Vakantiehuis Borger
op Bospark Lunsbergen
Huiscode: DL006
Huiscode: DL006
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
DL006 - Basisafbeelding
8, 4
Zeer goed
141 beoordelingen
DL006 - Woonkamer
DL006 - Woonkamer
DL006 - Keuken
Bekijk 8 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (141)

Ruime 6 persoons vakantiebungalow op vakantiepark met zwembad.

Gelegen naast het Drentse natuurgebied Gieten-Borger ligt Bospark Lunsbergen. Ontdek de toppen van de bomen met het Boomkroonpad of bezoek de enorme heidevelden van Nationaal Park Het Dwingelerveld. Liefhebbers van rust en ruimte kunnen hier hun hart ophalen. De vrijstaande bungalows en chalets liggen verspreid door het bos en bieden veel privacy. Ook voor kinderen is Bospark Lunsbergen de ideale plek voor een heerlijke vakantie. Naast de kindvriendelijke chalets beschikt het park over een overdekt zwembad en diverse speeltuinen. Op Bospark Lunsbergen heeft u een onbezorgde vakantie!

Indeling

Deze ruime bungalow beschikt over een gezellige woonkamer met zit-en eethoek en televisie. Er is een keuken aanwezig met onder andere: een koelkast met vriesvakje, filter koffiezetapparaat, vier-pits gascomfort, afzuigkap, (combi-)magnetron en vaatwasser. Door de glazen pui heeft u veel lichtinval in de woning. Op de begane grond vindt u één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Beneden is er een apart toilet aanwezig. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Verder op de verdieping vindt u een badkamer met douche en wastafel. Buiten de woning vindt u een heerlijk terras voorzien van tuinmeubilair waar u lekker op kunt relaxen. U kunt één auto parkeren bij de bungalow, overige auto's kunt u parkeren op centrale parkeerplaats.

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):

  • Tweede badkamer
  • Huisdier toegestaan / Huisdiervrij
  • Specifieke ligging (rustig, op het zuiden of dichtbij een speeltuin)
  • Douchen in bad of douche (cabine)
  • Ligbad

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Bijzonderheden

  • Ook uw trouwe viervoeter is in sommige vakantiehuizen op dit park van harte welkom. Wanneer u een huisdier meebrengt, is ook het boeken van de eindschoonmaakservice verplicht.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • Het interieur/exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Het chaletgedeelte op dit park is autovrij. De auto kan geparkeerd worden op de parkeerstrook. 
  • In het laagseizoen en buiten de schoolvakanties zijn enkele of alle faciliteiten doordeweeks beperkt geopend.
  •  In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Bospark Lunsbergen gesloten van maandag 25 november 2024 tot vrijdag 29 november 2024. U bent van harte welkom om te komen zwemmen in het zwembad van Vakantiepark Hunzedal in Borger. Dit ligt op ongeveer 10 minuten rijden.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: B
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Woonkamer
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Slaapkamer
Boxspringbedden
Aantal slaapplaatsen: 6
Kamers met twee bedden: 3
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Borger, Drenthe

Het kleine plaatsje Borger in Drenthe, ook wel de hunebedhoofdstad genoemd, ligt in een prachtige en natuurrijke omgeving. Naast eindeloos veel fietsmogelijkheden in de omgeving kunt u hier ook prachtige wandelingen maken. Bezoek het Boomkroonpad en maak een unieke wandeling door de boomtoppen of verdiep u in de geschiedenis van de regio en bezoek Herinneringscentrum Kamp Westerbork of Museumdorp Orvelte. Ga voor een leuk dagje uit naar het attractiepark Drouwenerzand of kom olifanten, giraffen en beren spotten in Wildlands in Emmen. Kortom: een heerlijk dagje uit voor jong en oud.

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Supermarkt: 50m
Restaurant: 50m
Dorp/stadcentrum: 4km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Bospark Lunsbergen Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 4
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 22 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 141 met een gemiddelde van 8,3.
22 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Ron van Gaelen - januari 2024
10
Super vakantie, lekker uitgerust!
A. de Vries - december 2023
9, 7
We hebben een heerlijke week gehad. Voelt in Borger als thuis komen. Was nu de 4e keer. Heerlijk park met ruime bungalows. Na de vermelding over mijn allergieën was er goed schoon gemaakt, dat was heel fijn. Voor herhaling vatbaar.
Martha Van Loon - september 2023
8, 7
Annemiek Griekspoor - juli 2023
9, 0
We hebben heerlijke vakantie gehad. Een ruim, gezellig en goed ingedeeld huis, rustige ligging en dichtbij een uitgang wat extra prettig is met honden. We komen graag nog eens. Een mooi groen park, vriendelijke mensen. Aan het zwembad zou wat verbeterd kunnen worden.
R. Geneste - juni 2023
8, 0
Laatst bekeken
8, 4
.
Borger
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 210
o.b.v. 6 personen