Informatie 0 Favorieten Home
« Terug naar alle blogartikelen
Er op uit in de mei vakantie!
Samantha
Geschreven door: Samantha (Team heerlijkehuisjes.nl ) 15 mei 2018

Meimaand, korte vakantiemaand!

Dit artikel is 888 keer gelezen

De mei maand is de uitgelezen maand om er lekker op uit te gaan. Met kans op een lekkere voorzomer met tropische temperaturen is het genieten van mooi weer én ben je de echte zomerdrukte voor. 

Lekker weertje?

De gemiddelde temperatuur in mei sinds de metingen begonnen zijn in 1901 is zo’n 15 °C. Met uitschieters van 25 °C of hoger en een gemiddeld aantal van 232 zonuren is dat prima vertoeven. Daarnaast vallen er ook een aantal vrije dagen in deze maand. Dit jaar valt Hemelvaart op 10 mei en Pinksteren op 20 en 21 mei. Voor de werkende medemens onder ons biedt dit de uitgelezen kans om met het strategisch inzetten van vakantiedagen optimaal te genieten van de vrije dagen.

Waar naartoe?

In de zoektocht naar hét geschikte uitje voor onze heerlijkehuisjes gasten heb ik rekening gehouden met onze vier speerpunten: betrouwbaarheid, betrokkenheid, vooruitstrevendheid en plezier! Onderstaande uitjes passen daar perfect bij: 

Tip #1

Mijn eerste tip heeft betrekking op een heerlijk betrouwbaar uitje, namelijk: Thermen Bussloo! Een gevestigde naam als het gaat om dagjes uit in Nederland. Bij Thermen Bussloo is het genieten in één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland! Naast de diverse sauna’s, baden en behandelingen maakt een overnachting in een vakantiehuisje op de bosrijke Veluwe dit uitje helemaal compleet. 

Tip #2

De tweede tip gaat over betrokkenheid. Betrokkenheid met familie in het speciaal, want in mei vieren we Moederdag! En wat is er fijner dan je moeder of schoonmoeder een cadeau te geven dat zij nooit meer zal vergeten? Trakteer bijvoorbeeld op een high-tea, of nog leuker een high-wine! Houd je meer van een wat actiever uitje? Denk dan eens aan een weekendje uitwaaien op de Waddeneilanden. Samen quality-time op het strand, een drankje drinken in een van de gezellige strandtentjes en genieten van de zonsondergang.

Tip #3

De derde tip is voor de echte durfal. Niet bang om je grenzen te verleggen? Houd je van actie en een veelzijdig uitje? Ben je een echte overlever? Ga dan het Expeditie Robinson avontuur aan in Almere en leer tijdens verschillende uitdagende hindernissen familie, collega’s of vrienden op een andere manier kennen. Dit uitje is goed te combineren met een verblijf in onze gezellige 11 persoons groepsaccommodatie in Utrecht, of de 30 persoon saccommodatie in Putten.

Expeditie Robinson avontuur
Top 3 vakantiehuisjes

Tip #4

En tot slot de vierde en laatste tip over plezier! Plezier is een ruim begrip en voor iedereen verschillend. Als we de Dikke van Dale er op na slaan is de definitie van plezier als volgt beschreven:

ple·zie(het; o)

1 aangenaam gevoel; = vreugde

2 iets prettigs, vermaak, genoegen: iemand een plezier doen hem net iets gelukkig maken; voor zijn plezier reizenmeisje van plezier; een pleziertje.

Persoonlijk gaan voor mij de twee definities “het gevoel van vreugde” en “voor het plezier reizen” hand in hand. Voor deze laatste tip geef ik je daarom mijn top drie vakantiehuisjes in Nederland die nog beschikbaar zijn in de maand mei!*

Op nummer drie: een zes persoons vakantiehuisje in de prachtige bosrijke omgeving van Ruinen (Drenthe). In de sauna en jacuzzi kom je helemaal tot rust! En niet onbelangrijk, deze woning heeft met Pinksteren ruim 30% korting!

Op nummer twee: een superleuk en modern vakantiehuisje aan de voet van de Hollumerduinen (Ameland) waar je trouwe viervoeters ook welkom zijn! Genieten van mooie strandwandelingen of door de duinen struinen. Alles is mogelijk! Ook dit vakantiehuisje heeft diverse royale kortingen in mei!

En tot slot op nummer één: een zeven persoons luxe vakantiehuis in Ovezande (Zeeland) met een geweldige authentieke uitstraling! Het huis is zowel kindvriendelijk als ook huisdiervriendelijk ingericht en er is de mogelijkheid om een eigen paard mee te nemen. Heerlijk genieten van de prachtige tuin, notenwei, hoogstamboom, bosschages en natuurlijk de mooie Zeeuwse omgeving. Wanneer je aankomt op maandag 14 mei heeft dit vakantiehuisje ruim 25% korting! (P.S. Wees er snel bij, want deze huisjes zijn zéér gewild!)

Zien we jou binnenkort in één van deze #heerlijkehuisjes?

* Beschikbaarheid onder voorbehoud.

Samantha Geschreven door: Samantha (Team heerlijkehuisjes.nl )

Vroeger als klein meisje ging ik met mijn ouders en zusje vaak naar toeristische zonnige landen. Zo kan ik niet op twee handen tellen hoe vaak wij naar de Canarische Eilanden zijn geweest. Onze vakanties spendeerden wij vaak in hotels en aan de zee. Nu, jaren later, ligt mijn voorkeur vooral bij het ontdekken van mooie plekjes, stedentrips en wintersport. Op mijn bucketlist staat nog een mooie reis naar the U.S.A. Want ja, als fervent paardenliefhebber móet je toch eens naar het wilde westen zijn geweest?!

Geef een reactie
Naam: Er is geen naam ingevuld. E-mailadres: Schrijf hier uw reactie: Er is geen reactie ingevuld. Er is fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het nogmaals. De reactie is succesvol verstuurd. Verstuur reactie
Ook interessant om te lezen ...