Vakantiehuis Anjum
op een vakantiepark
Huiscode: FR136
Huiscode: FR136
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
FR136 - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
12 beoordelingen
FR136 - Woonkamer
FR136 - Woonkamer
FR136 - Woonkamer
Bekijk 12 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (12)

Vrijstaande 6 persoons woning aan het Lauwersmeer in Friesland

Dit comfortabele vakantiehuis is vrijstaand gelegen op ‘Bungalowpark de Schans’ in het dorpje Oostmahorn in Friesland. Het vakantiehuis is geschikt voor zes personen en van alle gemakken voorzien. Gelegen nabij het Lauwersmeer is deze woning de ideale uitvalsbasis om diverse watersporten zoals zwemmen, vissen, varen of surfen te beoefenen. Op korte afstand bevind zich een jachthaven, uw eigen boot meenemen of met uw eigen boot komen is dus geen probleem! Voor een dagje winkelen is het vestingstadje Dokkum zeker een aanrader. Gaat u liever wandelen of fietsen? Breng dan een bezoek aan Schiermonnikoog, dit prachtige eiland is zeker een bezoekje waard.

Indeling

Dit vrijstaande, zespersoons vakantiehuis is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de begane grond vindt u een gezellige woonkamer met televisie, radio en DVD-speler. De eenvoudige maar volledig ingerichte keuken beschikt over een oven, grill, filter koffiezetapparaat en een combi-magnetron. Er is een slaapkamer met televisie en nabij een badkamer met douche en toilet. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers met elk een wastafel en een ingebouwde kledingkast gesitueerd. Eén van deze slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en er is één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Een kinderstoel, box en bedje zijn aanwezig. Het gehele vakantiehuis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Aan de voorkant van het vakantiehuis bevindt zich een ruim terras met een barbecue. Dit vakantiehuis heeft een eigen parkeerplaats en op loopafstand is er een grote binnenspeeltuin te vinden.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Droger
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 2
Wastafel: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met twee bedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 6
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Anjum, Friesland

In de natuurrijke omgeving van het Nationaal Park Lauwersmeer heeft u veel mogelijkheden op het gebied van watersportactiviteiten. Zo kunt u hier roeien, zwemmen, zeilen, surfen en vissen. Bezoek ook eens het Zeehondencentrum Pieterburen en bekijk hoe deze prachtige dieren worden opgevangen en verzorgd. Bent u niet bang voor een beetje viezigheid? Ga dan wadlopen in het prachtige en unieke waddengebied en zie met eigen ogen hoe de Waddenzee eruit ziet zonder water. Voor een lekker dagje winkelen is vestingstad Dokkum overigens perfect en voor een dagje écht even iets anders is Schiermonnikoog een aanrader. De vertrekhaven ligt vlak bij Anjum en vanaf hier is het mogelijk om een dagtocht te maken.

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 100m
Meer: 100m
Supermarkt: 2.5km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 1km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 1
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 8 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 12 met een gemiddelde van 8,1.
8 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Ellen Borst - september 2023
10
Het huisje is omringd door struiken en hagen waardoor je veel privacy en de gehele dag schaduwplekken hebt. Uitzicht op grazende schapen vanuit woonkamer. Dichtbij haven strandje en paviljoens. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Complimenten voor de schoonmakers. Het huisje was brandschoon.
Reactie van de eigenaar
Hartelijk bedankt voor de review, fijn om te horen dat alles naar wens was!
Norma Bruinsma - juni 2023
10
Met recht een heerlijk huisje. Alles is in ruime mate aanwezig. De tuin omsloten door struiken gaf een gevoel van vrijheid en rust. Overal zon of schaduw voor het kiezen. Fijne tuinstoelen met kussens!!! Wij hadden een warme week, maar het huisje was heerlijk koel. De omgeving is heel mooi om fietstochten te maken.
Reactie van de eigenaar
Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten, erg leuk!
Jose Uitewaal - juni 2023
8, 0
Het huisje was oké en netjes. Iets vergeten mee naar huis te nemen en is er telefonisch contact geweest om dit te bespreken hoe dit op te lossen. Super 👍🏽
Reactie van de eigenaar
Wat fijn dat jullie verblijf goed is bevallen, bedankt voor de review!
Ellen Jumelet - oktober 2022
7, 0
Het huisje was schoon genoeg. Het is wat verouderd (jaren ‘90) en kan her en der wel wat vernieuwing op een opknapbeurtje gebruiken. Verfwerk bijvoorbeeld, sanitair, de lamellen, lichtknopjes. Wij denken dat de ketel vervangen moet worden, mijn vader is techneut, en die hoorde m af en toe aanslaan op vreemde momenten. Prima Wifi! Tv moet afgesteld.
Reactie van de eigenaar
Hartelijk bedankt voor jullie feedback, hier gaan we mee aan de slag.
Jan Meijer - september 2022
8, 7
Laatst bekeken
8, 1
.
Anjum
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 461
o.b.v. 6 personen