Uw zoekopdracht
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Terkaple

Een vakantiehuis in Terkaple, een geweldige plek om uw vakantie of weekendje weg door te brengen. Het Friese dorpje staat bekend om zijn bosrijke omgeving en een prachtig natuurlijk landschap. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen in en rond de gezellige dorpjes of tot rust komen tijdens een meegebrachte picknick.

Lees meer over Friesland

3 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Friesland
Terkaple
Lastminute aanbiedingen
filters verwijderen
Modern 6 persoons vakantievilla op Waterpark in Friesland
8, 7
8, 7
Heerlijk
50 beoordelingen
910
733
midweek va.
Modern 6 persoons vakantiehuis op Waterpark in Friesland
8, 2
8, 2
Zeer goed
164 beoordelingen
762
499
midweek va.
Modern 4 persoons vakantiehuis op Waterpark in Friesland
8, 0
8, 0
Goed
12 beoordelingen
685
602
week va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Terkaple

Een vakantiehuis in Terkaple, een geweldige plek om uw vakantie of weekendje weg door te brengen. Het Friese dorpje staat bekend om zijn bosrijke omgeving en een prachtig natuurlijk landschap. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen in en rond de gezellige dorpjes of tot rust komen tijdens een meegebrachte picknick.

Om kennis te maken met de omgeving is het leuk om uitstapjes te maken naar bekende Friese plaatsen zoals Joure, Akkrum, Terherne of Heerenveen waar u veel winkels en bezienswaardigheden treft. Ook watersporters kunnen hun hart ophalen in Terkaple. Van een middagje zeilen tot grootse zeilwedstrijden, van kanoën tot roeien en van waterskiën tot rustig varen in een gehuurd fluisterbootje of uw eigen boot. Met het Sneekermeer, de Goaiingarypster Puolen en de Terkaplester Puolen in de buurt kan u uw plezier zeker op.

Ga er tussenuit met uw gezin en kies voor een vakantiehuis in Terkaple

Gezellig op vakantie met de kinderen naar? Goed idee. Met een vakantiehuis in Terkaple kunt u werkelijk alle kanten uit. Neem de kinderen een dagje mee naar de Fruittuin in Eastermar. Hier kunt u tussen de rijen struiken rondlopen en zelf uw eigen fruit plukken. Frambozen, zwarte bessen, rode bessen en kruis bessen zijn heerlijk tussendoortjes. Wel is er een fruitpluk kalender opgesteld, houdt hier even rekening mee. Ook erg leuk voor kinderen is een bezoek aan het Spijkerdorp in Drachten. Hier kunnen kinderen actief en creatief aan de slag gaan met het bouwen van een eigen hut. De palen, planken, spijkers en natuurlijk de gereedschappen om een hut te bouwen zijn ruimschoots aanwezig! Natuurlijk zijn er ook vele speeltuinen, zwembaden en attractieparken in de omgeving te vinden. Wat dacht u van het bekende Speelbos Joure? Dit overdekte speelparadijs biedt kinderen genoeg glij-, klim en speelplezier. Wandel ook eens door het doolhof of spring samen op het grote luchtkussen. Voor u als ouder is er een leeshoek met overzicht op de speeltuin.

Kies voor het gemak van een vakantiepark in Terkaple

Op zoek naar een vakantie met vele mogelijkheden aan faciliteiten en vermaak? Kies dan voor een verblijf op een vakantiepark in Terkaple. Vakantieparken bieden vaak een ruim aanbod aan faciliteiten, een bijzondere omgeving en natuurlijk niet te vergeten prachtige accommodaties.

Of u er nu een weekendje of hele week op uit gaat, er valt altijd wel iets te beleven. Vaak vermaken kinderen zich al snel wanneer er een speeltuin, zwembad of sportveldje aanwezig is. Daarnaast biedt het water vaak veel vermaak voor kinderen. Zwemmen, spelen en ravotten met vriendjes en vriendinnetjes of gewoon met een handdoek in de zon. Ook beschikken vakantieparken veel uit over een restaurant of eetgelegenheid. Op deze manier hoeft u niet de hele vakantie lang zelf in de keuken te staan, maar is een hapje buitenshuis op korte afstand mogelijk.

Verken de omgeving vanuit de vakantiehuizen in Terkaple

Terkaple is een prachtig vertrekpunt om meer van Friesland te weten te komen. U vindt in deze provincie namelijk veel bezienswaardigheden zoals musea, kerken, dierentuinen, speeltuinen en nog veel meer. Daarnaast telt Friesland vier Nationale Parken, te weten de Alde Feanen, het Lauwersmeer, het Drents-Friese Wold en Schiermonnikoog. Een omgeving die gemaakt is om over te fietsen en te wandelen, en waar mogelijk een ritje te paard. Ga eens een dagje naar Akmarijp en ga eens langs bij het Ooievaarsdorp De Graverij. Het natuurlijk gebied met nestplaatsen voor ooievaars die in de periode van maart tot in september in Nederland verblijven. Ook is het nabijgelegen Terherne erg leuk om te bezoeken. Terherne, het dorp van Sietske en Hylke, ook wel het Kameleon dorp genoemd, is erg leuk om te bezoeken met uw kinderen of familie. In het midden van het dorp vindt u de levensgrote Kameleonboerderij waar het Kameleondorp Lenten is nagebouwd.  

Actief op het Sneekermeer

Van sportief zeilen met een open zeilboot op de Friese meren tot fluisterstil door de grachten varen met een elektrisch bootje. Watersporten is werkelijk voor iedereen geschikt. Huur een boot in alle soorten en maten of stap avontuurlijk in een kano. Het Sneekermeer leent zich hier uitstekend voor. Tevens kunt u hier natuurlijk ook zwemmen of gewoon relaxen en ontspannen met een goed boek. Daarnaast liggen natuurlijk de Goaiingarypster Puollen en de Terkaplester Puollen vlakbij. Hier kunt u heerlijk zeilen, wandelen, roeien, zwemmen en vissen. Enthousiast om van al dit moois te genieten? Ontdek en beleef het zelf vanuit een vakantiehuis aan het water in Terkaple.