Vakantiehuis Eisenschmitt
niet op een vakantiepark
Huiscode: DE074
Huiscode: DE074
2 personen
2 huisdieren
1 slaapkamer
Wi-Fi
DE074 - Basisafbeelding
7, 7
Goed
3 beoordelingen
DE074 - Woonkamer
DE074 - Keuken
DE074 - Keuken
Bekijk 7 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (3)

Karakteristieke twee persoons vakantiewoning in de Eifel

Vergeet de dagelijkse hektiek en geniet van de vrijheid en schitterende ligging van dit mooie vakantiehuis voor twee personen. Deze twee persoons accommodatie is gelegen op de bovenverdieping van een woning. In zomer, maar ook in de winter is de Vulkaaneifel een echt vakantieparadijs. Een vakantie in en met de natuur! Het vakantiehuis biedt voor iedere natuur- en wandelliefhebber een ideaal uitgangspunt, maar ook de mogelijkheid om gewoon gezellig op het zonnige terras of het balkon te zitten en te genieten van de rust en de omgeving. Wij zijn ervan overtuigd, dat u dit mooie en rustig gelegen vakantiehuis uitstekend zal bevallen.

Indeling

Het vakantiehuis bestaat uit vier vakantieappartementen. Doordat het vakantiehuis tegen een helling is gebouwd kunt u alle appartementen gelijkvloers betreden. U huurt een appartement op de bovenste verdieping (gelijkvloers)
De woning voor twee personen heeft een rustiek ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek en satelliet televisie. U kookt in een goed uitgeruste keuken met onder andere een koel-vriescombinatie, een vierpits kookstel, een filter koffiezetapparaat en een oven. Er is een slaapkamer voor twee personen. Verder is er een badkamer met douche, toilet en wastafel.
Buiten geniet u van een tuin met terras voorzien van tuinmeubelen en een parkeerplaats voor uw auto.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Dit vakantiehuis is alleen per week te boeken. Echter bij het boeken binnen tenminste twee weken vanaf uw vertrek, is het ook voor weekenden, midweken of andere verblijfsduren te huur. Vraag naar de mogelijkheden! 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Balkon
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Woonkamer
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Filter koffiezetapparaat
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Linnenkast: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 2
Aantal slaapkamers: 1
Badkamer
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Eisenschmitt, Rijnland-Palts

Midden in het mooie Salmwald en vlak bij Trier, Bonn en Frankfurt am Main vindt u Eisenschmitt. De omgeving is ongerept en ideaal voor een actieve vakantie, ook voor gezinnen met kinderen. In de Eifel is het ideaal om te wandelen, vissen, zwemmen en te varen. Het gebied Vulkaaneifel is een van de mooiste en meest authentieke landschappen in Europa, waar u overigens een echte geiser kunt bewonderen die zich ongeveer iedere 20 minuten ontlaadt. Ook zijn er een drietal kratermeren in de omgeving en kunt u hier uitgebreid fietsen en wandelen. Aanraders zijn ook de vele musea in de buurt, zoals het Maarmuseum in Manderscheid en het Vulkaanmuseum in Strohn. Ook de steden Trier en Bonn zijn een dagje uit zeker waard!

Ligging
Nabij bos
Afstanden
Meer: 6km
Supermarkt: 5km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Klimmen
Zwemmen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 7
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 3 met een gemiddelde van 7,7.
3 beoordelingen
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
W.P. van Gellekom - augustus 2018
8, 3
We hebben het er heel fijn gehad. Mooie omgeving. Het appartement was wel wat gedateerd. De keuken was heel donker. tv was heel oud en slechte ontvangst.
Anoniem - augustus 2017
7, 0
Mooi en erg ruim appartement voor 2 personen. Het park ziet er ook mooi uit met de blokhutten her en der verspreid over de berg. Vriendelijk ontvangst door de gastheer. Het huis was schoon, maar wel stoffig. Er waren geen keukendoeken of badhanddoeken aanwezig. Bed was opgemaakt en rook fris. Mooie omgeving met veel wandelroutes en kleine dorpjes om te bezoeken.
B. Devilee - juli 2017
7, 7
De omgeving is prachtig. De huisjes zijn sober ingericht maar comfortabel om in te verblijven. De faciliteiten voor kinderen en het restaurant vallen tegen. In het restaurant wordt gerookt.
Laatst bekeken
7, 7
.
Eisenschmitt
2 personen | 1 slaapkamer
week v.a. 550
o.b.v. 2 personen