Informatie 0 Favorieten Home
« Terug naar alle blogartikelen
Vijf sterren groepsaccommodatie in Rouveen
Annet
Geschreven door: Annet (Gastblogger) 04 nov 2016

Rouveen, een toplocatie voor een groepsvakantie!

Dit artikel is 1727 keer gelezen

Sinds vorig jaar september is onze vijf sterren groepsaccommodatie actief voor verhuur voor overnachtingen van groepen. Voorheen een restaurant en nu een heerlijk verblijf waar onze gasten zich welkom en thuis voelen. Met wie je ook van plan bent er een paar dagen tussenuit te knijpen, met de hele familie, je vrienden of bijvoorbeeld de complete voetbalclub, onze groepsaccommodatie staat graag voor jullie klaar! Een gezellige plek waar je samen activiteiten kan doen, eten en chillen is bij deze al gevonden, toch?

Switch naar luxe groepsaccommodatie

Na 25 jaar heb ik van ons café-restaurant een te gekke groepsaccommodatie gemaakt met de naam ‘groepsaccommodatie De Uitstap’. Ik vind het geweldig families, vriendengroepen en andere groepen gastvrij te ontvangen in mijn nu groepsaccommodatie. Heerlijk om de mensen te zien genieten van hun vrijheid, van de ruimte en alle faciliteiten in en om de accommodatie. Ik ben gastvrouw op afstand en dat maakt het verschil met mijn horecaverleden. Wanneer jij als gast vragen hebt ben ik altijd bereikbaar.

Groepsaccommodatie voor 25 personen

Bijzonder is dat de groepsaccommodatie vroeger een café was die jij tijdens je vakantie volledig tot je beschikking hebt. De royale horecakeuken met professionele apparatuur is volledig intact gebleven zodat je heerlijke en gemakkelijk kunt koken voor de hele groep. En ook belangrijk, de afwas is hier zo gedaan. Laat je culinaire hart spreken met onder andere een combisteamer en een groot gasfornuis. Gezamenlijk eten maken is hier zeker geen probleem. Wil je lekker en snel snacken met de hele groep? Ook dat is mogelijk dankzij de grote frituurpan met schoon frituurvet die in de keuken staat.

De geluidsinstallatie inclusief computer met een muziekprogramma wordt zeer gewaardeerd door onze groepen. Gezelligheid creëren of een feestje bouwen is hiermee zo voor elkaar. Het grote gazon met terras en tuinmeubilair, barbecue en vuurkorf zorgen ervoor dat ook iedereen zich prima buitenshuis kan vermaken. 

Groepsaccommodatie met horecakeuken, groot terras en speelgelegenheid
Staphorst, Meppel en Giethoorn liggen vlakbij

Verblijven in de groepsaccommodatie met familie of vrienden en een topfeest geven in de ondergelegen feestzaal is ook mogelijk tijdens jouw vakantie.

Alle faciliteiten voor een onvergetelijk groepsuitje binnen handbereik

Onze groepsaccommodatie is vrij gelegen in het buitengebied van Rouveen (gemeente Staphorst), modern ingericht en geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Of je nu de rust wilt op zoeken of juist de gezelligheid, hier in Rouveen heb je werkelijk alle mogelijkheden. Tijdens jouw vakantie is een uitstapje naar bruisend Zwolle, Meppel of Giethoorn zo gemaakt. Binnen 15 minuten rijden met de auto of taxi ben je al in Zwolle of Meppel waar je goed kunt winkelen of stappen. Zo heb je in Meppel Ballorig en zwembad Bad Hesselingen zitten waar kinderen zich lekker een dagje kunnen uitleven.

Mountainbiken, fietsen of wandelen kan erg goed in de omgeving van onze groepsaccommodatie. Vele ATB-routes en knooppunten liggen vlakbij. Met meerdere natuurgebieden in de directe omgeving zoals de Staatsbossen gelegen bij Staphorst en Nationaal Park Weerribben Wieden bij Giethoorn zitten natuurliefhebbers hier op hun plaats.      

Voor de dames is de IKEA in Zwolle dichtbij en voor de kinderen Ponypark Slagharen. De heren een dagje op pad sturen? Ten Kate Motoren of Boer Bouwwarenhuis liggen vlakbij. Met z’n allen bowlen in Meppel of Zwartsluis is ook nog een optie.

Zin in een leuke activiteit tijdens jouw verblijf? Of het nu gaat om het overwinnen via boeren highlandgames of gewoon een potje voetbal of volleybal, dit kan allemaal. Groepsaccommodatie De Uitstap, gelegen in Rouveen, biedt op eigen locatie uitdagende, afwisselende en leuke activisten aan waar jij tijdens jouw groepsvakantie lekker gebruik van kunt maken.

Beleef De Uitstap zelf

Tijd om dat jaarlijkse familieweekend, vrienden- of bedrijfsuitje te organiseren? Groepsaccommodatie De Uitstap staat graag voor jullie klaar. Maak je dag, weekend of weekje weg onvergetelijk door sportieve activiteiten of teambuildingsopdrachten toe te voegen aan je programma. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!    

Annet Geschreven door: Annet (Gastblogger)

Actief, creatief en ondernemend dat zijn enkele trefwoorden die bij mijn profiel passen! Gastvrij zijn, creatief zijn en organiseren zijn onderwerpen waar ik mijn dagen mee invul en waar ik van geniet. Dat kan in Groepsaccommodatie De Uitstap zijn maar ook in mijn bedrijf Interieuradviezen of in mijn cateringen van A tot Z. Gezelligheid, buitenlucht, sporten en culinair genieten doe ik graag in mijn vrije tijd. Maar eigenlijk lopen in mijn leven al deze facetten en werk door elkaar. Altijd bezig zijn in een mooie omgeving zowel in mijn werk als daarbuiten en daar kunnen de gasten van meegenieten.

Geef een reactie
Naam: Er is geen naam ingevuld. E-mailadres: Schrijf hier uw reactie: Er is geen reactie ingevuld. Er is fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het nogmaals. De reactie is succesvol verstuurd. Verstuur reactie
Ook interessant om te lezen ...