Informatie 0 Favorieten Home

Dit zijn wij

Iedereen wil er af en toe tussenuit. Het geeft u de tijd en ruimte voor wat u belangrijk vindt. Vakantie draagt bij aan de kwaliteit van leven. En dat verdient iedereen.
 

'Met ons kunt u zorgeloos genieten'  
 

Vakantiehuizen, groot of klein, op een vakantiepark of bij een particuliere eigenaar. Met ons ontdek en boekt u het ideale vakantiehuis binnen drie uur met de auto. Wij zijn er voor u als dat nodig is. Gewoon dichtbij. 

2

'Voor elk wat wils in Nederland, België of Duitsland'   

 Op heerlijkehuisjes.nl vindt u vakantiehuizen van particuliere eigenaren, vakantieparken en groepsaccommodaties. Zo kunt u in alle rust genieten van dat ene unieke plekje, genieten van de meest natuurlijke omgevingen of vermaakt jong en oud zich met de vele activiteiten en faciliteiten op een vakantiepark.

 

 

4

Meer weten?
Natuurlijk is deze website zo compleet mogelijk en biedt het alle informatie die nodig is voor het boeken van een heerlijke vakantie. Toch iets onduidelijk? Met ruim 15 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen helpen wij u graag verder. Dit doen wij vanuit ons elektriciteit neutrale kantoor in het Overijsselse Steenwijk. Contact opnemen? Bekijk hier onze contactpagina.

Benieuwd naar wat onze gasten over ons zeggen? Bekijk dan de onafhankelijke website gastenvertellen.nl.