Vakantiehuis Sint Jacobiparochie
niet op een vakantiepark
Huiscode: FR020
Huiscode: FR020
11 personen
2 huisdieren
6 slaapkamers
Wi-Fi
FR020 - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
16 beoordelingen
FR020 - Woonkamer
FR020 - Woonkamer
FR020 - Woonkamer
Bekijk 33 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (16)

Prachtige 11 persoons Villa nabij de Waddenzee

Wilt u eens iets anders en unieks? Dan is deze prachtige plattelands-villa echt iets voor u. De monumentale villa ligt midden in het nostalgische dorp Sint Jacobiparochie vlakbij de Waddenzee. De villa is een prachtige uitvalsbasis om het Waddengbied te verkennen. Vanuit het nabij gelegen Harlingen zijn er dagelijks meerdere veerdiensten naar Vlieland en Terschelling (45 minuten), zodat het bezoeken van één van deze eilanden goed als dagtrip te doen is.In de omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen, wadlopen, vogels en zeehonden kijken en langs de dijk lekker uitwaaien. De ruimte en prachtige kleuren van het landschap zijn indrukwekkend.

Indeling

De villa beschikt heeft twee woonkamers: de Wilhelminakamer en de grotere, in 2019 vernieuwde, tuinkamer. De eetkamer sluit aan op de Wilhelminakamer. Vanuit de tuinkamer kunt u via de tuindeuren naar het ruime terras. Verder is er beneden nog een nostalgische heerenkamer. De keuken is bovendien van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een airfryer, keukenmachine, twee koffiezetapparaten (één snelfilter en één Nespresse met coffeecups), combimagnetron, vaatwasser, kookeiland, oven, koel-vriescombinatie en een grill.

Op de bovenverdieping is een fitnessruimte met tweepersoons luxe stoom-douchecabine, en op de overloop is een ruimte met een poolbiljart en een airhockeytafel voor vier personen.Er is een speciale wasruimte met wasmachine en droger.

Er zijn zes slaapkamers op de eerste verdieping: vier slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met één eenpersoonsbed. Iedere slaapkamer heeft daarnaast een eigen föhn en badjas.

Beneden is er een badkamer met een bubbelbad, massagestoel en extra derde douche. Boven een badkamer met ligbad, toilet en wastafel. In zowel het bubbelbadkamer, de tuinkamer, de woonkamer en op de kamer op de eerste verdieping is een chromecast aanwezig.

In de grote geheel omheinde tuin met een Weber barbecue (houtskool zelf meenemen) vindt u tevens tuinmeubelen en een terras. Er is een trampoline aanwezig met een veilig vangnet, een kinderzandbakje (schelp) en een wipkipje. Daarnaast zijn er drie ligbanken en drie verschillende zitgelegenheden met 19 tuinstoelen.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

Bij weekendboeking tot zondag 17.00 uur is er een korting van EUR 150 op de huursom. Wanneer U hier gebruik van wilt maken, kunt U dit tijdens het boeken aangeven bij de opmerkingen. Wij zullen de factuur dan handmatig voor U aanpassen.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Droger
Energielabel: Vrijgesteld
Buiten
Terras
Barbecue
Zandbak
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Bubbelbad
Trampoline
Volledig omheinde tuin
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Broodrooster
Vriezer
Nespresso
Slaapkamer
Kinderbed
Boxspringbedden
Linnenkast: 5
Wastafel: 1
Kamers met één bed: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 4
Aantal slaapplaatsen: 11
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 3
Tweepersoons dekbedden: 4
Aantal slaapkamers: 6
Badkamer
Whirlpool
Föhn
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Sint Jacobiparochie, Friesland

Wilt u een gezellige dag uitwaaien? Bezoek dan een van de prachtige Waddeneilanden Vlieland of Terschelling, de haven Harlingen (vanaf waar u de boot neemt) ligt vlakbij. Blijft u liever op het vaste land? Dan kunt u deze vakantie ook aangrijpen om adembenemende fietstochten te maken door gezellige dorpjes en mooie natuurgebieden. Een dagje cultuur snuiven? Bezoek dan de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden. Waar u naast een gezellige dag winkelen ook veel keuze heeft in musea en restaurants. Aanraders die we niet willen vergeten zijn het Fries Museum en het maken van een praamvaart door het centrum van de stad. Zo leert u al varend door de prachtige grachten meer over de geschiedenis van deze oude stad.

Ligging
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 3km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 200m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Fitness
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 9
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 16 met een gemiddelde van 9,0.
6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
A.M. Weijer-Dijkstra - oktober 2023
8, 3
Heel huisje, en gezellig ingericht. Over compleet keuken inrichting. We grepen nooit mis. (Alleen de gas aanstekers waren leeg) heerlijk weekend gehad.
Michaela Roelofsen - juni 2023
10
Wir haben das besondere Ambiente dieses wunderbaren Hauses aus dem Jahr 1915 in Kombination mit modernen sanitären Einrichtungen sehr genossen. Die Ausstattung ist perfekt und der Garten mit dem natürlichen Grün und altem Baumbestand im Sommer prima als Schattenspender. Wir kommen bestimmt wieder!
Hans Wesdorp - maart 2023
8, 0
Grootte v/h huis overtrof onze verwachting. Oud huis, met de daar bijbehorende "ongemakken" als: slechte isolatie, tikkende verwarming, hang- en sluitwerk niet overal even optimaal. Jammer dat 2e oven niet aangesloten was. Tip: "welkomstmail" eigenaar mag wat vriendelijker, door eerst op te noemen wat niet kan/mag, geld kost, voel je je niet welkom
Reactie van de eigenaar
Dank voor de 8, een mooie beoordeling. Dit Rijksmonument heeft veel karakteristieke kenmerken, zoals de gebrandschilderde beeltenissen van Rembrandt en zijn vrouw, het glazen plafond en de volledig in sierlijk houtwerk uitgevoerde salon.
Het is gebouwd in steens muren en alle ruimtes zijn zeer warm te krijgen. In de welkomstmail wordt vriendelijk gevraagd zo om te gaan met de villa, als je eigen huis. Zelf lege flessen weg te brengen en geen luide muziek in de tuin na 22 uur voor de buren.
Alida Salomé - december 2022
8, 0
Aude Stillebroer - juli 2022
9, 3
Prachtig huis in een mooi dorpje. Het huis is erg bijzonder, ruim en gezellig. Een ideale plek om herinneringen te maken. Wel jammer van de weg waar het huis aan ligt. Deze hoor je in de slaapkamers aan de voorkant best goed. Verder zou een tweede afwasmachine handig zijn bij grotere groepen.
Laatst bekeken
8, 9
.
Sint Jacobiparochie
11 personen | 6 slaapkamers
weekend v.a. 1457
o.b.v. 11 personen