Informatie 0 Favorieten Home

Verkiezing heerlijkste huisje 2018

Op donderdag 22 februari was het feest bij ons op kantoor, want we hebben de heerlijkehuisjes.nl awards mogen uitreiken. Onze huiseigenaren werden als ware VIP’s ontvangen en daarna begon het moment waar we met zijn allen vol spanning naar uitgekeken hebben, de uitreiking! Bent u ook benieuwd hoe zo’n heerlijk huisje nou tot stand komt én wie gewonnen heeft?

De weg naar een heerlijk huisje

Er zijn, volgens ons, zes factoren die het succes bepalen. Samen met onze huiseigenaren hebben we de weg naar een heerlijk huisje ontdekt.

Het begint in het vakantiehuis zelf, integreer de omgeving in je vakantiehuis en kies de juiste faciliteiten die passen bij de doelgroep. Ook de vraag: “Wat onderscheidt jou van al die anderen?” is belangrijk. Daarnaast is een flexibele prijsstelling iets waar rekening mee gehouden wordt. Is dit duidelijk dan wordt dit vertaald naar een online presentatie. Hierbij zijn foto’s en teksten belangrijk, eveneens als het waarmaken van verwachtingen. Als laatste speelt de gastvrijheid een belangrijke rol. Want gastvrij ontvangen worden dat wil toch iedereen!?

Award winnaars 2018

Voor het tweede jaar op rij zijn wij op zoek gegaan naar het ‘heerlijkste huisje’ en de ‘heerlijkste groepsaccommodatie’. Want huiseigenaren die er alles aan doen om hun gasten tevreden te stellen worden beloond én bekroond met een heerlijkehuisjes.nl award. Op basis van alle gastbeoordelingen over 2017, de publieksstemmen én het juryrapport zijn wij per categorie tot één gouden, zilveren en bronzen award winnaar gekomen.

Het heerlijkste huisje voor 2018 is gelegen op het boerenerf van familie Vonk Noordergraaf in Ouderkerk aan den IJssel. Deze monumentale boerderij met Lakenvelder koeien is van alle gemakken voorzien en ligt in een groenrijke omgeving. De accommodatie is gebouwd in een streekeigen en landelijke stijl met gebruik van natuurlijke materialen. Daarnaast is het vakantiehuis met veel zorg ingericht en dat is er zeker vanaf te zien.

De heerlijkste groepsaccommodatie voor 2018 ligt te midden in de bossen van Friesland. Deze karakteristieke accommodatie uit 1874, bestaande uit een voormalige school en schoolmeestershuis, ademt luxe en sfeer uit! Huiseigenaar Sip Visser is continu in beweging en verzorgt wanneer de gast instemt een stukje muziekeducatie. ‘Gastvrij voor groepen’ is zijn motto en dat wordt hier dubbel en dwars waargemaakt.

Op naar de derde editie

Het enthousiasme en succes rondom deze verkiezing willen we volgend jaar evenaren. Onze gastbeoordelingen zijn hiervoor natuurlijk de basis en wij hopen dan ook dit jaar weer vele vakantiebelevenissen te verzorgen, weet u al wat uw volgende unieke vakantiebeleving wordt?