Vakantiehuis Oudehaske
niet op een vakantiepark
Huiscode: FR026
Huiscode: FR026
10 personen
Huisdiervrij
6 slaapkamers
Wi-Fi
FR026 - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
29 beoordelingen
FR026 - Woonkamer
FR026 - Woonkamer
FR026 - Keuken
Bekijk 22 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (29)

Mooi 10 persoons wellness vakantiehuis in Friesland

Deze superleuke groepsaccommodatie ligt in het mooie dorp Oudehaske. Bij de accommodatie beschikt u over een traditionele sauna, zonnehemel en hottub. Het meer het Nannewiid en het bijbehorende natuurgebied welke vanuit de accommodatie via het water bereikbaar zijn, is zeker de moeite waard om te ontdekken. Op fietsafstand liggen verder een aantal grotere natuurgebieden (onder andere De Haskerveenpolder, landgoed Oranjewoud, het Oosterschar, De Deelen en de Haulsterbossen). In de zomer en de winter is mede dankzij het wellness gedeelte dit vakantiehuis zeer de moeite waard!.

Indeling

Deze ruime en luxe vakantiewoning is geschikt voor 10 personen beschikt over een ruim opgezette sfeervolle woonkamer waar u met uw gezelschap heerlijk kunt vertoeven. In de keuken welke van alle gemakken is voorzien vindt u onder andere een vijfpits gasfornuis, oven, magnetron, koel/vries-combinatie, vaatwasser, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Het nodige keukengerei en het uitgebreide en volledige bestek, glas- en serviesgoed zijn voldoende voor 10 personen.

Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer met tv en een éénperoons slaapkamer, op de eerste verdieping vindt u drie tweepersoons slaapkamers en op de tweede verdieping bevindt zich nog een éénpersoons slaapkamer. De slaapkamers zijn comfortabel ingericht met boxspringbedden. Op de begane grond is een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is ook een separaat toilet. Op de eerste verdieping zijn nog twee douches en een ruimte voorzien van toilet en een dubbele wastafel.
In de kelder bevindt zich een recreatieruimte met onder andere een poolbijart, televisie, voetbaltafel en ter ontspanning een zonnehemel.

De ruime en afgesloten wellnesstuin biedt veel privacy. In de tuin is het heerlijk vertoeven en kunt u genieten van een zonneterras met loungebanken, een traditionele sauna en van een hout gestookte hottub (hout inbegrepen). Ook zijn er diverse overdekte terrassen. Als gast heb je gedurende het seizoen gratis de beschikking over kano’s en waterfietsen, zodat je op ieder moment het recreatiemeer het Nannewiid per kano of waterfiets kunt verkennen.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Voor de hottub is gratis hout aanwezig bij de accommodatie.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Hottub
Sauna
Oplaadpunt elektrische fiets
Fietsenschuurtje
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 6
Kamers met één bed: 2
Aantal slaapplaatsen: 10
Kamers met twee bedden: 4
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 3
Aantal badkamers: 3

Locatie en omgeving: Oudehaske, Friesland

Tussen Heerenveen en Joure ligt het mooie Oudehaske, vlak bij het meer Nannewijd en het daarbij behorende natuurgebied. Op fietsafstand liggen er ook een aantal grotere natuurgebieden die zeker het bezoeken waard zijn, zoals de Deelen, de Haskerveenpolder en de Haulsterbossen. Wilt u er een dagje met het hele gezin op uit? Dan staan IJsstadion Thialf in Heerenveen en Swimfun in Joure garant voor een heerlijke dag. Een andere aanrader is het Kameleondorp Terherne, waar de kinderen de avonturen van Hielke en Sietse Klinkhamer kunnen herbeleven. Voor een dagje winkelen, cultuur snuiven of lekker eten in een van de vele restaurants kunt u overigens perfect terecht in het nabijgelegen Heerenveen, Joure en Sneek.

Afstanden
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 500m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 29 met een gemiddelde van 9,2.
7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Anoniem - december 2023
9, 3
Wij hebben ons goed vermaakt. Vriendelijke gastvrouw. Alles top!
Anoniem - oktober 2023
7, 7
Paulien Van Dijk - december 2022
9, 0
Het was heerlijk in het huisje. We werden vriendelijk ontvangen. We hebben gezellig in de hottub en sauna gezeten en het poolen was ook leuk om te doen.
Willy Venhorst - september 2022
10
Was een fantastisch weekend zeker ook met de kano.s en waterfietsen
Agnes Van Beek - september 2022
10
Alles helemaal top, alleen jammer van de plastic hoezen om de bedden. Dat slaapt niet echt lekker. Bedden zijn verder wel heel goed.
Laatst bekeken
9, 0
.
Oudehaske
10 personen | 6 slaapkamers
weekend v.a. 947
o.b.v. 10 personen