Informatie 0 Favorieten Home
« Terug naar alle blogartikelen
Verkiezing heerlijkste huisje 2017
Nicole
Geschreven door: Nicole (Team heerlijkehuisjes.nl) 24 feb 2017

Wie is de winnaar van het Gouden Dak?

Dit artikel is 2631 keer gelezen

Huiseigenaren die er alles aan doen om hun gasten tevreden te stellen worden beloond én bekroond met een heerlijkehuisjes.nl award! Speciaal voor onze huiseigenaren die nét dat beetje extra doen voor hun gasten werd op donderdag 16 februari 2017 een feestelijke prijsuitreiking georganiseerd! Groepsaccommodaties en particuliere vakantiehuizen die de hoogste reviewcijfers scoorden werden op een rijtje gezet. Hieruit kwam een top drie rollen die werd beoordeeld door een strenge jury. Benieuwd wat de succesfactoren zijn en wie er heeft gewonnen?

Op zoek naar de succesfactor

Gasten gaan steeds vaker op zoek naar een unieke beleving, maar hoe verzorg je dit nou? Particuliere eigenaren doen er alles aan om het ‘welkome gevoel’ direct bij aankomst te creëren en weten maar al te goed dat de gast op zoek is naar een bijzonder plekje. En dat bijzondere plekje, ja daar weten zij wel raad mee. Wat dacht je van ‘binnen 10 stappen in de natuur’ of kunnen genieten van ‘een vrij uitzicht over het water vanuit je achtertuin’?

Bij het aanbieden van een groepsverblijf ligt de succesfactor net even wat anders. Deze eigenaren spelen juist in op het aanbieden van veel voorzieningen en zijn continu bezig om nóg beter te worden. Coby Strijker zegt: “Het is heel hard werken, maar als je dan ziet dat jong én oud zich opperbest vermaakt, daar doen we het voor!” Om al deze succesfactoren samen te brengen hadden wij een sneltekenaar uitgenodigd! Ronald heeft de rode draad van de middag in één grote striptekening verwerkt. Zie hier het eindresultaat.

Winnaar Gouden Dak

Het heerlijkste huisje van 2017, de DG301 in Wezep, staat op een natuurrijke locatie! Binnen enkele stappen bevind je, je middenin de natuur. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen door Geertje en Wiljan van den Brink. De vuurschaal stond gezellig aan zoals zij in de winter iedere gast verwelkomen. Je zag meteen dat de recreatieve verhuur voor deze mensen is weggelegd. Wat de jury het eerste opviel is dat er ontzettend veel aandacht wordt besteed aan het interieur. Werkelijk aan alles is gedacht! Iedereen zou zich hier kunnen vermaken. Een kast vol spelletjes voor jong en oud en verse bloemen om de inrichting compleet te maken. Ook wat betreft de veiligheid ontbreekt het in deze topaccommodatie aan niets. Ook aan de toekomst wordt gedacht met allerlei plannen voor een nog ontspannender verblijf. Zo vertelt Geertje van den Brink: “Mijn man zegt weleens: Je mag best wat minder met het vakantiehuis bezig zijn. Mijn reactie is dan standaard: Ik wil alleen maar meer, dit is mijn passie!”

Striptekening heerlijkste huisje 2017
Op zoek naar de succesfactor

Susan Oosterlaar is met haar accommodatie in Kalenberg, de OV240, tweede geworden. Een knusse accommodatie met vrij uitzicht over het water en een gastvrouw die er plezier in heeft om haar gasten op een educatieve manier kennis te laten maken met het natuurrijke gebied! Als derde is geëindigd de OV207 van Jan Maat. Samen met Hanneke Burger, het aanspreekpunt voor vele gasten, bieden zij de gast een waanzinnig mooi vakantieplekje waar rust en privacy gecombineerd wordt met een geweldig uitzicht over het natuurgebied van de Weerribben en ook het gezellige dorpscentrum van Giethoorn ligt op steenworpafstand.

Dé beste groepsaccommodatie 2017

De groepsaccommodatie die er écht uitspringt is helemaal af en werkelijk van alle gemakken voorzien! Als je zegt een ruim aanbod aan faciliteiten dan denk je meteen aan speelvoorzieningen voor kinderen en ontspanning voor de ouderen. Wat ons het eerste opviel is dat het totaalplaatje compleet is. Een prachtige omgeving, een hartelijk ontvangst, aan veiligheid geen gebrek en niets is te veel. Martijn en Agnes Bouma, eigenaren van de groepsaccommodatie OV019 in Paasloo, zijn zo vooruitstrevend dat ze altijd op zoek zijn naar wat nieuws! Zo zegt Martijn: “Iedere gast die na een jaar terugkomt moet het gevoel krijgen van wauw! het is nóg beter dan de vorige keer!”

De typisch Drentse vakantieboerderij in Ruinen, de DG353, is tweede geworden. De gigantische hunebedden in de tuin zorgen bij aankomst meteen voor een authentieke sfeer. Een sfeervolle accommodatie waar je, je meteen thuis voelt! De FR1030, gelegen in het Friese Tzummarum, is derde geworden. Vanuit de woonkamer, die sfeervol ingericht is en voelt als een thuis, en vanaf het terras kun je genieten van een prachtig uitzicht over de landerijen!

Een unieke vakantiebeleving

De huiseigenaren gingen vol trots en blijdschap met hun gewonnen award en oorkonde terug naar huis om ook dit jaar weer vele gasten vakantieplezier te bezorgen. Benieuwd naar deze vakantiehuizen? Klik hier en bekijk de winnaars van 2017. Het enthousiasme en succes rondom deze uitreiking willen we volgend jaar evenaren. Onze gastbeoordelingen zijn hiervoor natuurlijk de basis en we hopen dan ook dit jaar weer vele vakantiebelevenissen te verzorgen, weet jij al wat jouw unieke vakantiebeleving wordt? 

Nicole Geschreven door: Nicole (Team heerlijkehuisjes.nl)

Zelf kan ik enorm genieten van vakantie! Nieuwe bestemmingen ontdekken, leuke activiteiten ondernemen en even een moment he-le-maal niks doen. Ik hou van shoppen, lekker door winkels struinen op zoek naar dat ene leuke item, uit eten gaan met mijn vriendinnen en ik maak op een vrije dag graag uitstapjes met mijn familie. Daarnaast vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd sportief bezig te zijn. Zo maak ik iedere avond een wandeling met onze hond én voetbal ik bij de vrouwen van SV Marknesse. Wat ik nog op mijn verlanglijstje heb staan? Ik zou heel graag nog een keer naar Mexico of New York willen.

Geef een reactie
Naam: Er is geen naam ingevuld. E-mailadres: Schrijf hier uw reactie: Er is geen reactie ingevuld. Er is fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het nogmaals. De reactie is succesvol verstuurd. Verstuur reactie
Ook interessant om te lezen ...