Informatie 0 Favorieten Home

Een vakantie voor iedereen

Vakantiehuizen verhuren, dat kunnen wij wel. We zeggen zelfs dat iedereen een vakantiehuis bij ons kan boeken. Maar is op vakantie gaan eigenlijk wel zo vanzelfsprekend? Wij realiseren ons van niet. Wist je bijvoorbeeld dat er in Nederland heel veel kinderen zijn die niet op vakantie kunnen of nog nooit op vakantie zijn geweest omdat zij in sobere opvanglocaties wonen? Wij willen iets doen voor deze kinderen, zodat ook zij af en toe een beetje (vakantie)plezier kunnen hebben. Daarom steunen wij stichting Het Vergeten Kind. 

2

Afbeeldingsresultaat voor het vergeten kind

Stichting Het Vergeten Kind

Deze stichting zet zich in voor kinderen die niet thuis kunnen opgroeien. Kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn. In Nederland verblijven er jaarlijks 55.000 kinderen in sobere opvanghuizen met minimale mogelijkheden voor een ‘normale’ jeugd. Dit tekent deze kinderen voor de rest van hun leven. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. En om deze reden verdienen juist deze kinderen een onvergetelijk weekend weg.

Een vakantie voor iedereen 2017

In het weekend van 17 november tot 19 november beleefden 35 "vergeten kinderen" een weekend lang vakantieplezier op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Een weekend vol activiteiten, veel gelach en vrolijkheid. Voor een moment even alle ellende vergeten en weer echt kind zijn. Alle blije kindergezichten waren echt onvergetelijk. Ook benieuwd hoe dit weekend op vakantiepark Eigen Wijze in Bant is verlopen? Klik hier om ons blogbericht te lezen of bekijk onderstaande video. 

Nieuwsgierig naar het weekendje weg dat we in 2016 organiseerden. Bekijk dan de aftermovie van 2016.

Samen maken we een verschil

Het is erg mooi om te zien hoe betrokkenheid rondom dit weekend is. Het initiatief is door huiseigenaren, medewerkers en ondernemers uit de regio ontzettend goed ontvangen. Samen hebben wij een onvergetelijk weekend kunnen organiseren voor deze groep kinderen die het zo verdienen. Voor ons betekent dit dat we weer een beetje beter invulling hebben kunnen geven aan onze missie om eenieder een vakantiehuis te bieden. Voor ons reden genoeg om dit succes jaarlijks te laten terugkomen.