Informatie 0 Favorieten Home

Verkiezing heerlijkste huisje 2019

Voor het derde jaar op rij gaan wij op zoek naar de best gewaardeerde vakantiehuizen én hun eigenaren. Alle gastbeoordelingen over 2018 zijn verzameld, er is een jury aangesteld en er kan weer gestemd worden door het grote publiek! Bent u ook benieuwd welke huizen genomineerd zijn? Stem vóór 1 februari op uw favoriet.

De reis naar de felbegeerde awards

Binnen drie regio’s strijden drie vakantiehuizen en drie groepsaccommodaties met de hoogste gastbeoordelingen en de meeste publieksstemmen voor de eerste plekken in de regionale verkiezing.

De regionale winnaars strijden op 26 februari voor een gouden, zilveren of bronzen award. De winnaars worden zo uiteindelijk op basis van publieksstemmen, gastbeoordelingen en een vakkundige jury bepaald.

Ook vinden we dat we dit jaar extra waardering mogen hebben voor ‘beste nieuwkomer’ en voor ‘gastheer of -vrouw van het jaar’. Ook zij zullen een mooie award ontvangen.

Lees hier meer over de criteria en procedure

Winnaars 2018 en 2017

Benieuwd welke vakantiehuizen in voorgaande edities van de heerlijkehuisjes.nl verkiezing de felbegeerde awards hebben verdiend en gekregen? Lees meer in ons blog over 2017 of lees meer in ons blog over 2018.