Vakantiehuis Diever
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG264
Huiscode: DG264
10 personen
2 huisdieren
5 slaapkamers
Wi-Fi
DG264 - Basisafbeelding
9, 3
Heerlijk
10 beoordeling
DG264 - Woonkamer
DG264 - Woonkamer
DG264 - Woonkamer
Bekijk 47 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (10)

Schitterende 10 persoons vakantiehuis in Diever

Deze bijna 500m² grote boerderij ligt in het Drentse plaatsje Diever, ook wel de diamant in de Drentse dreven genoemd. Diever is het bruisende hart van de gemeente Westerveld en natuurlijk hét Shakespeare-dorp van Nederland. Diever biedt werkelijk alles wat een verwende recreant zich maar kan wensen. De vele wandel- en fietsroutes brengen u bij heidevelden, visplaatsen, vennetjes, zandverstuivingen, recreatieplassen, een fraai hunebed en gerestaureerde kalkovens. Tussendoor kunt u afkoelen op de vele terrassen die Diever kent. Hoewel de boerderij stamt van voor 1900 is het in 2005 en 2013 gerenoveerd en aangepast naar de wensen van deze tijd.

Indeling

De boerderij is geschikt voor maximaal 10 personen en biedt u veel comfort en luxe. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een ruime zithoek voorzien van nieuwe hoekbanken en een SMART TV. In de woonkamer beschikt u over een gloednieuwe Blu-ray-speler en een een moderne ‘sound system’ met Bluetooth voor het draadloos aansluiten van mobiele telefoon’s. Op één van de vijf slaapkamers staat overigens ook nog een televisie met digitenne aansluiting en Blu-ray-speler om lekker in bed een film te kijken. Gasten kunnen gebruik maken van de collectie DVD's, waaronder diverse kinder DVD's. De keuken is ruim en is van alle moderne gemakken voorzien zoals een gasfornuis, combimagnetron, mini oven, moderne koelvriescombinatie, filter koffiezetapparaat, geïntegreerde afzuigkap en broodrooster. Ook staat er een eettafel met stoelen waar u gezellig kunt dineren. In de extra ruimte, die grenst aan de keuken staan een was-droogcombinatie en vaatwasser. Tot slot bevindt zich op de begane grond de badkamer met ruime douche en wastafel.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, allemaal met twee eenpersoonsbedden. Op de begane grond bevindt zich nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed en ingebouwde kast met strijkijzer en strijkplank. Drie slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Speelgoed en een gratis WiFi verbinding zijn aanwezig. Ook geniet u van voldoende parkeerruimte bij de woning.

Gasten verblijven in het voorhuis dat grenst aan het huis van de eigenaren van de boerderij. Privacy is gewaarborgd doordat ieder een eigen toegang tot de boerderij heeft.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Droger
Energielabel: C
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Trampoline
Veranda
Oplaadpunt elektrische fiets
Fietsenschuurtje
Volledig omheinde tuin
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
smart-tv
Tv met streamfunctie
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Broodrooster
Dolce Gusto
Combi oven
Slaapkamer
Kinderbed
Boxspringbedden
Linnenkast: 3
Wastafel: 3
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met drie bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 12
Kamers met twee bedden: 3
Eenpersoons dekbedden: 10
Tweepersoons dekbedden: 1
Aantal slaapkamers: 5
Badkamer
Föhn
Toilet
Inloopdouche
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Diever, Drenthe

Diever is een esdorp gelegen in Zuidwest-Drenthe en grenzend aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Diever staat vooral bekend om de openluchtuitvoeringen van het Shakespeare Theater Diever. De omgeving heeft veel te bieden voor een geslaagde vakantie of een fijn weekendje weg. In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd. Diever is klein genoeg om de dorpse sfeer en gemoedelijkheid van Drenthe te proeven en groot genoeg om lekker uit eten te gaan, uw boodschappen te doen of te genieten op een terrasje. Voor een dagje uit zijn er ook genoeg opties, zo kunt u zwemmen in het Blauwe Meer, de hunebedden bekijken of een bezoek brengen aan Museumdorp Orvelte.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Strand: -
Meer: 5km
Supermarkt: 100m
Restaurant: 250m
Dorp/stadcentrum: 250m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Fitness
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 10 met een gemiddelde van 8,8.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Marina Wijnstra-Fermo - maart 2022
9, 0
Het huis is goed ingericht en van alles voorzien. Heel schoon. Een badkamer boven zou zeer welkom zijn, gezien het aantal mensen dat er te gast kan zijn. Omdat het tuintje aan de straatkant is, zou een windscherm de tuin beschutter maken en een beetje privé. De prijs voor een weekend is aan de hoge kant.
Andries Vegter - september 2020
9, 3
Alles is aanwezig tot en met wc papier en vaatwastabletten , koffie / filters . Belangrijke keukenkruiden echt alles. Ook lag de nadruk op afvalscheiding echt super. Als er wat zou missen kon je eerst naar de eigenaar.
Dirk Huizenga - april 2022
9, 3
Het was goed maar min punt dat je om 10 uur in de ochtend er uit moet en dan heb je geen tijd om alles op te ruimen daarom zijn wij zondag weg gegaan naar huis, konden wij alles opruimen dan heb je daar wel tijd voor.
Reactie van de eigenaar
Heel erg bedankt voor jullie recensie. Wij dachten dat jullie op zondag vertrokken in verband met werk/school op maandag. Jammer dat jullie dit niet hebben aangegeven. Er bestaat altijd een mogelijkheid iets later te vertrekken indien er geen nieuwe gasten dezelfde dag aankomen.
S. de Groot - mei 2019
9, 0
Wij hebben een paar fijne dagen gehad met de kinderen en kleinkinderen. Ruime kamer, voldoende speelgoed voor de kinderen, prima bedden en van alle gemakken voorzien. Mooie omgeving, wandelen, fietsen. Voor herhaling vatbaar.
Jannie Dijkstra - april 2018
10
Geweldig weekend gehad .mooie omgeving om te fietsen en we hadden geweldig weer. Helemaal top.
Laatst bekeken
9, 3
.
Diever
10 personen | 5 slaapkamers
weekend v.a. 1240 1194
o.b.v. 10 personen