Informatie 0 Favorieten Home

Verzekeringen

De koffers zijn ingepakt, de auto staat startklaar voor de deur, nog even de laatste broodjes smeren en dan gebeurt het: je gaat onderuit op de keukenvloer en breekt je been op drie plaatsen. Een vreselijk scenario, zeker wanneer je op het punt staat lekker te gaan genieten van je vakantie. Helaas weten wij uit ervaring dat er nogal wat situaties bestaan waarbij je genoodzaakt bent de vakantie te annuleren of vroegtijdig af te breken. Zorg dus dat je altijd verzekerd op vakantie gaat! 
Klik hier voor het afsluiten van een verzekering.

Annuleringsverzekering

Je kunt nu bij ons rechtstreeks de Allrisk-Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dan ben je voor en tijdens je reis beschermd tegen de kosten van een annulering. Dit geldt ook bij last minute boekingen. Wij helpen onze gasten graag en berekenen geen extra kosten door voor het afsluiten van je verzekering. Het gaat om de Allrisk-Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen, die de kosten van annulering vergoedt en zelfs de gehele reissom uitkeert, ook als een gedeelte van de vakantie wel is doorgegaan, maar je voortijdig moest terugkeren. Zelfs wanneer je vertraging hebt bij vertrek of aankomst ontvang je een vergoeding. Uniek van deze verzekering is dat je zelfs kunt annuleren wanneer je zelf een geldige reden bedenkt. (vraag naar de voorwaarden)

Kortlopend of doorlopend
Je kunt kiezen uit een kortlopende en een doorlopende verzekering. Bij het eerste type ben je voor een enkele vakantie verzekerd en bij het tweede type ben je een jaar lang verzekerd tijdens iedere vakantie, uitstap of stedentrip die je maakt.

Wanneer afsluiten?
Het is aan te raden de verzekering zo snel mogelijk af te sluiten om optimaal van de voordelen te profiteren. De verzekering kent namelijk een beperking wanneer deze meer dan zeven dagen na de boeking wordt afgesloten. Verstandig is dus om bij de boeking direct de verzekering af te sluiten!

Uitbreiding: waarnemer
Er zijn verschillende uitbreidingen mogelijk die je naast de basisdekking kunt afsluiten. Je wilt er bijvoorbeeld toch niet over nadenken dat dat er iets zou gebeuren met degene die op je huis past terwijl je weg bent! Met de uitbreiding waarnemer kun je dit meeverzekeren; per waarnemer betaal je 1 procent extra premie.

Uitbreiding: huisdieren
Stel je zich eens voor dat je kat wordt aangereden vlak voor vertrek! Zeker je kinderen zullen dan weinig zin hebben om op vakantie te gaan. Met de uitbreiding huisdieren ben je verzekerd wanneer je huisdier komt te overlijden. Voor 1 procent extra premie kun je regelen dat je bij een ongeval, ernstige ziekte of overlijden van je huisdier je vakantie kunt annuleren.

Premie:
t/m 9 personen is de premie 6 procent van de huur*
10 t/m 20 personen is de premie 9,5 procent van de huur*
21 t/m 40 personen is de premie 10,5 procent van de huur*
41 t/m 60 personen is de premie 11 procent van de huur*
61 t/m 80 personen is de premie 11,5 procent van de huur*
81 t/m 100 personen is de premie 12 procent van de huur*

(Bovenstaande percentages zijn exclusief assurantiebelasting.)
*huursom, inclusief boekingskosten, exclusief schadeverzekering

Extra's Waarnemers (max. 4), premietoeslag : 1 procent over de huursom + reserveringskosten Huisdieren, premietoeslag : 1 procent over de huursom + reserveringskosten

Dekking voor schade aan logiesverblijven

Als je met ons op reis gaat, dan kun je je automatisch verzekeren voor beschadigingen aan uw vakantieverblijf. De premie bedraagt 1,5 procent van de huursom. Mocht je dus per ongeluk iets beschadigen, dan wordt de schade tot maximaal € 2.500,- vergoed. 
Klik hier voor het afsluiten van een verzekering

Reisverzekering

Om zorgeloos vakantie te kunnen vieren is het is erg belangrijk om een reisverzekering af te sluiten. Via ons kun je nu een reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten om verzekerd te zijn voor bijvoorbeeld het stukgaan van camera- en filmapparatuur en medische hulp. Wij helpen onze gasten graag en berekent geen extra kosten voor het afsluiten van je verzekering bij de Europeesche Verzekeringen. Je hebt keuze uit twee typen verzekeringen waarbij de dag voor aankomst en de dag na vertrek gratis zijn meeverzekerd. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis verzekerd.

Aflopende verzekering: je vakantie verzekerd van begin tot eind
Het eerste type is een aflopende verzekering, wat inhoudt in dat deze geldig is voor de duur van een enkele vakantie. Als je gemiddeld 1 keer per jaar op vakantie gaat, is dit voor je de beste optie. Deze verzekering heeft een complete basisdekking met een dekking voor onvoorziene kosten (zoals extra reis- en verblijfkosten) en bagage. Ook worden de medische kosten die je in het buitenland maakt vergoed. De kosten voor deze verzekering zijn EURO 2,32 per persoon per dag.

Doorlopende verzekering: al je vakanties verzekerd
Als je vaker in het jaar op vakantie gaat, een stedentrip maakt of een ander uitstapje, dan kun je het best kiezen voor een doorlopende verzekering. Bij deze verzekering ben je het hele jaar verzekerd, hoe vaak je er ook op uit gaat! Je kunt de verzekering aan je eigen wensen aanpassen door bijvoorbeeld te kiezen voor Europese dekking of werelddekking. De basisdekking bestaat onder andere uit 24 uur per dag hulp en advies bij ziekte of een ongeval en vergoeding van buitengewone kosten (zoals extra reis- en verblijfkosten). Er zijn bij deze verzekering ook uitbreidingen mogelijk zoals de Garantie-Annulering. Hiermee ben je het hele jaar verzekerd tegen kosten die ontstaan wanneer je reis onverwacht niet door kan gaan of moet worden afgebroken. De volledige reissom wordt vergoed ook als een deel van de vakantie wel is doorgegaan, maar je voortijdig moest terugkeren.

Wanneer afsluiten?
Verstandig is om de verzekering direct bij de boeking af te sluiten, in ieder geval ruim voor aanvang van de vakantie.

UItbreiding: (winter)sport
Het incidenteel beoefenen van sport (bijvoorbeeld een dagje zeilen) tijdens de vakantie is automatisch mee verzekerd. Maar staat de gehele vakantie in het teken van (winter)sport, dan is het verstandig om de risico's van het sporten extra te laten verzekeren. Het kost je maar 1 euro premie per persoon per dag en dan ben je de hele vakantie verzekerd voor bijvoorbeeld ongelukken en materiaalschade. 
Klik hier voor het afsluiten van de Reisverzekering