Vakantiehuis Sluis
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE020
Huiscode: ZE020
4 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZE020 - Basisafbeelding
9, 3
Heerlijk
20 beoordelingen
ZE020 - Woonkamer
ZE020 - Woonkamer
ZE020 - Keuken
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (20)

Comfortabel en rustig gelegen 4-persoons vakantiehuis in Sluis.

In de gemeente Sluis, ligt tussen weilanden, heide en bossen het dorpje Sint Kruis waar u dit sfeervolle vier persoons vakantiehuis kunt huren. Het ligt naast het huis van de eigenaar net buiten Aardenburg op de rand met de Belgische grens. Sluis is een gezellig, sfeervol stadje met een rijk verleden en een Bourgondisch karakter. Het is een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes naar bijvoorbeeld de Noordzeekust, maar ook naar de Belgische steden Antwerpen, Brugge en Gent. Maar ook dichterbij is het genieten, Zeeuws-Vlaanderen heeft tal van wandel- en fietsroutes, golfterreinen, lange stranden en heerlijke terrasjes. Het is een uitgelezen schilderachtig gebied met vele kreken zoals de Biezenkreek en Valleikreek.

Indeling

Op de begane grond heeft u een woonkamer voorzien van zitbanken, eettafel, satelliettelevisie, CD-speler, stereo, radio, boeken en spelletjes. De keuken is onder andere voorzien van een vier-pits kookstel, filter koffiezetapparaat, broodrooster, koel/vriescombinatie, grill, combimagnetron en waterkoker. De ruime badkamer is uitgevoerd met een ligbad, een douche en wastafel. In de hal bevindt zich een apart toilet.

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers, de eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Verder is er centrale verwarming, gratis internet, kinderbed en kinderstoel.

Buiten heeft u een niet omheinde tuin met terras welke is voorzien van tuinmeubelen, vier ligstoelen, een barbecue, parasol en picknicktafel. U heeft een eigen parkeergelegenheid.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 2
Tweepersoons dekbedden: 1
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Toilet
Ligbad
Aantal douches: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Sluis, Zeeland

Zeeuws-Vlaanderen is een uniek stukje Zeeland welke garant staat voor eindeloos mooie wandelingen en lange fietstochten. De dijken en polderweggetjes leiden u langs polders, kreken, hoge bomen, oude knotwilgen en eeuwenoude stadjes met een rijke geschiedenis. Er is een fietsknooppuntensysteem zodat u zelf bepaalt hoe lang u uw route wilt maken en u wordt er geleid langs de aantrekkelijkste punten in het landschap. Sluis is een gezellige plaats met in het centrum een groot aanbod aan unieke boetiekjes en een aantal winkels van bekende ketens. Het strand is op fietsafstand, maar u bent ook in no time in het Belgische Brugge. Zoekt u een uitje in Sluis? Bezoek dan de Wallen of het museum Belfort van Sluis.

Ligging
Op het platteland
Afstanden
Strand: 18000m
Supermarkt: 6000m
Restaurant: 5000m
Dorp/stadcentrum: 8000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen
Squash

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 20 met een gemiddelde van 9,1.
2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Melanie Zuijdendorp-van Veen - oktober 2023
8, 7
Het was enorm compleet en schoon en een attente gastvrouw.
Marina de Bruijn - augustus 2022
10
Heerlijk en schoon huisje zeer comfortabel. Zeer gastvrije eigenaars. En een prachtig Strand. CADZAND-BAD RADEN WIJ AAN.
T.G.J. de Smaele - september 2021
9, 3
Huisje was super. Tuin eromheen ook. Omgeving leuk. Af en toe waren mensen stug. Gelukkig niet allemaal.
Ad Vianen - september 2021
8, 3
Echt een heerlijk huisje, rustig gelegen ruim genoeg. Keuken zou een oppepper kunnen gebruiken. Maar is ruim voldoende uitgerust. Eigen vervoer is een must. Maar dan zijn er ook vele mogelijkheden van het Zwin tot aan historisch Hulst en de kust van België met het trammetje. Badplaats Cadzand, havenstadje Breskens met de Barbara kerk, Brugge enz.
PieterGeert Gelderblom - augustus 2021
7, 7
Mooi huisje, prachtige bloementuin. Van binnen compleet, netjes en redelijk schoon (wel veel spinrag). Vriendelijke eigenaars en gastvrij onthaal. Huisdieren niet toegestaan maar katten van de eigenaars lopen wel binnen. Aanstootgevende posters op de overloop (gelijkheidsideologie / homo-emancipatie), jammer.
Laatst bekeken
9, 3
.
Sluis
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 465
o.b.v. 4 personen