Informatie 0 Favorieten Home
« Terug naar alle blogartikelen
Uitgeroepen tot FD Gazelle 2015
Arjen
Geschreven door: Arjen (Team heerlijkehuisjes.nl) 18 nov 2015

Uitgeroepen tot FD Gazelle 2015

Dit artikel is 792 keer gelezen

Op dinsdag 17 november is Silka Holiday Rentals B.V., het bedrijf achter heerlijkehuisjes.nl, uitgeroepen tot FD Gazelle 2015. Deze prestigieuze onderscheiding wordt uitgereikt door Het Financieele Dagblad en is een begrip in ondernemend Nederland. Met de verkiezing wordt aandacht gevraagd voor enthousiaste en snelgroeiende bedrijven met een duidelijke visie. FD Gazellen, ook wel ’’ondernemershelden” genoemd, hebben minimaal drie jaar op rij een omzetgroei van ten minste 20% en zijn financieel gezond.

Ondanks dat de recreatieve sector het de afgelopen jaren voor haar kiezen heeft gehad, behoren wij met deze onderscheiding tot één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij enorm hard gewerkt aan onze (online) vindbaarheid, hebben we ons aanbod vakantiehuizen en groepsaccommodaties flink uitgebreid en heeft onze website een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Deze award geeft er blijk van dat steeds meer mensen hun ideale vakantiehuis op heerlijkehuisjes.nl vinden.

Voor ons als familiebedrijf is omzetgroei alleen niet de enige maatstaf voor succes. Continuïteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en tevredenheid van medewerkers zijn minstens zo belangrijk voor ons. Ook op deze vlakken zijn wij de afgelopen jaren gegroeid en daar zijn wij als team dan ook enorm trots op. Niet alleen op deze prestaties, maar ook op elkaar. Onze betrokken medewerkers zijn namelijk de drijvende kracht in het succes van ons bedrijf. 

Uitgeroepen tot FD Gazelle 2015
Uitgeroepen tot FD Gazelle 2015

Met de uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van klantenservice tot ict en van marketing tot financiële administratie, zetten wij ons iedere dag met plezier in om onze gasten aan een plezierige vakantie te helpen.

Naast onze medewerkers zijn natuurlijk ook onze gasten, huiseigenaren en parkbeheerders van grote waarde. Wij willen al onze gasten die we de afgelopen jaren in een heerlijk huisje hebben mogen verwelkomen dan ook hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen. Wij doen ons best om samen met onze huiseigenaren en parkbeheerders onze dienstverlening te vernieuwen en waar nodig te verbeteren. Deze award geeft een stukje bevestiging dat wij op de goede weg zijn en wij zijn dan ook vastbesloten om nog veel meer mensen aan hun ideale vakantiehuis te helpen.


Namens alle medewerkers van heerlijkehuisjes.nl willen wij iedereen bedanken voor de vele positieve reacties, felicitaties, telefoontjes en mooie bloemetjes die wij ontvangen hebben. Uiteraard hebben wij op kantoor een feestje gevierd met heerlijke taart. Want dit succes moest natuurlijk gevierd worden! De vraag is natuurlijk of we ons ook in 2016 FD Gazelle mogen noemen? Wij gaan hier als team zeker ons best voor doen! Samen met het leveren van kwaliteit en het verhogen van kwaliteit, kijkend naar de toekomst, zetten wij ons beste beentje voor in 2016.

 
Arjen Geschreven door: Arjen (Team heerlijkehuisjes.nl)

Mijn ideale vakantie is niet per se locatie gebonden maar één ding staat vast: er moet iets te beleven zijn. Zo heb ik erg genoten van mijn laatste citytrip naar New York of heb ik mij afgelopen zomer laten verrassen door alle indrukken aan de Côte d'Azur. Beleven en ontdekken, dat is toch wel waar mijn hart sneller van gaat kloppen en ik ook in mijn dagelijkse werk meeneem. Met het team van heerlijkehuisjes.nl zijn we constant op reis om te ontdekken hoe wij onze gasten in de toekomst nog beter kunnen bedienen. In mijn vrije tijd duik ik graag de keuken in, sla ik een balletje op de baan of verzet ik mijn gedachten met een goed boek.

Geef een reactie
Naam: Er is geen naam ingevuld. E-mailadres: Schrijf hier uw reactie: Er is geen reactie ingevuld. Er is fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het nogmaals. De reactie is succesvol verstuurd. Verstuur reactie
Ook interessant om te lezen ...