Informatie 0 Favorieten Home

Uw vakantiehuis verhuren

Bent u de trotse eigenaar van een leuk vakantiehuis of een prachtige groepsaccommodatie? Streeft u naar een hogere bezettingsgraad op uw vakantiepark? Dan bent u bij heerlijkehuisjes.nl aan het goede adres! Met meer dan 15 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen en groepsaccommodaties helpen wij u graag om uw doelstellingen te realiseren.
 
Onze werkwijze
Wanneer uw vakantiehuis aan de heerlijkehuisjes standaarden voldoet, wordt deze geheel kosteloos op ons platform geplaatst. Zodra wij een reservering voor uw vakantiehuis ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. De gasten ontvangen van ons de factuur. Tijdens het boeken kunnen gasten verschillende reisgerelateerde verzekeringen bij ons afsluiten, waaronder de verzekering 'Schade aan Logiesverblijven'. Hiermee zijn gasten tot een bedrag van EUR 2500 verzekerd tegen onopzettelijk aangerichte schade aan of in uw vakantiehuis.
 
Wij werken enkel op commissiebasis, dit betekent dat u ook altijd een huuromzet heeft wanneer u kosten heeft. De huurgelden worden, na verrekening van het commissiepercentage, vóór aankomst van de gasten aan u uitgekeerd. Ook ontvangt u van ons een persoonlijke inlogcode waarmee u de bezetting van uw verhuurobject kunt aanpassen zodra u zelf een boeking heeft ontvangen. Wij hebben via iCal de mogelijkheid voor kalendersynchronisatie met vele andere kalenders. Wel zo gemakkelijk!
 
Heeft u vragen? Wellicht geven een aantal feitjes over 2017 hierop het antwoord. Klik hier om deze te bekijken. Heeft u nog verdere vragen of bent u geinteresseerd in een samenwerking met ons? Vul dan snel onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze voordelen:

  • Gratis plaatsing op onze websites
  • Geen vaste kosten
  • Huurgelden vooraf uitgekeerd
  • Zelf blijven verhuren
  • Onbeperkt eigen gebruik
  • iCal koppeling mogelijk voor kalendersynchronisatie
Velden met een * zijn verplicht