Informatie 0 Favorieten Home

Verkiezing heerlijkste huisje en heerlijkste groepsaccommodatie 2019

Dinsdag 26 februari was een spannende en plezierige dag vol met winnaars op ons kantoor in Steenwijk! Wij hebben namelijk onze heerlijkehuisjes.nl awards mogen uitreiken. Nieuwsgierig naar de winnaars en de succesfactoren voor een heerlijk huisje? Lees dan snel verder!

winnaars
kunst
De succesfactoren van een heerlijk huisje

Wij hebben dit jaar de focus gelegd op zes factoren die leiden naar het succes van een heerlijk huisje. Allereerst is de algemene indruk belangrijk. Worden de verwachtingen die gasten hebben, waargemaakt? En worden de gasten op een gastvrije en persoonlijke manier ontvangen? Hoe staat het met de veiligheid van de gast in het vakantiehuis? Zijn huiseigenaren vooruitstrevend in toekomstplannen en zijn zij ook actief bezig met het thema maatschappelijke verantwoordelijkheid? Uiteindelijk zijn wij op zoek gegaan naar de onderscheidende factor van de genomineerde vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

Op de dag van de uitreiking hebben wij stilgestaan bij een tweetal thema’s, namelijk ‘Nederland vakantieland’ en ‘het verhuurkantoor van morgen’. Dit heeft geleid tot interessante discussies waarin huiseigenaren en wij veel van elkaar hebben mogen leren.

Award winnaars 2019

Voor het derde jaar op rij zijn wij op zoek gegaan naar het ‘Heerlijkste huisje’ en de ‘Heerlijkste groepsaccommodatie’ voor het vakantiejaar 2019. Graag spreken wij onze waardering uit en belonen wij huiseigenaren, die gasttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan, zeker met een mooie award. De gastbeoordelingen over 2018, de online publieksstemmen en de juryrapporten hebben de doorslag gegeven in het kiezen van de bronzen, zilveren en gouden award winnaars.

winnaars

Het heerlijkste huisje voor 2019 is gelegen op het mooie Drentse platteland, nabij Eeserveen. Het voorhuis van een voormalige boerderij is ingericht als zeer ruim vakantiehuis met een authentieke stijl en een fris en comfortabel interieur. Persoonlijk contact met de gastvrije en vriendelijke familie Robben staat voorop. Tevens is er veel aandacht voor de veiligheid van de gast en er is nagedacht over milieubewuste voorzieningen, zoals een eigen waterzuivering systeem en zonnepanelen.

De heerlijkste groepsaccommodatie voor 2019 ligt in het mooie Friese dorp Oudehaske. Er zijn een groot aantal natuurgebieden in de omgeving en met de beschikbare kano’s en waterfietsen is één van deze natuurgebieden en het meer Nannewiid te bereiken. Familie Speelman zorgt altijd voor een vriendelijk en persoonlijk ontvangst en hebben een groepsaccommodatie voor diverse gezelschappen met veel faciliteiten, waaronder een sauna en hottub.

Meest gastvrije huiseigenaar in de categorie vakantiehuizen is geworden de Familie Nuhaan uit Vlissingen en de meest gastvrije huiseigenaar in de categorie groepsaccommodaties is geworden de Familie Bongers uit Roggel. Beste nieuwkomer in de categorie vakantiehuizen is geworden Familie Zuidema en beste nieuwkomer in de categorie groepsaccommodaties is geworden Familie Speelman uit Oudehaske.

Wij kijken uit naar volgend jaar!

Op naar de vierde editie van de verkiezing! Het enthousiasme rondom de verkiezing houden wij vast en wij willen onze waardering uit blijven spreken richting onze huiseigenaren. Gastbeoordelingen zijn hierin de sleutel. Heb jij een mooie vakantiebeleving gehad in een heerlijk huisje? Twijfel niet en geef een mooie beoordeling!