Informatie 0 Favorieten Home

Wijzigen en annuleren

Vragen rondom annuleren en wijzingen in verband met Corona? Bekijk onze speciale pagina hier

Kan ik mijn boeking wijzigen en zijn daar kosten aan verbonden?

Hoe kan ik mijn boeking annuleren en wat zijn de annuleringskosten?


Kan ik mijn boeking wijzigen en zijn daar kosten aan verbonden?
In overleg is het vaak mogelijk om uw boeking aan te passen. Dit verschilt echter wel per vakantiehuis en hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Voor meer informatie over een wijziging of het bijboeken van bijvoorbeeld bedlinnen neemt u per e-mail of telefonisch contact op met onze gastenservice.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren en wat zijn de annuleringskosten?
Bent u door omstandigheden genoodzaakt uw boeking te annuleren? Dan dient u uw annulering altijd per e-mail in te dienen. U kunt uw annulering sturen naar info@heerlijkehuisjes.nl.

Aan een annulering zijn kosten verbonden zoals vermeld in onze voorwaarden. Hebt u een annuleringsverzekering via ons afgesloten en annuleert u de boeking met een voor de verzekering geldige reden, dan kunnen de kosten mogelijk via de verzekering teruggevorderd worden. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze gastenservice.

Wij willen u erop wijzen dat reizen, vervoer, logies of andere vormen van vrijetijdsbesteding een uitzondering vormen in de Wet Koop op afstand. Het herroepingsrecht (bedenktijd) van veertien dagen is daardoor niet van toepassing op boekingen die via deze website geplaatst worden.