Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Arnemuiden

Vanuit uw vakantiehuis in Arnemuiden kunt u het mooie Zeeland gaan ontdekken. Arnemuiden ligt centraal op het schiereiland Walcheren. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk de omliggende plaatsen en stranden van Walcheren kunt gaan ontdekken. Arnemuiden heeft vele leuke fiets- en wandelroutes die een vermakelijk dagje in de buitenlucht bieden.

Lees meer over Zeeland

1 vakantiehuis gevonden
Sorteer op:
Nederland
Zeeland
Arnemuiden
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Prachtig 4 persoons appartement aan het Veerse Meer
8, 0
Prachtig 4 persoons appartement aan het Veerse Meer
Nederland › Zeeland › Arnemuiden
8, 0
Goed
7 beoordelingen
610
514
midweek va.
o.b.v. 4 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Arnemuiden

Vanuit uw vakantiehuis in Arnemuiden kunt u het mooie Zeeland gaan ontdekken. Arnemuiden ligt centraal op het schiereiland Walcheren. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk de omliggende plaatsen en stranden van Walcheren kunt gaan ontdekken. Arnemuiden heeft vele leuke fiets- en wandelroutes die een vermakelijk dagje in de buitenlucht bieden.

Tijdens uw fiets- of wandeltocht komt u verschillende leuke terrassen en cafés tegen, hier kunt u genieten van een hapje en drankje en even uitrusten van uw fiets of wandel activiteit. Er zijn veel verschillende stekjes waar u rustig op uw gemak kunt vissen (let wel op, voor sommige plaatsen bent u een vispas (visvergunning) nodig). Ook kunt u een bezoek brengen aan Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Hier zijn verschillende winkelgelegenheden en vele restaurants waar u heerlijk kunt eten. Het oude stadscentrum van Middelburg is ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Een vakantiehuis bij water in Arnemuiden

Bent u liefhebber van water? Neem dan een kijkje bij de vakantiehuizen gelegen bij het water in Arnemuiden. Het voordeel van een vakantiehuis bij water is dat u niet ver van het water bent en dus gemakkelijk kunt gaan varen met uw boot of lekker gaan zwemmen in het verfrissende water. Op het Veerse Meer kunt u verschillende watersporten beoefenen zoals wakeboarden, zeilen en suppen. Deze activiteiten zijn erg leuk om te doen met uw kinderen. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van de stranden bij de omliggende dorpen. Het strand van Vlissingen is zeker de moeite om te bezoeken. Vlissingen heeft namelijk een prachtig zandstrand, tevens één van de schoonste van Nederland. Een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans is ook zeker de moeite waard. U kunt verschillende dingen doen bij Deltapark Neeltje Jans zoals: een rondvaarten maken, een aquarium bezoeken, het waterpark bezoeken en shows met dieren bezichtigen. 

Dit is het ideale uitje met uw kinderen.

Leuke activiteiten tijdens uw vakantie in Arnemuiden

Vanuit uw vakantiehuis in Arnemuiden kunt u verschillende leuke activiteiten ondernemen. U kunt het Museum Arnemuiden bezoeken hier vindt u een stukje geschiedenis over Arnemuiden. Onder andere zult u hier iets te weten komen over de streekdrachten van Arnemuiden en de handel met plaatsen als Middelburg, Brugge, Gent en Antwerpen. Een bezoek aan het Historische Scheepswerf Meerman is ook zeker de moeite waard. Hier komt u verschillende dingen te weten over de historische scheepsbouw in Arnemuiden. De speelboerderij in Arnemuiden is erg leuk om een bezoek aan te brengen als u jonge kinderen heeft. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen terwijl u relaxt in het restaurant van de boerderij. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van de stranden van Walcheren. De ruime zandstranden en duinen geven u een prachtig uitzicht over de zee. Na uw dag aan het strand kunt u heerlijk eten en drinken in één van de strandpaviljoens. In Arnemuiden zelf zijn ook verschillende restaurants te vinden waar u heerlijk kunt eten.

Vakantiehuizen in Arnemuiden

Vanuit uw vakantiehuis in Arnemuiden kunt u vele leuke activiteiten ondernemen en de prachtige provincie Zeeland ontdekken. Ook verblijft u redelijk dicht aan de Belgische grens, u kunt eens een bezoek brengen aan Gent of Antwerpen. Dit zijn twee grote Belgische steden die veel leuke restaurants en winkels hebben.

Zijn de vakantiehuizen in Arnemuiden niet waar u naar op zoek bent? Kijkt u dan eens naar de andere vakantiehuizen in Zeeland.