Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Groepsaccommodatie Zeeland

Met een groepsaccommodatie in Zeeland geniet u van een onvergetelijke vakantie met familie, vrienden of collega’s. Ga er even heerlijk tussenuit en geniet van de zonnigste provincie van ons land!

Lees meer over Zeeland

47 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Groepsaccommodatie
filters verwijderen
Uniek vakantiehuis voor 14 personen met zeezicht in Domburg
9, 2
9, 2
68 beoordelingen
1443
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
8, 7
8, 7
87 beoordelingen
1406
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Luxe 16-persoons groepsaccommodatie met gratis internet in Grijpskerke...
9, 6
9, 6
28 beoordelingen
1126
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
1755
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Luxe 23 persoons groepsaccommodatie op vakantiepark in Ellemeet vlakbi...
9, 1
9, 1
41 beoordelingen
2143
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtig 12 persoons boerderij appartement in Zeeuws Vlaanderen
9, 6
9, 6
15 beoordelingen
1573
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtige 10-persoons vakantievilla in Colijnsplaat met sauna en whirl...
8, 6
8, 6
79 beoordelingen
1172
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Prachtige 12-14 persoons vakantieboerderij in ’s-Heerenhoek op Zuid-Be...
9, 3
9, 3
15 beoordelingen
1354
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtig tienpersoons vakantiehuis in Nieuwvliet-Bad - Zeeuws-Vlaander...
8, 4
8, 4
39 beoordelingen
702
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Luxe 15 persoons groepsaccommodatie in Vrouwenpolder met schitterende...
9, 5
9, 5
16 beoordelingen
1878
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Groepsaccommodatie in Zeeland

Met een groepsaccommodatie in Zeeland geniet u van een onvergetelijke vakantie met familie, vrienden of collega’s. Ga er even heerlijk tussenuit en geniet van de zonnigste provincie van ons land!

Vier vakantie in Zeeland

Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. Het grenst aan de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. De grootste steden van Zeeland zijn hoofdstad Middelburg, Vlissingen en Goes. De gemeente met de meeste inwoners is Terneuzen.

Een vakantie in Zeeland staat vooral in het teken van zee en strand. De provincie heeft schitterende stranden, zowel aan zee als aan de vele wateren. Uw hele gezelschap zal zich hier prima vermaken. Men kan hier zwemmen, watersporten, relaxen en mooie wandelingen maken. Bij de vele badplaatsen die Zeeland rijk is, zijn diverse eettentjes te vinden waar u terecht kunt voor een lekkere lunch of heerlijk diner.

Dus of u nu met vrienden, collega’s of de hele familie op vakantie wilt, in Zeeland is er van alles te doen voor een grote groep.

Geniet van de natuur in Zeeland

Huur een groepsaccommodatie in Zeeland en ontdek de schitterende natuur van deze provincie! Zeeland bestaat voor een groot deel uit water. Door de combinatie met het land zijn hier schitterende natuurgebieden ontstaan.

Het Veerse Meer is daar een mooi voorbeeld van. In dit bijzondere natuurgebied liggen wel zeventien eilanden. Twaalf daarvan zijn toegankelijk voor bezoekers, de overige vijf zijn voor de vogels die hier rusten, eten en broeden. Ook rondom het meer is er veel moois te zien, zoals zangvogels als de nachtegaal en de wielewaal. Het is een schitterend gebied om te wandelen en te fietsen, ook met een grotere groep.

Wist u dat het grootste nationale park van Nederland in Zeeland ligt? Nationaal Park Oosterschelde was vroeger een zijarm van de rivier de Schelde. Door de aanleg van de Deltawerken in 1986 veranderde dit in een ondiepe zeearm. De getijden zorgen ervoor dat een deel van de zeearm tijdens eb droog komt te liggen. De combinatie van zoet en zout water zorgt voor een uniek landschap  voor de vele vogels, waterdieren en planten.

Van alles te doen in Zeeland

Gaat u met uw familie, vrienden of collega’s op vakantie naar Zeeland? Dan zult u zich geen moment vervelen. Er is hier van alles te zien en te beleven.

Zeeland staat natuurlijk vooral bekend om de Deltawerken, die de provincie beschermen tegen het water. Het bouwwerk zit ontzettend knap in elkaar en ziet er indrukwekkend uit. U kunt de Brouwersdam en de Oosterscheldekering bekijken of een bezoekje brengen aan Deltapark Neeltje Jans. Dit park staat in het teken van de Watersnoodramp van 1953 en de bouw van de Deltawerken. Kinderen kunnen zich er verder vermaken met dierenshows en een speeltuin.

Houdt u van geschiedenis? Dan is het een aanrader om naar Fort Rammekens te gaan. Het ligt vlak bij Vlissingen, bij het plaatsje Ritthem. Het is het grootste zeefort van de westelijke kust van Europa. Het is gebouwd rond 1550 en is nog in zeer goede staat. Boven op het fort heeft u een prachtig uitzicht en kunt u bij goed weer Zeeuws-Vlaanderen zien liggen.

Huur een groepsaccommodatie in Zeeland

Geniet tijdens uw vakantie in Zeeland met z’n allen van het strand, de natuur en de cultuur die deze zonnige provincie te bieden heeft. Wandel over de boulevards, bezoek de leuke strandtentjes en beleef een heerlijke vakantie!