renesse 100m van het strand.

Dit mooie geschakelde vakantiehuis is gelegen op vakantiepark De Soeten Haert in Renesse en geschikt voor zeven personen. U bent op een toplocatie voor een fijne strandvakantie in Zeeland, want het brede Noordzeestrand is slechts honderd meter verderop. Het leent zich uitstekend voor allerlei watersporten, zoals zwemmen, duiken, zeilen of juist lekker relaxen en zonnebaden op het familiestrand. Tevens kunt u er zeehonden spotten op de zandplaat in Renesse. Renesse is een zeer gezellig dorp waar u heerlijk kunt struinen langs de winkeltjes of lekker op een terrasje een drankje kunt nuttigen. Schouwen-Duiveland en haar natuur leent zich uitstekend tot het maken van lange fiets- en wandeltochten waarbij het landschap steeds wisselt van duinen naar bossen naar polderlandschap. U gaat zeker een fantastische strandvakantie beleven met het huren van dit mooie zeven persoons vakantiehuis in Renesse.

Indeling

In de woonkamer heeft u een comfortabele zithoek, eettafel en een televisie. De keuken is uitgerust met onder andere een vier-pits kookstel, combimagnetron, koffiepadapparaat en vaatwasser. Op de begane grond vindt u ook de eerste slaapkamer welke is uitgevoerd met twee eenpersoonsbedden, de badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping heeft u drie slaapkamers waarvan er twee stuks zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, de derde slaapkamer heeft één eenpersoonsbed. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, er is een apart toilet. Verder is er centrale verwarming en gratis internet. Buiten heeft u een niet omheinde tuin met gemeubileerd terras en een berging voor het stallen van uw fietsen. Parkeren kunt u vlakbij het vakantiehuis op één van de vele centrale parkeerplaatsen.

Met voorkeur te boeken (voorkeurskosten):

  • Huisdiervrij
  • Traphekje boven
  • Hoekligging

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Bijzonderheden

  • Het exterieur / interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto’s.
  • Dit vakantieverblijf kan niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en jongerengroepen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • De faciliteiten in dit park zijn in het laagseizoen tevens in beperkte mate geopend.
  • Als gast van de Soeten Haert kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad van Zeeland Village (op 4,5km afstand) en het subtropisch zwemparadijs van Beach Resort (25 kilometer). In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Beach Resort gesloten van maandag 13 januari 2025 tot vrijdag 31 januari 2025. Je bent van harte welkom te komen zwemmen in zwembad De Parel op Hof Domburg. Dit ligt op ongeveer 25 minuten rijden.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Tuin
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Slaapkamer
Kamers met één bed: 1
Aantal slaapplaatsen: 7
Kamers met twee bedden: 3
Eenpersoons dekbedden: 7
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Toilet
Ligbad
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Renesse, Zeeland

Renesse is een bruisende kustdorp waar gezelligheid, levendig uitgaansleven, mooie stranden en zonnige terrasjes aan de orde van de dag zijn. In de zomer worden er vele activiteiten georganiseerd, maar niet alleen dan is het goed vertoeven in Renesse. Geniet er in een van de vele restaurants van verse mosselen, Oosterscheldekreeft en de talloze andere streekproducten. Renesse biedt ook mogelijkheden voor paardenliefhebbers: u kunt er paarden huren en mooie ritten maken door bossen, duinen en langs het strand. Naast Renesse kunt u alle kanten op vanuit hier, zo zijn het historische Veere, authentieke Zierikzee en interessante Deltapark Neeltje Jans allen goed bereikbaar en zeker aanraders voor een dagje uit.

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
In de duinen
Aan zee
Afstanden
Strand: 100m
Meer: 5000m
Supermarkt: 0m
Restaurant: 0m
Dorp/stadcentrum: 2000m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

De Soeten Haert Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Sportveld
Café/Bar
Fietsverhuur

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 4
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 27 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 145 met een gemiddelde van 7,9.
27 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Hedwig Laurens - maart 2024
8, 3
Het huis was niet heel schoon. Borden in de kast waren niet schoon. Pannen ook niet. Er hingen en hangen nog steeds veel stofdraden in kamer en badkamer. Bij het beslaan van de ramen zag je hoe vies ze waren. Ondanks dat hebben we het heerlijk gehad.
Annemijn Arns - december 2023
8, 7
De badkamer rook heel vies toen wij aankwamen, maar voor de rest was het een top vakantie!
Peter Speetjens - oktober 2023
7, 3
De spinnenwebben hingen aan de plafonds en achter de lampen. Inrichting is praktisch, maar niet gezellig. Bank zit niet goed.
Willi Jansen - oktober 2023
8, 3
H.J. van der Slik - oktober 2023
8, 7
Badkamers waren niet schoon er lag nog zand, vloeren en wc’s waren ook niet schoon.
Laatst bekeken
8, 4
.
Renesse
7 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 354
o.b.v. 7 personen