Informatie 0 Favorieten Home
« Terug naar alle blogartikelen
Vakantiepark Witterzomer in Drenthe
Hilde
Geschreven door: Hilde (Gastblogger) 04 mei 2017

65 jaar BuitenGewone familiegeschiedenis!

Dit artikel is 1143 keer gelezen

“Hoe is het om op een camping te wonen? Wonen jullie dan ook in een tent?” Ik kan inmiddels niet meer op twee handen tellen hoe vaak deze vragen mij gesteld zijn. Opgroeien op een camping met al haar faciliteiten is een droom van veel kinderen. En hoe kan het ook anders, het recreatiebloed stroomt mij als 4e Zingstra-generatie uiteraard door de aderen. Dit jaar vieren we het 65 jarig bestaan van ons familiebedrijf Vakantiepark Witterzomer in Assen!

65 jaar familiegeschiedenis

Witterzomer is 65 jaar familiegeschiedenis. Mijn overgroot opa kocht de grond van wat later de camping is geworden. In 1952 opende hij samen met mijn grootouders ‘Buitencentrum Witterzomer’ met het hijsen van de vlag. Toen begon het grote pionieren voor mijn grootouders, vanuit ‘niets’ hebben zij jaren gewerkt aan het opbouwen van één van de grootste vakantieparken van Nederland. In de jaren ’90 namen mijn ouders het stokje over en nu is het de beurt aan Gijs-Jan en mij.

In al die jaren is er natuurlijk veel veranderd. Al in de beginjaren was het mogelijk om een vakantiehuisje te reserveren, maar van enige vorm van luxe was geen sprake. Dat kunnen we ons nu natuurlijk niet meer voorstellen, we willen de gast minstens de luxe van thuis en het liefst nog wat meer bieden. Het is tenslotte vakantie!

65 jarig bestaan vakantiepark Witterzomer
Veel faciliteiten voor kinderen en volop vermaak

Op Witterzomer anno 2017 kan iedere gast zijn plekje vinden. Naast een uitgebreid kampeerterrein hebben we een zeer divers aanbod in verblijfsmogelijkheden van twee tot 20 personen, van basic tot luxe.

Vier het jubileumweekend met ons mee

Wij vieren dit jaar een briljant jubileum met de leus ‘Witterzomer, al 65 jaar BuitenGewoon!’. Onze gasten kunnen 365 dagen lang genieten van het buitenleven. Het natuurlijke terrein – van 75 hectare - leent zich uitstekend voor diverse buitenactiviteiten, zoals (GPS) wandelen. Sportief uitleven kan op één van de vele sportvelden en in één van de vele speeltuinen. 

Tijdens het jubileumweekend van 12, 13 en 14 mei openen we de nieuwste buitenactiviteit: het Avonturenpad. De circa drie kilometer lange route loopt over het park, waarbij kinderen – en ouders natuurlijk! – teruggaan naar de oertijd. Bonk & Bikkeltje nemen je mee langs hun favoriete plaatsen op het park waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Tevens staan dit weekend nog vele andere leuke activiteiten op de planning, onder andere een Kids Disco Show.

We vieren deze briljante mijlpijl graag met jou, onze gast. Gedurende het gehele jaar vieren we feest met diverse leuke activiteiten en aanbiedingen. Kom jij ook meevieren? Dit doe je natuurlijk vanuit één van onze vakantiehuizen!

Hilde Geschreven door: Hilde (Gastblogger)

Naast recreatieondernemer ben ik mama van Linde en in onze vrije tijd gaan we er graag met z’n drietjes op uit. Voor mij betekent vakantie het ontdekken van nieuwe plekken, je zult mij (bijna) nooit op dezelfde plek treffen. De hele wereld zien staat dan ook hoog op mijn bucketlist.

Geef een reactie
Naam: Er is geen naam ingevuld. E-mailadres: Schrijf hier uw reactie: Er is geen reactie ingevuld. Er is fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het nogmaals. De reactie is succesvol verstuurd. Verstuur reactie
Ook interessant om te lezen ...