Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Tzummarum

Geniet optimaal in een vakantiehuis in Tzummarum. Het Friese plaatsje Tzummarum ligt op een fantastische plek bij Franeker en biedt u als vakantieganger genoeg vertier, plezier en vermaak. Alle vakantiehuizen en groepsaccommodaties zijn schitterend gelegen op een unieke plek in Friesland.

3711 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis net buiten Groet nabij Schoor...
9, 7
9, 7
81 beoordelingen
488
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
9, 4
9, 4
130 beoordelingen
1210
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Uniek vakantiehuis voor 14 personen met zeezicht in Domburg
9, 2
9, 2
64 beoordelingen
1443
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
9, 6
9, 6
80 beoordelingen
1029
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Knus Tiny House  voor 4 personen in bosrijk gebied
8, 9
Knus Tiny House voor 4 personen in bosrijk gebied
Nederland › Gelderland › Otterlo
8, 9
95 beoordelingen
350
311
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 1
9, 1
118 beoordelingen
1855
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Dom...
9, 1
9, 1
24 beoordelingen
383
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
8, 7
8, 7
86 beoordelingen
1417
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtig 2 persoons vakantiehuisje in Gapinge - Zeeland
9, 6
9, 6
121 beoordelingen
291
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Luxe 5 persoons vakantiehuis in Salland met sauna.
9, 2
Luxe 5 persoons vakantiehuis in Salland met sauna.
Nederland › Overijssel › Notter
9, 2
22 beoordelingen
552
531
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis in Tzummarum huren?

De vakantiehuizen in Tzummarum liggen op steenworp afstand van de Waddenzee waar u heerlijk kunt zwemmen, surfen. U kunt er ook voor kiezen om mee te gaan met bijvoorbeeld een wadlooptocht of een robbenboottocht. Tijdens deze tocht kunt u zelf zien hoe de zeehonden in de Waddenzee rondzwemmen en hoe de jonkies poedelen en spelen in het water. Vakantie vieren in Friesland vanuit een zeer ruim en luxe vakantiehuis in Tzummarum, dat wilt u toch ook?

Tzummarum, vakantievieren was nog nooit zó leuk

Tzummarum, een Friesere naam is er bijna niet te bedenken. Op korte afstand van de Friese steden Harlingen en Franeker vindt u één van de grootste dorpen in de gemeente Franekeradeel waar gezelligheid en vermaak voorop staan. De omgeving van het gezellige dorp kenmerkt zich door haar uitgestrekte landerijen en de kustlijn van de Waddenzee waar het heerlijk toeven is. Vanaf de dijk heeft u een prachtig uitzicht op de Waddenzee en bij helder weer is zelfs het Waddeneiland Terschelling te zien. Maak tijdens uw vakantie in Tzummarum mooie wandelingen langs de dijk met bijvoorbeeld uw trouwe viervoeter, waai lekker uit aan de pier of breng een bezoek aan Frankeker, Harlingen of Leeuwarden! Harlingen wordt ook wel de belagnrijkste havenstad van Friesland genoemd en ligt binnen handbereik, op zo’n 15 minuten rijden, van Tzummarum.

Een vakantiehuis in Tzummarum iets voor u?

Met een vakantiehuis in Tzummarum bent u er toch even lekker uit en tegelijkertijd op korte afstand van huis. Van een comfortabel vakantiehuis, een knus chalet of gezellige bungalow tot een luxe villa of ruime groepsaccommodatie, in Tzummarum kan het allemaal. Een vakantiehuis dichtbij de zee in Tzummarum zorgt ervoor dat u heerlijk kunt zwemmen, varen, vissen en kanoën. Kortom, een watersportvakantie vanuit uw achtertuin… oftewel vakantiehuis! Voor een vakantie vol activiteiten zijn hier mogelijkheden genoeg. Fietsen, wandelen of paardrijden, maar ook zeilen, boten bekijken en een terrasje pakken behoren tot de mogelijkheden. Op vakantie of een weekendje weg met de hele familie of met een groep vrienden? En het liefst met zijn allen zo dicht mogelijk bij elkaar? De groepsaccommodaties in Tzummarum bieden hiervoor uitkomst! Beleef met zijn allen een hoop lol en onderneem leuke activiteiten om zo uw vakantie tot een succes te maken. Vaak beschikken de groepsaccommodaties over een grote, ruime tuin zodat de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Terwijl u lekker ontspant op het terras vermaken de kinderen zich met een potje voetbal, volleybal of trampoline springen.

Gaat u liever voor een vakantiehuis gelegen in een wat levendigere omgeving met faciliteiten zodat u zich samen met de (klein)kinderen niet hoeft te vervelen in de vakantie? De vakantieparken in Tzummarum voldoen precies aan deze omschrijving. Vooral wanneer u op vakantie gaat met uw kind(eren) is een verblijf op een vakantiepark zeker aan te raden! Maak gebruik van de vele faciliteiten die het park u biedt zoals in de meeste gevallen een zwembad, sport- en speelvelden, sauna, fiets- en bootverhuur, restaurant en receptie.

Maak een uitstapje naar Harlingen vanuit de vakantiehuizen in Tzummarum

Deze prachtige oude stad wordt ook wel ‘het schoonst juweel der Vriezen’ genoemd. Loop door het pittoreske centrum en ontdek de vele leuke winkels en eet- en drinkgelegenheden of waai lekker uit aan de pier. Vanuit Harlingen kunt u ook de veerdienst naar de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling nemen. 

Deze eilanden zijn zeker de moeite waard om een dagje te bezoeken tijdens uw vakantie in Tzummarum. Maak een prachtige fietstocht door de duinen, geniet van de zee en het strand of ga wadlopen. Zowel Terschelling als Vlieland kennen veel gezellige en knusse strandpaviljoenen, restaurants en cafétjes waar u heerlijk kunt genieten. De Waddeneilanden zijn een prachtige bestemming gedurende het gehele jaar door waar altijd wel wat te beleven valt.

Vanuit een vakantiehuis in Tzummarum kunt u heerlijk watersporten

Leer de provincie Friesland vanaf het water van de Friese meren kennen tijdens uw vakantie in Tzummarum. Maak samen met het gezin een mooie tocht over de meren, vaar door de vele kanalen of juist door de stille watertjes waar u optimaal kunt genieten. Ook voor de kinderen is het water van de Friese meren fantastisch. Bij één van de zeilscholen kunnen ze goed leren zeilen om vervolgens zelf het water op te gaan. Maar natuurlijk is zwemmen, een dagje zeilen of kanoën ook erg leuk om te doen. Samen met uw familie of vriendengroep het water op? Overweeg dan om een sloep te huren. Geniet van het typische Friese landschap, vaar langs de rietkraagjes en geniet van de eenden en de meerkoetsen. Of vaar door het riviertje De Luts om zo vanaf het water het bos van Gaasterland te leren kennen. In het natuurgebied is van alles te doen, van veel verschillende activiteiten tot leuke excursies voor jong en oud.

Leuke uitjes en bezienswaardigheden voor een dagje weg tijdens uw vakantie

Vanuit uw vakantiehuis in Tzummarum is van alles te zien, te doen en te beleven. Zo is het erg leuk om te gaan wadlopen. Het dorpje ligt vlakbij de wadden en daarom zeer geschikt voor een wadlooptocht. Loop samen met een gids door het slik en over harde hoge zandplaten. Tijdens de tocht is er volop de gelegenheid om te genieten van de natuur en de rust van het wad. Wilt u graag meer te weten over de plaatselijke geschiedenis? Breng dan een bezoek aan het Kaatsmuseum in Franeker. Dit ligt maar zo’n tien kilometer van Tzummarum af waar u ziet hoe de ontwikkeling was van de kaatssport. De collectie bestaat uit onder andere spelmaterialen, prijzen en (kunst)voorwerpen van de kaatssport. Wanneer u in Franeker bent is een bezoek aan het Eise Eisinga Planetarium zeker aan te raden. Dit planetarium is het oudst werkende planetarium ter wereld. Ontdek zelf alles over de geschiedenis van Eise Eisinga en leer alles over de sterrenkunde van vroeger tot aan nu. Gezellig een dagje winkelen tijdens uw vakantie, dat kan. De hoofdstad van de Provincie Friesland, Leeuwarden, is een heerlijke stad om te winkelen en cultuur op te snuiven. Leeuwarden heeft een gezellig centrum waar uitstekend gewinkeld kan worden. Het leukste winkelstraatje vindt u namelijk midden in Leeuwarden zelf. Hier vindt u winkeltjes, boetiekjes, terrasjes aan het water en het treinstation is vlakbij. Voor een hapje eten en wat drinken kunt u op de Nieuwestad terecht. Bestel een kopje koffie bij De Dikke van Dale of zoek een plaatsje bij Fire Café of het Stadscafé Eten en Drinken voor een verfrissend drankje of heerlijke lunch. Breng ook een bezoek aan het vernieuwde Fries Museum en ontdek alles over Friesland en zijn inwoners. Bekijk de grootste verzameling Chinees porselein van Nederland in het Keramiekmuseum Princessehof. Of bezoek met uw kinderen het natuurmuseum Fryslân en ontdek bijzondere planten en dieren. Het natuurmuseum is speciaal ingericht voor kinderen en zelf doen en ontdekken staat hier centraal. In Leeuwarden is ook de dierentuin Aqua Zoo gelegen. In deze prachtige dierentuin zijn de dieren verrassend dichtbij. Zo lopen en klauteren de dwergapen los in hun verblijf en sta je onderwater oog in oog met de zeehonden.

Boek nu uw vakantiehuis in Tzummarum

Een vakantiehuis op een vakantiepark, groepsaccommodatie, chalet, bungalow of luxe villa: een vakantiehuis in Tzummarum is altijd een goede keuze. De veelzijdigheid van Tzummarum en omstreken maken deze locatie ideaal voor een weekend, midweek of weekje weg met het hele gezin, familie of vriendengroep.