Vakantiehuis Wemeldinge
op Oosterscheldepark de Stelhoeve
Huiscode: ZE211
Huiscode: ZE211
4 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZE211 - Basisafbeelding
ZE211 - -
ZE211 - -
ZE211 - -
Bekijk 10 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark

Prachtig 4-persoons vakantiehuis in Wemeldinge, Zuid-Beveland. Ideaal voor duikers!

In Wemeldinge, op 50m afstand van de Oosterschelde, kunt u dit vakantiehuis voor vier personen huren. De woning is gebouwd in Zeeuwse stijl en zeer comfortabel en strak ingericht. Samen met andere vakantiewoningen vormt deze woning het kleinschalige vakantiepark De Stelhoeve. De huizen zijn ruim opgezet en hebben een weids uitzicht over de weilanden.

Dit park is ideaal voor families, gezinnen, ouderen, stelletjes of vrienden. Maar zeker de duikers komen hier aan hun trekken, met de dijkovergang op slechts 50m afstand bent u direct bij de eerste duikplaats. Er is tevens een ruimte voorzien waar u zich kunt afspoelen en uw duikspullen kunt afspoelen, drogen en opbergen. Voor de kinderen is er een speelveld van één hectare met speelvoorzieningen waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven.

De omgeving is naast de mogelijkheid om er te duiken heel fijn voor het maken van mooie wandelingen en lange fietstochten. De uitgezette routes brengt u langs de Oosterschelde, boomgaarden en weilanden naar de diverse stadjes zoals Kapelle, Goes en Middelburg. In Wemeldinge zijn er in de jachthaven zelfs mogelijkheden voor het huren van een zeilboot, met of zonder schipper.

Met het huren van een vakantiehuis op familiepark De Stelhoeve in Wemeldinge bent u op het juiste adres om een fantastische vakantie te beleven.

Indeling

Het vakantiehuis is 70m2 en heeft naast centrale verwarming ook gratis WiFi. Op de begane grond heeft u een woonkamer met zithoek, televisie (ook met Duitse zenders) en een eethoek. Een open keuken welke onder andere is uitgerust met een vier-pits kookstel, koelkast, koffiezetapparaat en magnetron. Er zijn twee slaapkamers in de woning: één met twee eenpersoons boxspringbedden en één met stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In de hal heeft u een apart toilet. Via de terrasdeuren in de woonkamer komt u op het terras van uw privétuin. Hier heeft u een picknicktafel, terrasstoelen en een parasol. De tuin is niet omheind, maar zo gelegen dat u veel privacy en rust heeft. U kunt de auto bij de woning in- en uitladen. De auto moet daarna geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Tuin
Parasol
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Broodrooster
Slaapkamer
Linnenkast: 2
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 2
Aantal stapelbedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 4
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Wemeldinge, Zeeland

Naast Goes en aan het Veerse meer vindt u Wemeldinge. Goes, ook wel het winkelhart van Zeeland genoemd, ligt heel dichtbij en hier vindt u veel winkelaanbod dat in en rond de historische binnenstad ligt. Goes heeft ook meerdere galeries en het Historisch Museum de Bevelanden mag u zeker niet overslaan. Wemeldinge zelf is enorm populair bij watersporters (lees: veel watersportmogelijkheden). Daarnaast zijn vanuit Wemeldinge Middelburg en Veere ook leuke steden om te bezoeken en ligt het strand aan de westkust van Walcheren iets verderop: Vlissingen, Zoutelande, Westkapelle en Domburg zijn stuk voor stuk aanraders met waanzinnig mooi. Voor een dagje cultuur snuiven is Deltapark Neeltje Jans absoluut interessant.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 30000m
Meer: 50m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Oosterscheldepark de Stelhoeve Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Sportveld
Oplaadpunt elektrische auto

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken
Wemeldinge
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 370
o.b.v. 4 personen