Vakantiehuis Hellendoorn
op Hof van Salland
Huiscode: OV379
Huiscode: OV379
14 personen
1 huisdier
7 slaapkamers
Wi-Fi
OV379 - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
4 beoordelingen
OV379 - Woonkamer
OV379 - Keuken
OV379 - Keuken
Bekijk 9 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (4)

Luxe 14-persoons Wellness Villa op Hof van Salland.

Luxe 14-persoons Wellness Villa op Hof van Salland. Hof van Salland in Hellendoorn ligt in het unieke vakantiegebied Salland. Het vakantiepark ligt tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug in.Vanuit uw luxe en comfortabele vakantievilla op het park heeft u alle gelegenheid om de omliggende stadjes en dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken. Voor de nodige beweging zou je een balletje kunnen slaan op de allweather tennisbaan, of een verfrissende duik nemen in het mooie en verwarmde buitenzwembad. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met verschillende klimtoestellen, schommels en een airtrampoline. Lekker uit eten kan in het mooie restaurant op het vakantiepark zelf. Ook is er een broodjesservice of zelfs een ontbijtservice.

Indeling

Begane grond:
Entree en apart toilet. De ruime woonkamer is ingericht met een royale eethoek en zithoek met flatscreen televisie, gratis wifi, gashaard en vloerverwarming. Via de openslaande deuren komt u in de tuin. De ruime tuin heeft een groot terras met teakhouten tuinmeubelen en parasol. Luxe open keuken met vijfpits kookplaat met wokbrander, vaatwasser, combi-oven en koelkast met aparte vriezer, koffieapparaat en waterkoker. Verder zijn er twee slaapkamers, ieder met één tweepersoonsbed. Minimaal een slaapkamer heeft een flatscreen televisie. Beide slaapkamers hebben een badkamer en suite met een wastafel en een whirlpool of inloop- regendouche. Ook is er een externe berging.

Eerste verdieping:
De bovenverdieping heeft vijf slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Verder zijn er twee badkamers, beide met douche of whirlpool, wastafel en toilet. Één van de badkamers heeft wellness faciliteiten in de vorm van traditionele Finse sauna en een sunshower.

Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij het vakantiehuis.

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten): onder andere een specifiek accommodatienummer, een villa met wasmachine en wasdroger. Huisdieren (hond) wordt alleen op aanvraag toegestaan.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Let op: Hof van Salland is vuurwerkvrij.
  • Dit vakantiehuis kan niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden.
  • Eén handdoekenpakket per persoon is standaard aanwezig voor het maximale reisgezelschap wat is toegestaan in de woning.
  • Er zijn geen katten toegestaan

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Sauna
Parasol
Woonkamer
Kabeltelevisie
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 7
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Aantal slaapplaatsen: 14
Kamers met twee bedden: 5
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Whirlpool
Sunshower
Aantal douches: 4
Aantal toiletten: 5
Aantal badkamers: 4

Locatie en omgeving: Hellendoorn, Overijssel

In de prachtige natuurrijke omgeving van Hellendoorn is de echte natuurliefhebber op het goede adres. Gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, maakt u hier de meest prachtige wandelingen of fietstochten. Voor een leuke dag uit met het hele gezin kunt u terecht in het Avonturenpark Hellendoorn, waar jong en oud de hele dag genieten van de vele andere leuke attracties. Gaat u liever een dagje winkelen? Bezoek dan de steden Deventer, Almelo of Raalte. Hier kunnen de echte shopliefhebbers hun hart ophalen in de vele winkels die deze gezellige plaatsen te bieden hebben. Ook voor een stadswandeling of een bezoek aan een museum zijn deze steden aanraders en dit mag ook eigenlijk niet op uw lijstje ontbreken.

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 3600m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 3600m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen

Hof van Salland Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Sportveld
Trampoline
Centraal internetpunt
Vuurwerkarm

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 2
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 4 met een gemiddelde van 8,3.
2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Jan Santüns - december 2023
10
Rijma Makkinje - december 2023
6, 3
Op de eerste dag was de afwasmachine stuk, waren met 13 personen voor het weekend, volgende dag eventueel gebruik kunnen maken van de afwasmachine van een ander huisje. Een sloop had vieze plekken. Gelukkig wel genoten van de omgeving.
Michel Peters - oktober 2019
8, 7
Manon de Vent - augustus 2019
8, 0
Mooi groot huis met goede bedden, genoeg stoelen en goede banken. Nadeel is dat er geen deuren in zitten naar de bovenverdieping dus erg gehorig. Het huis is niet erg kindvriendelijk.
Laatst bekeken
8, 2
.
Hellendoorn
14 personen | 7 slaapkamers
weekend v.a. 1692
o.b.v. 14 personen