Informatie 0 Favorieten Home

Een vakantie voor iedereen

Vakantiehuizen verhuren, dat kunnen wij wel. We zeggen zelfs dat iedereen een vakantiehuis bij ons kan boeken. Echter realiseren wij ons dat er veel mensen, en vooral kinderen, zijn voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is. Die niet op vakantie kunnen of nog nooit op vakantie zijn geweest, doordat zij in sobere opvanglocaties wonen. Wij willen iets betekenen voor deze kinderen, want deze kinderen mogen niet worden vergeten. Wat is dan een passender initiatief dan het organiseren van een weekend weg? Een weekend weg waar plezier maken en ‘gewoon’ kind zijn centraal staan. Daarom organiseerden, voor de tweede keer, een onvergetelijk weekend weg voor kinderen van stichting Het Vergeten Kind. 

Afbeeldingsresultaat voor het vergeten kind

Stichting Het Vergeten Kind

Deze prachtige stichting zet zich in voor kinderen die niet thuis kunnen opgroeien. Kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn. In Nederland verblijven er jaarlijks 55.000 kinderen in sobere opvanghuizen met minimale mogelijkheden voor een ‘normale’ jeugd. Dit tekent deze kinderen voor de rest van hun leven. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. En om deze reden verdienen juist deze kinderen een onvergetelijk weekend weg.

Een vakantie voor iedereen 2017

In het weekend van 17 november tot 19 november beleefden 35 "vergeten kinderen" een weekend lang vakantieplezier op vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Een weekend vol activiteiten, veel gelach en vrolijkheid. Voor een moment even alle ellende vergeten en weer echt kind zijn. Alle blije kindergezichten waren echt onvergetelijk. Ook benieuwd hoe dit weekend op vakantiepark Eigen Wijze in Bant is verlopen? Klik hier om ons blogbericht te lezen of bekijk onderstaande video. 

Nieuwsgierig naar het weekendje weg dat we in 2016 organiseerden. Bekijk dan de aftermovie van 2016.

Samen maken we een verschil

Het is erg mooi om te zien hoe groot de betrokkenheid rondom dit weekend is. Het initiatief is door huiseigenaren, medewerkers en ondernemers uit de regio ontzettend goed ontvangen. Het is fantastisch hoe zo’n initiatief een groep enthousiaste mensen en bedrijven bij elkaar brengt. Samen hebben wij een onvergetelijk weekend kunnen organiseren voor deze groep kinderen die het zo verdienen. Voor ons betekent dit dat we weer een beetje beter invulling hebben kunnen geven aan onze missie om eenieder een vakantiehuis te bieden. Voor ons reden genoeg om dit succes jaarlijks te laten terugkomen. Er zijn immers nog veel meer kinderen die een vakantie verdienen! U begrijpt dat dit een hele onderneming is en wij zouden dit niet alleen kunnen. We zijn onze samenwerkingspartners, vakantiepark Eigen Wijze, De StrandhoeveGalerij de Voorst, Bakker Bart Steenwijk, Verhage Fruit, Studio AntonioSlagerij Bouma en Troefmarkt Bant erg dankbaar!