Informatie 0 Favorieten Home

Uw huis verhuren

Bent u de trotse eigenaar van een leuke vakantiewoning of groepsaccommodatie? Streeft u naar een hogere bezettingsgraad op uw vakantiepark? Bij www.heerlijkehuisjes.nl bent u aan het goede adres! Met ruim 15 jaar ervaring in het bemiddelen in huur en verhuur van vakantiehuizen en groepsaccommodaties helpen wij u graag om uw doelstellingen te realiseren.
 
Onze werkwijze:
Wanneer u uw woning heeft aangemeld op onze website, wordt deze geheel kosteloos gepubliceerd op onze websites. Zodra wij een reservering voor uw woning ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging. De gasten ontvangen van ons de factuur. Tevens kan de gast verschillende reisgerelateerde verzekeringen bij ons afsluiten, waaronder de verzekering “schade aan logiesverblijven”. Hiermee zijn gasten tot een bedrag van €2.500,- verzekerd tegen onopzettelijk aangerichte schade in uw vakantiewoning.
 
De huurgelden worden, na verrekening van het afgesproken commissiepercentage, vóór aankomst van uw gasten aan u uitgekeerd. Tevens ontvangt u van ons een persoonlijke inlogcode waarmee u de bezetting van de woning kunt aanpassen zodra u zelf een boeking heeft ontvangen.
 
Wij werken puur op commissiebasis. Dit betekent voor u; geen boeking, geen kosten!
 
Interesse om uw vakantiewoning tevens via onze organisatie te verhuren? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Onze voordelen:

  • Gratis plaatsing op onze websites
  • Geen marketingkosten
  • Huurgelden vooraf uitgekeerd
  • Zelf blijven verhuren en onbeperkt eigengebruik
  • Geen opzegtermijn
Velden met een * zijn verplicht
Lees de leukste verhalen in ons blog en schrijf u in voor de nieuwsbrief met de beste aanbiedingen