Informatie 0 Favorieten Home

Over ons

Bij heerlijkehuisjes.nl ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis of groepsaccommodatie. Het aanbod varieert van authentieke particuliere vakantiehuizen tot vakantiehuizen op gerenommeerde vakantieparken. Met ruim 15 jaar ervaring in het online verhuren van vakantiehuizen staan wij graag tot uw dienst!

"Op heerlijkehuisjes.nl ontdekt en boekt een ieder die ertussenuit wil een vakantiehuis of groepsaccommodatie in Europa."  

 

Wij onderscheiden ons aanbod in drie pijlers:

1) Particuliere vakantiehuizen - Voor een vakantie vol rust en privacy boekt u een vakantiehuis van een particuliere eigenaar. Met een vakantiehuis van een particuliere eigenaar ervaart u de lokale gebruiken in de meest rustgevende en natuurlijke omgevingen. 

2) Vakantieparken - Op een gezellig vakantiepark geniet u van alle gemakken en de gezelligheid die een vakantiepark met zich meebrengt. De meeste vakantieparken bieden een breed scala aan activiteiten en faciliteiten. Leuk voor jong en oud!

3) Groepsaccommodaties - Ga er gezellig op uit met uw vriendengroep of familie. Met één van onze groepsaccommodaties hebt u de ideale uitvalsbasis voor een gezellig weekendje weg.

Waar wij voor staan:

Onze werkzaamheden op het gebied van service, administratie, marketing en ICT lopen erg uiteen maar één ding hebben wij gemeen: vanuit de kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid, vooruitstrevendheid en plezier staan wij tot uw dienst om ervoor te zorgen dat u uw ideale vakantiehuis in Europa ontdekt en beleeft. Dit doen wij vanuit ons elektriciteit neutrale kantoorpand in Steenwijk en onze gasten waarderen onze dienstverlening met een gemiddeld cijfer van een 8,7 via de onafhankelijke website www.gastenvertellen.nl