Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie Friesland

Een grote groepsaccommodatie in Friesland, heerlijk als u houdt van veel ruimte en luxe, ideaal voor een weekendje weg met z'n allen. Friesland nodigt uit tot een actieve vakantie: watersporten, fietsen, wandelen, de Elfstedentocht. Een vakantie in Friesland zal vaak rond het water van de wadden of de Friese meren zijn.

Lees meer over Friesland

46 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Friesland
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
Gezellig 16 persoons vakantiewoning met gratis internet
9, 2
Gezellig 16 persoons vakantiewoning met gratis internet
Nederland › Friesland › Ameland-Nes
9, 2
32 beoordelingen
2120
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 10 persoons villa met sauna aan het Tjeukemeer in Friesland
9, 2
9, 2
33 beoordelingen
976
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Prachtig gelegen groepsaccommodatie voor 16 personen in Friesland.
9, 4
9, 4
20 beoordelingen
1496
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe  20 persoons groepsaccommodatie in de Vleien op Ameland
9, 3
9, 3
10 beoordelingen
2120
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 12 persoons villa met sauna en bubbelbad aan het Tjeukemeer in Fr...
9, 5
9, 5
9 beoordelingen
1514
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
40 persoons groepsaccommodatie aan de Tjonger
9, 5
40 persoons groepsaccommodatie aan de Tjonger
Nederland › Friesland › Oudehorne
9, 5
30 beoordelingen
2067
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 10 persoons villa met sauna en bubbelbad aan het Tjeukemeer in Fr...
9, 0
9, 0
16 beoordelingen
976
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Luxe 12 persoons villa met prive sauna aan het Tjeukemeer in Friesland
9, 2
9, 2
6 beoordelingen
1534
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooi 10 persoons wellness vakantiehuis in Friesland
9, 0
Mooi 10 persoons wellness vakantiehuis in Friesland
Nederland › Friesland › Oudehaske
9, 0
29 beoordelingen
947
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Prachtige 11 persoons Villa nabij de Waddenzee
8, 9
Prachtige 11 persoons Villa nabij de Waddenzee
Nederland › Friesland › Sint Jacobiparochie
8, 9
16 beoordelingen
1457
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodaties Friesland

Een grote groepsaccommodatie in Friesland, heerlijk als u houdt van veel ruimte en luxe, ideaal voor een weekendje weg met z'n allen. Friesland nodigt uit tot een actieve vakantie: watersporten, fietsen, wandelen, de Elfstedentocht. Een vakantie in Friesland zal vaak rond het water van de wadden of de Friese meren zijn.

In de weilanden of in de Friese wouden kunt u een leuke vakantie vieren. Bent u op één van de eilanden pak dan eens de fiets, maak een ritje te paard, een wandeling langs het strand of ga lekker zwemmen, zeilen of vissen. Beleef met de hele familie of met uw vrienden dat échte vakantiegevoel vanuit de groepsaccommodaties in Friesland.

Groot vakantiehuis huren?

Een groepsaccommodatie moet niet alleen groot zijn, maar vooral gezellig, van alle zijn gemakken voorzien en toegankelijk zijn voor de hele groep. Of u nu een groot en luxe vakantiehuis zoekt of een goedkoop en sfeervolle boerderij. Gezellig met uw familie op vakantie, de kinderen vermaken zich onderling en de ouders en opa's en oma's hebben ook altijd aanspraak. Door een groot vakantiehuis te huren tijdens bijvoorbeeld dat jaarlijkse familieweekendje wordt het samenzijn met uw familie een nog groter feest! Genoeg plek voor iedereen onder één dak en geen gedoe met het huren van meerdere vakantiehuizen. Lekker met zijn allen wandelen en fietsen door de Friese natuur, bootje varen over het IJsselmeer of winkelen in één van de steden. Zitten er natuurliefhebbers en/ of watersporters bij u in de familie? Dan bieden de groepsaccommodaties in Friesland hiervoor een geschikt verblijf.

Groepsaccommodatie Friesland huren?

Samen met een grote groep het sfeervolle Friesland ontdekken. Het Friese land kent diverse leuke steden, dorpen en landschappen die u zeker eens gezien moet hebben. Op stap met twee gezinnen? Opa’s en oma’s die een jubileum willen vieren met de kinderen en kleinkinderen? De groepsaccommodaties in Friesland staan graag voor u klaar. Iets in een bosrijke omgeving, aan het water gelegen of misschien toch met een stukje extra luxe?

Hoeveel groepsaccommodaties in Friesland zijn er te vinden op heerlijkehuisjes.nl?

U kunt een keuze maken uit ruim 40 groepsaccommodaties in Friesland. Deze groepsaccommodaties bevinden op vakantieparken of behoren tot een particuliere eigenaar. Zo liggen de vakantievilla’s dichtbij of aan het water, in de natuur of bij zee. Maak uw keuze uit accommodaties van minimaal 10 tot 40 personen.

Wat zijn populaire plaatsen in Friesland?

De gehele provincie Friesland bestaat uit elf steden, vandaar natuurlijk ook de verwijzing van de Elfstedentocht. Hieronder beschrijven we enkele steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken en waarom:

  • Breng een bezoek aan Dokkum, een van de mooiste oude steden die Friesland rijk is. Dokkum, de stad die bekend is vanwege Bonifatius, was ooit een havenstad. In deze historische stad vindt u prachtige bouwwerken met trapgevels uit de 17e, 18e en 19e eeuw.
  • De vroegere studentenstad Franeker. Hier vindt u de op een na oudste universiteit en de oudste studentenkroeg: de Bogt van Guné. Bezoek tevens het Eise Eisinga Planetarium. Kom alles te weten over de sterrenkunde in het oudste, nog werkende, planetarium van Nederland.
  • Ga ook een dagje naar Harlingen tijdens uw weekend, midweek of weekje weg. Ruik de zilte lucht in deze oude havenstad. Wandel over de Waddenpromenade en geniet van het uitzicht over de Waddenzee en de voorbijvarende schepen. Of wandel door de oude binnenstad, met haar oude grachten, pakhuizen en monumenten. Kom naar Friesland en geniet rondom de Friese meren of aan de Friese kust!

Wat is er te doen in Friesland?

In de zomer zijn jaarlijks vele festiviteiten te vinden in de provincie. Denk aan de Sneekweek, Visserijdagen in Harlingen & Lauwersoog, Admiraliteitsdagen in Dokkum, Night of the Koemarkt en in Franeker de Agrarische dagen. Maar ook sportieve evenementen zoals het Skûtsjesilen, Fierljeppen en kaatskampioenschapen de PC in Franeker. Jaarlijks komen hier veel toeristen op af.

Maar daarnaast is het ook een prachtige provincie om lekker te fietsen, wandelen en uiteraard te varen over de Friese Meren en kanalen die de provincie rijk is. Daarbij behoort een dagje naar een Waddeneiland ook bij, zoals Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog.

In het voorjaar worden er diverse evenementen georganiseerd. Tegenwoordig worden er ook diverse Elfstedentochten georganiseerd buiten de barre schaatstocht van 220 kilometer om. Zo kennen wij de Fietselfstedentocht op tweede pinkstermaandag, de Stepelfstedentocht, Motorelfstedentocht (ook op tweede pinkstermaandag) en de Oldtimerelfstedentocht. Allen een prachtige ervaring om mee te maken, mocht u verblijven in een groepsaccommodatie in Friesland!

 

Waarom kiezen voor een groepsaccommodatie?

Tijdens uw verblijf in een groepsaccommodatie in Friesland kunt u al het moois van deze groene en waterrijke provincie ontdekken. Geniet samen met uw familie, vrienden, collega's, sportclub of vereniging van een bijzonder verblijf in een bijzondere omgeving! Want 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd', oftewel hoe meer mensen mee gaan op vakantie, hoe leuker dat het is. Of u nu met een groep van 10 personen weg wilt of juist een luxe groepshuis zoekt voor meer dan 40 personen. Heeft u één of meerdere invaliden in uw groep, dan kunt u gerust bij ons terecht. Enkele vakantiehuizen zijn namelijk geschikt voor mindervaliden zodat het hele gezelschap kan genieten van een vakantie. Voor een groepsvakantie bieden de groepsaccommodaties in Friesland tal van mogelijkheden.

Welke groepsaccommodaties in Friesland zijn luxe uitgerust?

Wat dacht u van een luxe accommodatie aan het IJsselmeer of een prachtig groepshuis vlakbij de Waddenzee? Uiteraard vindt u in deze provincie ook accommodaties die gelegen zijn midden in de natuur! De provincie kent namelijk mooie streken waar u vanuit uw groepsaccommodatie lekker kunt wandelen, fietsen of paardrijden. Wenst u wat luxe bij uw vakantieverblijf om lekker te genieten en chillen met uw gezelschap? Dan kunt u ervoor kiezen om een accommodatie met sauna, zwembad, bubbelbad of hottub te huren!

Zijn er ook lastminute aanbiedingen voor een groepsaccommodatie in Friesland?

Kwam iemand binnen de vriendengroep of de familie op het idee om met z’n allen een weekendje erop uit te gaan? Goed plan! Want dagelijks komen er lastminute aanbiedingen bij. What you will see is what you can get. Bekijk onze lastminutes in Friesland nu snel!