Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Winterswijk

3711 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis net buiten Groet nabij Schoor...
9, 7
9, 7
81 beoordelingen
488
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
9, 4
9, 4
130 beoordelingen
1210
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Uniek vakantiehuis voor 14 personen met zeezicht in Domburg
9, 2
9, 2
64 beoordelingen
1443
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
9, 6
9, 6
80 beoordelingen
1029
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Knus Tiny House  voor 4 personen in bosrijk gebied
8, 9
Knus Tiny House voor 4 personen in bosrijk gebied
Nederland › Gelderland › Otterlo
8, 9
95 beoordelingen
350
311
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 1
9, 1
118 beoordelingen
1855
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Dom...
9, 1
9, 1
24 beoordelingen
383
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
8, 7
8, 7
86 beoordelingen
1417
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtig 2 persoons vakantiehuisje in Gapinge - Zeeland
9, 6
9, 6
121 beoordelingen
291
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Luxe 5 persoons vakantiehuis in Salland met sauna.
9, 2
Luxe 5 persoons vakantiehuis in Salland met sauna.
Nederland › Overijssel › Notter
9, 2
22 beoordelingen
552
531
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuizen in Winterswijk

De vakantiehuizen in Winterswijk zijn gelegen in het meest oostelijke deel van de Achterhoek waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie samen met uw gezin, familie of vrienden! U vindt hier tal van natuurgebieden en vele landgoederen waardoor het een ideale plek is voor natuurliefhebbers, rustzoekers en actievelingen. Rondom de vakantiehuizen en groepsaccommodaties bevinden zich tal van uitgebreide wandel- en fietspaden waardoor u op een leuke en sportieve manier de omgeving kunt verkennen. Het prachtige coulisselandschap, met grillige houtwallen en kronkelende beekjes, kent veel unieke plekken zoals het Korenburgerveen en de Winterwijkse steen- en kalkgroeve met zijn fossiele resten. Maar het bezoeken van iets verder gelegen bezienswaardigheden is natuurlijk ook altijd mogelijk! Ziet u uzelf al vakantie vieren in een vakantiehuis in Winterswijk?

Kom genieten in een vakantiehuis in Winterswijk

Kom zelf naar Winterswijk en ontdek de veelzijdigheid van dit Gelderse dorpje. Vanuit een vakantiehuis in Winterswijk kunt u alle kanten op! Van een gezellig vakantiehuis, knus chalet of particulier vakantiehuis tot een vakantiehuis geschikt voor mindervaliden of ruime groepsaccommodatie in Winterswijk. De vakantiehuizen zijn gelegen op een prachtige locatie met in de buurt talloze ontspanningsmogelijkheden. Wilt u ontspannen in uw eigen vakantiehuis? Dan is een vakantiehuis met sauna in Winterswijk hiervoor zeer geschikt. De sauna is erg gezond voor lichaam en geest, ontspant de spieren en geeft u een rustig gevoel. Wanneer u samen met uw familie of vrienden op vakantie gaat is een groespsaccommodatie hiervoor zeer geschikt. De groepsaccommodaties bieden u ruimte en comfort, precies wat u nodig bent tijdens uw familieweek of vriendenweekend. Bent u op zoek naar veel faciliteiten, gemak en een levendige omgeving? Dan zijn de vakantiehuizen op een vakantiepark in Winterswijk zeker iets voor u. De vele faciliteiten zoals een openluchtzwembad, sport- en speelvelden en een recreatieprogramma tijdens de zomervakantie voor de kinderen bieden u vele extra’s tijdens uw vakantie. Door de faciliteiten en andere aanwezige kinderen op het vakantiepark in Winterswijk maken uw kinderen gemakkelijk vele vriendjes en vriendinnetjes. Houdt u meer van rust en ruimte in een vrije omgeving? Dan is een particulier vakantiehuis in Winterswijk net iets voor u. Geniet in alle rust met alle privacy en kom even helemaal tot u zelf tijdens dat weekendje weg. Kortom, voor iedere vakantieganger heeft Winterswijk wat te bieden!

Een dagje weg tijdens uw vakantie in Winterswijk

Winterswijk is een bestemming met tal van bezienswaardigheden en leuke uitstapjes, zodat u zich tijdens uw vakantie zeker niet hoeft te vervelen. Als u van winkelen houdt bent u in Winterswijk op de juiste plek. Er zijn veel moderne winkels en knusse boetiekjes. 

Daarnaast zijn er in het centrum van Winterswijk veel goede restaurants en gezellige cafés waar u een lekker hapje kunt eten en gezellig wat kunt drinken. Voor de kinderen zijn er vele bezienswaardigheden en (overdekte) speelparken in de buurt. Over de grens vindt u op ongeveer een uur rijden dierentuin Allwetterzoo in Münster. In Allwetterzoo leven zo’n 3.000 dieren afkomstig uit alle werelddelen. Van olifanten, stokstaartjes en jachtluipaarden tot orang-oetangs, pinguïns, vogels en vissen. In enkele delen van het park kunt u de dieren rechtstreeks ontmoeten. Voor de allerkleinsten is er een kinderboerderij, hier mogen de kinderen schapen, geiten, kippen en marmotten aaien. Kom samen met uw gezin naar Münster en beleef een heerlijke dag tussen de dieren. Bent u meer op zoek naar actie en entertainment? Dan is een dag naar Movie Park Germany in Bottrop zeker een aanrader! Het pretpark staat ook wel bekend als Europa’s grootste film- en entertainment park waar u samen spannende avonturen beleeft. Raas lekker uit in één van de achtbanen, stap in de crazy surfer of in Jimmy Neutro’s nieuwste uitvinding: de Atomic Flyer of ga met Dora en haar aapje Boots aan boord van de Big River Adventures. Ook voor jongere kinderen zijn er tal van attracties te vinden: vlieg rond in de zweefmolen, ga het watergevecht aan in de Spongebob Slpash Bash of ga samen naar het 4-D avontuur van Ice Age.

Zin in een actieve dag in de buitenlucht? Klimbos Survival Winterswijk is voor actievelingen en sportievelingen zeker een uitdaging. Verleg uw grenzen en betreedt het uitdagende en afwisselende parcours. Klim tot op een hoogte van 15 meter en doe met elkaar leuke teambuilding en samenwerkings-opdrachten. Er zijn verscheidene parcoursen voor verschillende leeftijden, zo is er voor iedereen, zowel jong als oud, dan ook een uitdagend parcours te vinden. Kom tijdens uw vakantie naar Klimbos Survival in Winterswijk en verleg uw grenzen.

Kent u de Achterhoekse wijnen al?

Wanneer u een echte wijnliefhebber bent zit u in Winterswijk helemaal goed. Zo kunt u bij Wijngaard Hesselink terecht voor een wijnproeverij met een rondleiding door de wijngaard en een uitleg over de druiventeelt en vinificatie. Proef tijdens de wijnproeverij diverse wijnen. Bij mooi en warm weer kunt u de wijnen proeven op het terras en genieten van het zonnetje en bij koud weer kunt u op het binnen terras, met heerlijke terraskachels, uw wijnen proeven. Na een leuke dag wijn proeven kunt u zelf uw eigen wijnen kopen voor thuis of om van te genieten tijdens uw vakantie.