Informatie 0 Favorieten Home

Uw vakantiehuis verhuren

Leuk dat u interesse heeft om via heerlijkehuisjes.nl te verhuren! Heeft u een mooi vakantiehuis in Nederland, België of Duitsland? En denkt u dat deze aan de criteria van een heerlijk huisje voldoet? Dan kijken wij graag of wij een samenwerking aan kunnen gaan! Wanneer u onderstaand formulier invult dan zullen wij uw inschrijving zo spoedig mogelijk beoordelen en nemen wij contact met u op. 
 
NB: vakantiehuizen van particulieren die op een vakantiepark staan of vakantiehuizen die niet geheel zelfvoorzienend zijn in kookgelegenheid en sanitair, kunnen wij helaas niet opnemen in ons verhuurprogramma.


Verhuren met heerlijkehuisjes.nl

Na uw aanmelding zullen we beoordelen of we daadwerkelijk iets voor u kunnen betekenen. Zo weten alle partijen snel waar ze aan toe zijn. Wordt uw vakantiehuis aangemerkt als heerlijk huisje? Dan gaan we samen aan de slag met uw woningpresentatie. Via uw eigen inlogomgeving kunt u uw vermelding vervolgens beheren. Voor het bijhouden van de bezetting hebben we eventueel via iCal de mogelijkheid voor kalendersynchronisatie met vele andere kalenders. Wel zo gemakkelijk.

Zodra wij een boeking voor uw vakantiehuis ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. De gasten ontvangen van ons binnen 24 uur de factuur. De huurgelden worden, na verrekening van het commissiepercentage over de kale huursom, vóór aankomst aan u uitgekeerd. 

Wij geloven dat iedereen vakantie verdient maar ook dat hier zorgeloos van moet kunnen genieten. Dit geldt ook voor u als eigenaar. Daarom staan wij tot EUR 1.000,- borg voor iedere boeking die via heerlijkehuisjes.nl plaatsvindt. Zo hoeft u zelf bijvoorbeeld geen borgafhandeling te verzorgen. Benieuwd of u ook voor deze regeling in aanmerking komt? Wij horen graag van u!

 

Onze voordelen:

  • Gratis plaatsing: geen vaste kosten
  • Huurgelden vooraf uitgekeerd
  • U kunt zelf blijven verhuren
  • Wij staan tot € 1.000,- per boeking borg
  • Bijna 20 jaar ervaring: wij helpen u met plezier
  • Trotse houder van het SGR keurmerk
  • iCal voor kalendersynchronisatie
  • Gasten beoordelen ons met een 8,8!
Velden met een * zijn verplicht
3