Informatie 0 Favorieten Home

Verzekeringen

Helaas zijn er veel scenario’s denkbaar waarin u niet op vakantie kunt of wanneer u de vakantie vroegtijdig moet afbreken. Om de bittere nasmaak enigszins te verzachten raden wij u daarom aan om goed verzekerd op reis te gaan. Het kan natuurlijk dat u al verschillende verzekeringen heeft. Is dit niet het geval? Dan bevelen wij de verzekeringen van Europeesche Verzekeringen aan.
 

Kortlopende Annuleringsverzekering
De annuleringsverzekering geldt voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee gedekt tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. U kunt alleen een beroep doen op uw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking. Voor groepen is het niet mogelijk om digitaal een verzekering af te sluiten. Neemt u contact op met onze gastenservice voor de mogelijkheden.
 
Als u een kortlopende annuleringsverzekering wenst af te sluiten, raden wij u aan om deze zo snel mogelijk na het boeken af te sluiten. De verzekering kent namelijk een beperking in dekking wanneer deze meer dan zeven dagen na de boeking wordt afgesloten. 
 
Om de verzekeringskaart van de kortlopende annuleringsverzekering te bekijken kunt u hier klikken.
 
 
Kortlopende Reisverzekering
Wie op vakantie gaat wil vrijheid, ontspanning of nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering is er voor elke vakantie. En dankzij alle extra's bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert. Zo kunt u personenhulp, bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand meeverzekeren. 
 
Om de verzekeringskaart van de kortlopende reisverzekering te bekijken kunt u hier klikken.
 
 
Goed om te weten
U sluit niet rechtstreeks bij heerlijkehuisjes.nl een verzekering af maar bij Europeesche Verzekeringen. Hiervoor ontvangt heerlijkehuisjes.nl provisie. Heeft u een klacht over een verzekering ? Dan kunt u de klachtenregeling van Europeesche volgen door hier te klikken.