Informatie 0 Favorieten Home

Wie is de winnaar van het Gouden Dak?

Huiseigenaren die er alles aan doen om hun gasten tevreden te stellen worden beloond én bekroond met een heerlijkehuisjes.nl award! Speciaal voor onze huiseigenaren die nét dat beetje extra doen voor hun gasten werd op donderdag 16 februari 2017een feestelijke prijsuitreiking georganiseerd! Groepsaccommodaties en particuliere vakantiehuizen die de hoogste reviewcijfers scoorden werden op een rijtje gezet. Hieruit kwam een top drie rollen die werd beoordeeld door een strenge jury. Benieuwd wat de succesfactoren zijn en wie er heeft gewonnen?

Op zoek naar de succesfactor

Hoe creëer je als huiseigenaar een unieke beleving voor je gast? Particuliere eigenaren doen er alles aan om het ‘welkome gevoel’ direct bij aankomst te creëren en bieden u een bijzonder plekje waar u normaal gesproken niet zo snel zou kunnen komen. Bij de groepsaccommodaties ligt de succesfactor net even wat anders. Deze eigenaren spelen juist in op het aanbieden van veel voorzieningen en zijn continu bezig om nóg beter te worden! Benieuwd naar de feestelijke prijsuitreiking? Lees het blog!

Om al deze succesfactoren samen te brengen heeft sneltekenaar Ronald de rode draad van de middag in één grote striptekening verwerkt. Zie hier het eindresultaat!

De winnaars van het Gouden Dak

Het heerlijkste huisje van 2017, de DG301 in Wezep, staat op een natuurrijke locatie! Binnen enkele stappen bevindt u zich middenin de natuur waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Uitspraak Geertje van den Brink: “Mijn man zegt weleens: Je mag best wat minder met het vakantiehuis bezig zijn. Mijn reactie is dan standaard: Ik wil alleen maar meer, dit is mijn passie!”

De groepsaccommodatie die er écht uitspringt is helemaal af en werkelijk van alle gemakken voorzien! Als u zegt een ruim aanbod aan faciliteiten dan denkt u meteen aan speelvoorzieningen voor kinderen en ontspanning voor de ouderen. Martijn en Agnes Bouma, eigenaren van de groepsaccommodatie OV019 in Paasloo, zijn zo vooruitstrevend dat ze altijd op zoek zijn naar wat nieuws!

Volgend jaar vindt de tweede editie plaats

Het enthousiasme en succes rondom deze uitreiking willen we volgend jaar evenaren. Onze gastbeoordelingen zijn hiervoor natuurlijk de basis en we hopen dan ook dit jaar weer vele vakantiebelevenissen te verzorgen, weet u al wat uw unieke vakantiebeleving wordt?