Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Alphen aan den Rijn

Midden in het "Groene hart" van de Randstad, vindt u de historische stad Alphen aan den Rijn. Deze middelgrote stad kenmerkt zich door een landschap van veenweide, droogmakerijen, rivieren en kwekerijen. De geschiedenis van de gemeente gaat terug naar de tijd van de Romeinen en van de Oude Hollandse Waterlinie.

0 vakantiehuizen gevonden

Helaas heeft de door u ingevoerde zoekopdracht geen resultaten opgeleverd.

Probeer een andere aankomst- en vertrekdatum. De meeste vakantiehuizen hebben de maandag en vrijdag als standaard wisseldagen. U kunt eventueel wel eerder vertrekken. U kunt ook een andere regio proberen of uw reisgezelschap aanpassen..

Nederland
Zuid-Holland
Alphen aan den Rijn
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Alphen aan den Rijn

Het centrum van Alphen aan den Rijn biedt verschillende uitgaansmogelijkheden en rondom zijn er diverse wandel- en fiets routes uitgezet in de prachtige natuur. Boek een vakantiehuis in Alphen aan den Rijn en u heeft meteen de ideale uitvalsbasis voor een gezellig dagje weg. De grote steden,zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht bevinden zich op slechts 30 minuten afstand, evenals vele leuke bezienswaardigheden.

Natuur in en rondom Alphen aan den Rijn

Het Groene hart biedt een prachtig en afwisselend polderlandschap waar diverse wandel- en fietsroutes zijn uitgezet. Zo vindt u bijvoorbeeld in de nabije omgeving de "Brasem" fietsroute, welke onlangs is uitgeroepen tot de 2de mooiste fietsroute van Nederland. Kortom, voldoende mogelijkheden voor de actieve fietser en wandelaar.

Ook liefhebbers van water zitten goed in Alphen aan den Rijn. Op slechts enkele kilometers afstand liggen de Nieuwkoopse plassen, waar u kunt zeilen, roeien en/of kanoën. Verder liggen de stranden van Noordwijk en Katwijk op slechts ± 20 kilometer afstand.

Kunst en cultuur in en rondom Alphen aan den Rijn

Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeinse museum en duik in de middeleeuwen in het openlucht museum Archeon te Alphen aan den Rijn. Stap middenin de geschiedenis en beleef de drie periodes uit de Nederlandse geschiedenis. De gebouwen, hutten en huizen in het Archeon zijn reconstructies van bouwwerken die echt in Nederland hebben gestaan. Het Archeon is een beleving voor jong en oud en zeker een bezoek waard.

Verder bevinden zich in Alphen aan den Rijn diverse theaters en museums. In de nabije omgeving bevinden zich tevens vele historische steden, authentieke dorpjes en monumenten. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten.

Overige bezienswaardigheden in en rondom Alphen aan den Rijn

Maak een wereldreis en wandel door de tropen en moerassen in het Avifauna te Alphen aan den Rijn. Hier kan je zo'n 1.800 vogels spotten en zelf de Australische Lori's voeren. Daarnaast worden er gedurende de dag diverse demonstraties gehouden. Naast vogels, biedt het park huisvesting aan onder andere rode panda's, vissen en (half)apen. 

Andere aanraders in de omgeving zijn onder andere Madurodam in Den Haag, de Keukenhof in Lisse en het Atlantikwall museum in Noordwijk.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×