Informatie 0 Favorieten Home

Uw vakantiehuis verhuren

Leuk dat u interesse heeft om via heerlijkehuisjes.nl te verhuren! Heeft u een mooi vakantiehuis in Nederland, België of Duitsland? En denkt u dat deze aan de criteria van een heerlijk huisje voldoet? Dan kijken wij graag of wij een samenwerking aan kunnen gaan! Wanneer u onderstaand formulier invult dan zullen wij uw inschrijving zo spoedig mogelijk beoordelen en nemen wij contact met u op. 
 
NB: vakantiehuizen van particulieren die op een vakantiepark staan of vakantiehuizen die niet geheel zelfvoorzienend zijn in kookgelegenheid en sanitair, kunnen wij helaas niet opnemen in ons verhuurprogramma.

Verhuren met heerlijkehuisjes.nl

Wanneer uw vakantiehuis in aanmerking komt voor de verhuur via ons platform dan wordt deze geheel kosteloos geplaatst. Vervolgens krijgt u inloggegevens voor uw eigen account om uw vakantiehuis en bezetting te beheren. Wij hebben eventueel via iCal de mogelijkheid voor kalendersynchronisatie met vele andere kalenders. Wel zo gemakkelijk.

Zodra wij een boeking voor uw vakantiehuis ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. De gasten ontvangen van ons binnen 24 uur de factuur. De huurgelden worden, na verrekening van het commissiepercentage over de kale huursom, vóór aankomst aan u uitgekeerd. Het commissiepercentage bedraagt 15%. Hierbij is het belangrijk dat wij dezelfde huursom mogen hanteren als uzelf.

Wij geloven dat iedereen vakantie verdient maar ook dat je hier zorgeloos van moet kunnen genieten. Dit geldt ook voor u als eigenaar. Daarom staan wij tot EUR 1.000,- borg voor iedere boeking die via heerlijkehuisjes.nl plaatsvindt. Zo hoeft u zelf bijvoorbeeld geen borgafhandeling te verzorgen. Benieuwd of u ook voor deze regeling in aanmerking komt? Wij horen graag van u!

Meld uw vakantiehuis vrijblijvend aan bij heerlijkehuisjes.nl!

Hoe ziet het proces eruit wanneer u uw vakantiehuis via heerlijkehuisjes.nl wilt verhuren?

Stap 1: Uw ingevulde formulier wordt in behandeling genomen door onze eigenarenservice. Om de behandeling van uw aanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u zoveel mogelijk informatie mee te sturen over uw vakantiehuis;

Stap 2: Bij vragen van onze kant, nemen wij via de mail of telefonisch contact met u op;

Stap 3: Vervolgens beoordelen wij uw vakantiewoning op diverse criteria om te kijken of uw vakantiewoning past binnen ons huidige aanbod;

Stap 4: U ontvangt vanuit ons informatie over onze werkwijze en belangrijke richtlijnen. Bij een akkoord vanaf uw kant, gaan wij over tot het maken van een online woningpresentatie. Dit voeren wij, met uw hulp, graag voor u uit.

Stap 5: U checkt alle gegevens die door ons ingevuld zijn. Staan de prijzen goed en is de informatievoorziening compleet voor de gast? Dan kan de online verhuur beginnen via heerlijkehuisjes.nl. Laat de boekingen maar binnen komen!

 

Onze voordelen:

  • Gratis plaatsing: geen vaste kosten
  • Huurgelden vooraf uitgekeerd
  • U kunt zelf blijven verhuren
  • Wij staan tot € 1.000,- per boeking borg
  • 15+ jaar ervaring: wij helpen u met plezier
  • Trotse houder van het SGR keurmerk
  • iCal voor kalendersynchronisatie
  • Gasten beoordelen ons met een 8,8!
Velden met een * zijn verplicht
3