Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie huren

Een vakantiehuis voor een groep, of ook wel een groepsaccommodatie, is de ideale uitvalsbasis voor uw jaarlijkse vrienden- of familie-uitje. De groepsaccommodaties op onze website zijn geschikt voor zowel kleine groepen (vanaf 10 personen) als grote groepen (tot 100 personen).

436 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Groepsaccommodatie
Uniek vakantiehuis voor 14 pers. met zeezicht in Domburg
9, 4
9, 4
Heerlijk
26 beoordelingen
1152
weekend va.
Heerlijke 15 persoons vakantieboerderij met gratis WiFi in Halle.
9, 2
9, 2
Heerlijk
19 beoordelingen
1483
weekend va.
Luxe 10 persoons vakantiehuis in Ouddorp nabij het strand.
9, 2
9, 2
Heerlijk
21 beoordelingen
894
weekend va.
Bijzondere groepsaccommodatie voor 12 personen.
8, 8
Bijzondere groepsaccommodatie voor 12 personen.
Duitsland › Noordrijn-Westfalen › Monschau
8, 8
Heerlijk
6 beoordelingen
1158
weekend va.
Luxe 10 persoons vakantiehuis in Baarle Nassau
8, 7
Luxe 10 persoons vakantiehuis in Baarle Nassau
Nederland › Noord-Brabant › Baarle-Nassau
8, 7
Heerlijk
15 beoordelingen
662
weekend va.
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
8, 7
8, 7
Heerlijk
58 beoordelingen
1152
weekend va.
Prachtige 10-persoons vakantievilla in Colijnsplaat met sauna en whirl...
8, 6
8, 6
Heerlijk
62 beoordelingen
928
weekend va.
Prachtig 10 persoons vakantieboerderij in Elsloo - Zuid-Limburg
8, 8
8, 8
Heerlijk
3 beoordelingen
1069
weekend va.
Prachtig gelegen 10 persoons vakantieboerderij in Uffelte - Drenthe
9, 7
9, 7
Voortreffelijk
6 beoordelingen
1453
weekend va.
Luxe 16-persoons groepsaccommodatie met gratis internet in Grijpskerke...
9, 7
9, 7
Voortreffelijk
15 beoordelingen
998
weekend va.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodatie huren

Heerlijk eropuit met de vriendengroep, de hele familie, het sportteam of met een ander reisgezelschap. Voor velen een jaarlijks terugkomende vakantie of een uitje ter ere van een speciale gelegenheid. Wat uw reden voor een vakantie met een grote groep ook is, een vakantie in een groepsaccommodatie is bedoeld om eens echt tot elkaar te komen en samen plezier te beleven. Onze groepsaccommodaties bieden u volop mogelijkheden om te genieten van quality time met elkaar. Gezamenlijk eten aan de lange gedekte tafel. Borrelen op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de (speel)tuin. Met zijn allen erop uit in de omgeving of heerlijk even helemaal niks. Aan vertier in en om groepsaccommodaties geen gebrek. Veel groepsaccommodaties zijn uitgerust met bordspelletjes, (indoor)speelruimtes, speeltoestellen of soms zelfs een barretje voor gezellige avonden. Wilt u eens echt lekker uitpakken? Boek dan een groepsaccommodatie met hottub of sauna.

Type groepsaccommodaties 

Groepsaccommodaties zijn er in alle soorten en maten. Vaak is een groepsaccommodatie een groot huis, verbouwde boerderij of landhuis. Ons ruime aanbod is onder te verdelen in twee typen. Veel groepsaccommodaties zijn ondergebracht in één gebouw waar u met zijn allen verblijft. Deze accommodaties zijn doorgaans uitgerust met een grote groepsruimte, keuken, badkamers en slaapkamers. Slaapzalen zijn in veel groepsaccommodaties verleden tijd. De meeste groepsaccommodaties beschikken over meerdere twee- tot vierpersoonsslaapkamers. Zo kunt u zich ook even terugtrekken als u dit wenst.    Daarnaast zijn er groepsaccommodaties die uit verschillende accommodaties bestaan. Bijvoorbeeld een aantal losse vakantiehuizen naast elkaar met daarnaast een centrale groepsruimte. Dit type groepsaccommodatie is erg geschikt voor reisgezelschappen met kleine kinderen of wanneer u met meerdere generaties op vakantie gaat. Zo kan een deel van uw gezelschap het ‘s avonds nog even gezellig maken terwijl de (kleine) kinderen of grootouders alvast naar bed gaan.

Populaire gebieden voor groepen

Onze groepsaccommodaties vindt u Nederland, België en Duitsland. Vooral de grote groepshuizen in Nederland zijn altijd erg populair bij onze gasten. Met onze jarenlange ervaring delen we graag onze tips voor de heerlijkste bestemmingen met een groep met u. U huurt een groepsaccommodatie op de mooiste vakantieparken of bij een particuliere verhuurder.   Groepsaccommodaties in het bos. Boek een groepsaccommodatie in Drenthe of op de Veluwe en geniet van de bosrijke natuur om u heen. Deze locaties zijn met verve de populairste provincies voor een groepsvakantie. Overijssel is verrassend in meerdere opzichten. Zo zijn er vele, uiteenlopende, natuurgebieden. De combinatie van deze waterrijke en bosrijke provincie met de vele activiteiten die de provincie jaarlijks organiseert, staat garant een verrassend leuk weekendje weg met uw groep. In de meest zuidelijke provincie Limburg is het net of zich in het buitenland waant, maar toch is het bijzonder goed bereikbaar. Glooiende landschappen, idyllische dorpjes en bourgondisch genieten. Huur een groepsaccommodatie in Limburg en ontdek deze provincie met uw groep en u bent gegarandeerd van een heerlijk weekend weg.

Maatwerk voor grote groepen

Organiseert u de vakantie dit jaar voor uw familie-, vrienden- of sportgroep? Dan kunnen we ons heel goed voorstellen dat u graag alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Op onze website vindt u volop informatie over de voorzieningen van de verschillende groepsaccommodaties. Maar misschien is deze informatie niet altijd toereikend voor uw specifieke vragen. Zeker wanneer u met kleine kinderen, mindervaliden reisgezellen of huisdieren op vakantie gaat, kan het erg lastig zijn om uw ideale groepsaccommodatie te vinden. Neemt u gerust contact op met onze gastenservice en laat u adviseren over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij staan graag voor u klaar!

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een vakantiehuis voor meer dan tien personen. Vaak een groot huis, verbouwde boerderij of landhuis. Slaapzalen zijn in veel groepsaccommodaties verleden tijd. De meeste groepsaccommodaties beschikken over meerdere twee- tot vierpersoons slaapkamers. Daarnaast hebben groepsaccommodaties een grote uitgebreide keuken, ruime eetkamer en woonkamer. Ruimte genoeg dus voor het hele reisgezelschap. Sommige groepsaccommodaties beschikken ook over extra voorzieningen, zoals een indoorspeelruimte, sportveld of bar. U hoeft soms het erf niet eens te verlaten om een heerlijke vakantie te beleven.

Wanneer huur ik een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie huurt u wanneer u graag met een groep van meer dan tien personen op vakantie wil. Denk aan een familieweekend, vriendenweekend of teamuitje met uw sportteam. De feestdagen zijn erg populair om een groepsaccommodatie te boeken. Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Kerst en oud en nieuw zijn heerlijke periodes om samen te genieten van quality time met elkaar.

Hoeveel personen kunnen verblijven in een groepsaccommodatie?

Een vakantiehuis is een groepsaccommodatie vanaf tien personen. Binnen ons aanbod hebt u een ruime keus van groepsaccommodaties van tien tot 100 personen. Dus hoe groot de samenstelling van u reisgezelschap ook is, er is altijd een groepsaccommodatie die past bij uw wensen.

Waar staan de groepsaccommodaties?

Onze ruim 460 groepsaccommodaties staan op de heerlijkste bestemmingen in Nederland, België en Duitsland. De meeste groepsaccommodatie vindt u in Nederland en in de provincies Gelderland, Drenthe, Zeeland en Overijssel.

Hoeveel groepsaccommodaties zijn er te vinden?

Wij hebben ongeveer 500 groepsaccommodaties in ons aanbod. De groepsaccommodaties zijn voornamelijk gelegen in Nederland en enkele in Duitsland en België.