Informatie 0 Favorieten Home

Uw vakantiehuis verhuren

Bent u de trotse eigenaar van een leuk vakantiehuis of een prachtige groepsaccommodatie? Streeft u naar een hogere bezettingsgraad op uw vakantiepark? Dan bent u bij www.heerlijkehuisjes.nl aan het goede adres! Met meer dan 15 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen en groepsaccommodaties helpen wij u graag om uw doelstellingen te realiseren.
 
Onze werkwijze:
Wanneer u uw vakantiehuis heeft aangemeld voor onze website, wordt deze geheel kosteloos gepubliceerd. Zodra wij een reservering voor uw vakantiehuis ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. De gasten ontvangen van ons de factuur. Tijdens het boeken kunnen gasten verschillende reisgerelateerde verzekeringen bij ons afsluiten, waaronder de verzekering 'Schade aan Logiesverblijven'. Hiermee zijn gasten tot een bedrag van EUR 2500 verzekerd tegen onopzettelijk aangerichte schade aan of in uw vakantiehuis.
 
De huurgelden worden, na verrekening van het afgesproken commissiepercentage, vóór aankomst van uw gasten aan u uitgekeerd. Tevens ontvangt u van ons een persoonlijke inlogcode waarmee u de bezetting van uw verhuurobject kunt aanpassen zodra u zelf een boeking heeft ontvangen.
 
Wij werken puur op commissiebasis. Kortom: geen boeking, geen kosten!
 
Interesse in een samenwerking of heeft u vragen? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Onze voordelen:

  • Gratis plaatsing op onze websites
  • Geen marketingkosten
  • Huurgelden worden vooraf uitgekeerd
  • Zelf blijven verhuren en onbeperkt eigengebruik
  • Geen opzegtermijn
Velden met een * zijn verplicht
Lees de leukste verhalen in ons blog en schrijf u in voor de nieuwsbrief met de beste aanbiedingen