Vakantiehuis Ameland-Hollum
op Vakantiepark Boomhiemke
Huiscode: RWB009
Huiscode: RWB009
4 personen
2 huisdieren
2 slaapkamers
Wi-Fi
RWB009 - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
114 beoordelingen
RWB009 - Woonkamer
RWB009 - Woonkamer
RWB009 - Woonkamer
Bekijk 11 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (114)

Mooi 4 persoons strandchalet op Ameland op Vakantiepark Boomhiemke.

Dit prachtige vierpersoons Strandchalet ligt op vakantiepark Boomhiemke en draagt bij aan een onvergetelijke vakantie op Ameland. Vakantiepark Boomhiemke is gelegen op misschien wel het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide. Het is hier heerlijk rustig zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Hoor de meeuwen en het ritselen van het duingras. Voor jong en oud is er op Vakantiepark Boomhiemke van alles te beleven. Geniet in privacy op uw eigen zonneterras van een goed boek of sluit uw ogen en voel hoe de zon uw huid heerlijk verwarmt. De stoere Amelander boerderijstijl is een lust voor het oog en om uw kinderen hoeft u zich geen seconde zorgen te maken. Die vermaken zich uitstekend in één van de speeltuinen, het zwembad of bij het animatieteam. Voor iedereen zal het een vakantie worden om nog lang aan terug te denken!

Indeling

De ruime woonkamer beschikt over een zithoek met fijne banken, een smart televisie en gratis WiFi. In dezelfde ruimte vindt u een eetkamer en een ruim ingerichte keuken met een kooktoestel, koelkast met een vriesvakje, combimagnetron waterkoker, afzuigkap, keukengerei, filter koffiezetapparaat en een vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel.

Wanneer u de tuindeuren openslaat staat u zo in de tuin met terras en tuinmeubilair. Er is plek voor één auto bij de woning. 

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):

  • Berging
  • Huisdiervrij
  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Extra lange bedden (210 cm)
  • Koffiecupapparaat
  • Koffiepadapparaat
  • Oplaadpunt voor elektrische fiets
  • Overdekt terras
  • Tuinomheining
  • Windscherm
  • Zonneligbedden
  • Wandcontactdozen afgeschermd
  • Hoekligging
  • Ligging aan de buitenrand
  • Ligging aan duinen/strand
  • Ligging op het zuiden
  • Uitzicht op natuurgebied

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Bijzonderheden

  • De overtocht naar het waddeneiland Ameland duurt ongeveer 50 minuten. Mocht u besluiten om de auto mee te nemen naar Ameland, houdt u er dan rekening mee dat u een plaats voor uw auto ruim van te voren moet reserveren op de veerboot. Voor voetgangers is de boot altijd toegankelijk. Reserveer de veerboot via 0900 9238. Informatie over de vertrektijden zijn te vinden op www.wpd.nl.
  • Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen en mogelijk afwijken van de getoonde foto's.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • Graag willen wij u er op attenderen dat in de periode begin november 2023 tot begin april 2024 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.
  • Graag willen wij u erop attent maken dat de faciliteiten in het laagseizoen beperkt zijn geopend van dinsdag tot en met donderdag.  

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Slaapkamer
Boxspringbedden
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 4
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Ameland-Hollum, Friesland

Op dit eiland kunt u optimaal genieten van een prachtige natuur. Huur fietsen en maak mooie tochten door de duinen of trek er al wandelend op uit voor een waanzinnige strandwandeling. Op Ameland vindt u meerdere musea en één daarvan is het Cultuurhistorisch Museum, waar van alles te leren valt over de Amelander tradities. Maar wie niet voor het culturele vertier komt en liever de actie opzoekt, zit hier ook goed. Als watersportliefhebber kunt u uw geluk niet op: zo zijn zwemmen, vissen, kanoën en kitesurfen mogelijk op het eiland. En uiteraard is er na een actieve dag tijd voor een hapje en een drankje in een van de vele strandpaviljoens, restaurants of cafeetjes. Op Ameland is het absoluut goed vertoeven!

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij bos
In de duinen
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 1000m
Supermarkt: 0m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Vakantiepark Boomhiemke Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Sauna
Speeltuin
Midgetgolf
Café/Bar
Overdekt zwembad
Wellness mogelijkheden
Bowlingbaan

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 57 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 114 met een gemiddelde van 8,4.
57 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
F.J.P. van Arensbergen - december 2023
9, 0
Prima huisje en in tegenstelling tot eerdere reviews was het prima schoongemaakt! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Grote smart tv waarop je prima kon streamen. Vlakbij duingebied en zee. Helaas hadden wij veel regen. Vriendelijk personeel en heerlijke frites uit de snackbar.
Karin Mookhoek - oktober 2023
8, 0
Oskar Keijsper - oktober 2023
7, 0
Bijna alles in orde.

Helaas bij aankomst een vies vakantiehuis. De vloer was er vies, onze witte sokken werden zwart. Vingerafdrukken waren te zien op het keukenapparatuur en de nachtkastjes lag een dikke laag stof/haar op. Twijfels of er daadwerkelijk is schoongemaakt voordat we aankwamen.
En dat voor ruim 80 euro schoonmaakkosten...
Angelique Conde Nieto - september 2023
7, 3
Wat erg jammer is, is dat je bijna 85 euro moet betalen voor de eindschoonmaak, maar je moet zelf stofzuigen, vaatwasser uitruimen, bedden afhalen etc. Bij aankomst douchecabine erg smerig, dus ook zelf moeten schoonmaken.
Arie de Groot - september 2023
8, 3
Laatst bekeken
8, 3
.
Ameland-Hollum
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 391 362
o.b.v. 4 personen