Vakantiehuis Nieuwpoort
op Holiday Suites Nieuwpoort
Huiscode: BK060
Huiscode: BK060
5 personen
2 huisdieren
1 slaapkamer
Wi-Fi
BK060 - Basisafbeelding
8, 0
Goed
5 beoordeling
BK060 - -
BK060 - -
BK060 - -
Bekijk 7 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (5)

5-persoonsappartement in het centrum van Nieuwpoort - Belgische kust

Mooi vijf persoons appartement is geschikt voor twee volwassenen en drie kinderen en ligt in het hartje van Nieuwpoort in een residentie van Holiday Suites. De vakantieresidentie is een prachtig gebouw in de typische New-England stijl, de residentie ligt vlakbij de jachthaven en het stadscentrum van Nieuwpoort, en ongeveer drie kilometer van het strand. Heerlijke terrasjes, restaurants en winkeltjes in overvloed. Nieuwpoort is een moderne badplaats met de grootste jachthaven van de Belgische kust. Lekker uitwaaien op de boulevard, struinen in de duinen, heerlijk spelen en zwemmen op het mooie strand. Kunt en cultuur snuiven, het kan allemaal in Nieuwpoort, want Nieuwpoort is een jonge en dynamische badplaats waar voor jong en oud van alles te beleven valt.

Indeling

Het appartement is van alle comfort voorzien en heeft een aangename woonkamer met een televisie. De open keuken is volledig uitgerust en heeft onder andere een koelkast, combi magnetron, kookplaten, waterkoker, filter koffiezetapparaat en een vaatwasser. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaaphoek met een stapelbed voor drie personen. In de badkamer is er een douche, wastafel en WC. ook is er een balkon met tuinmeubelen.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het interieur en exterieur kan per appartement verschillen.
  • Het appartement is geschikt voor twee volwassenen en drie kinderen.
  • De parking werkt met een automatische slagboom en ticketsysteem. De parking is 30 minuten gratis, bedoeld om uw bagage te laden en te lossen. Nadien betaalt u een bedrag per uur. Er is ook gratis parkeergelegenheid direct naast het domein, op de hoofdweg de Brugse Steenweg.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Airco
Energielabel: onbekend
Buiten
Balkon
Tuinmeubilair
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Slaapkamer
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 5
Aantal stapelbedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 3
Tweepersoons dekbedden: 1
Aantal slaapkamers: 1
Badkamer
Föhn
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Nieuwpoort, West-Vlaanderen

Nieuwpoort is een gezellig Belgisch plaatsje vlak naast de kust waar u een schitterend breed wit strand vindt dat zich uitstekend leent voor zonnebaden, zwemmen, vissen of strandsporten. Langs de gehele kust rijdt een tram die u van badplaats naar badplaats brengt, met bovendien vanuit de tram een schitterend uitzicht. Maak heerlijke wandelingen of fietstochten door de duinen over een van de vele uitgestippelde routes. Voor een heerlijk dagje winkelen gaat u naar het Franse historische Duinkerke of Werelderfgoedstad Brugge, de stad die rijk is aan prachtige musea, monumenten, stadsparken en indrukwekkende architectuur. Maak er een lange stadswandeling of neem een bootje over de grachten. Kortom: genoeg te doen!

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Afstanden
Strand: 4,8km
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 950m
Dorp/stadcentrum: 2,2km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Holiday Suites Nieuwpoort Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Sauna
Speeltuin
Overdekt zwembad
Wellness mogelijkheden
Centraal internetpunt

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 5 met een gemiddelde van 7,7.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Anoniem - oktober 2023
8, 0
Het appartement en de omgeving zijn prachtig, echter is het zeer gehorig. We hadden tijdens ons verblijf buren die de indeling van hun kamer waarschijnlijk niet kon bevallen en de gehele nacht met meubels hebben geschoven. Daarnaast waren ze zo te horen slechthorend. Tot 7 uur 's ochtends hebben ze naar elkaar geroepen.
M.G.A. Niebeek - augustus 2021
8, 7
Mooi, rustig park, schoon huisje, fijn dat je met een code kunt inchecken, prachtige kust, leuk plaatsje, aardige medewerkers, kindvriendelijk. Wifi doet het vaak niet, prijs van handdoeken is best hoog.
Anton Rutten - augustus 2020
8, 0
Wifi was echt slecht, zelfs op rustige tijdstippen. We moesten naar het hotel lopen voor een bruikbare wifi! Die was wel goed.
Gerdie Klieverik - juli 2020
6, 0
Alles keurig en nieuw, maar met twee grote pubers is alles te klein. Slaapkamertjes zijn zeer krap bemeten, 3-stapelbed kwamen ze nauwelijks in of uit. Krap geschuifel langs bed in ouder-slaapkamer. Te weinig kast/opbergruimte, een terrasje direct aan de weg met 2 stoeltjes op 2 vierkante meter. Geen plek voor tassen, jassen, natte handdoeken etc.
Rene Bekkers - juli 2019
8, 0
Mooi gloednieuw gebouw. Wel wennen...geen receptie.
Laatst bekeken
8, 0
.
Nieuwpoort
5 personen | 1 slaapkamer
weekend v.a. 422 344
o.b.v. 5 personen