Vakantiehuis Somme-Leuze
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD1070
Huiscode: ARD1070
12 personen
Huisdiervrij
4 slaapkamers
Wi-Fi
ARD1070 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
15 beoordelingen
ARD1070 - Woonkamer
ARD1070 - Woonkamer
ARD1070 - Woonkamer
Bekijk 11 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (15)

Luxe 12 persoons villa met binnenzwembad en wellness - nabij Durbuy.

Voor een geslaagd familieuitje heeft u hier het juiste vakantiehuis gevonden! Dit supermooie 12 persoons vakantiehuis met zwembad en een complete wellness-ruimte is gelegen in de provincie Namen in België. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Somme-Leuze leent zich uitstekend voor een wandel, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

Indeling

Begane grond:
Een ruime woonkamer met hoekbank, cassettehaard op gas en flatscreen televisie heeft ook een biljardtafel. Een mooie grote eettafel kadert de woonkamer af van de stijlvolle moderne keuken met een kookeiland. De keuken is van alle gewenste apparatuur voorzien. Een zes-pits kookstel en een vaatwasser ontbreken niet. Het zwembad van 8m x 4m en 1.50m diep heeft langs het bad mooie ligstoelen staan. De temperatuur van het water is 28 graden. Ook is er een ruime inloopdouche en een infrarood sauna.
Verdieping:
Vier slaapkamers elk met eigen badkamer met douche toilet en wastafel. (twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met drie eenpersoonsbedden en een kinderkamer met twee stapelbedden en een bedlade.
Op de grote speelzolder vind je een spelconsole, gezelschapsspelen, tafelvoetbalspel en een air-hockeytafel.
Buiten:
Het groot terras en de ruime tuin met jeu de boules-baan heeft een mooi uitzicht op de streek en is voorzien van tuinmeubilair. Er is ook een houtskool barbecue aanwezig, kolen dient u zelf mee te brengen. Parkeergelegenheid voor vier auto's. 

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Deze woning wordt niet verhuurd aan groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar. De installatie van luidsprekers en het spelen van versterkte muziek is niet toegestaan in deze woning evenals het organiseren van studentenfeesten/ vrijgezellenfeesten.
  • De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Faciliteiten

Algemeen
Gaskachel
Centrale verwarming
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Sauna
Privé zwembad
Parasol
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast met vriesvak
Senseo
Kookstel (6-pits)
Slaapkamer
Linnenkast: 4
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Kamers met drie bedden: 1
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 12
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 4
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 4

Locatie en omgeving: Somme-Leuze, Namen

Somme-Leuze ligt in prachtig open glooiend landschap, afgewisseld met bossen en in een van de mooiste gebieden van de Ardennen. Naast heerlijk fietsen, wandelen, zwemmen en paardrijden zijn er ook genoeg andere leuke uitjes. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde grotten van Duizend-en-een-nacht in Hotton-sur-Ourthe, zoek de schat in het labyrinthuis in Barvaux of struin over de rommelmarkt van Bomal. Doet u liever iets sportiefs? Ga dan raften, klimmen, mountainbiken of ontdek een van de andere avontuurlijke activiteiten in de omgeving. Voor een dagje winkelen bent u in Luik op de juiste plek. Vergeet er uiteraard niet een verrukkelijke Luikse wafel te proberen op een van de gezellige terrasjes.

Ligging
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 7km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Klimmen
Golf
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 10 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 15 met een gemiddelde van 8,7.
10 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Joey Flecken - februari 2024
9, 0
Eigen ruime zwembad. Grote benedenverdieping met pooltafel (staat niet op de site) & ruime slaapkamers. Wel het eea vies en/of kapot (meubilair en veel dode vliegjes en stoffig op zolder/speelkamer). Airhockey & tv-kastje deed het niet, gemeld, binnen een uur stond de technische dienst op de stoep en die heeft het opgelost. Heerlijke vakantie gehad
Felix Jung - december 2023
8, 3
Willy Dekleermaeker - september 2023
9, 3
Thiery Billiet - september 2023
9, 3
Simone Wortel - juni 2023
9, 0
Het huis is lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Alleen de gastvrijheid is nog een puntje ter verbetering. Bij aankomst werden we helaas niet vriendelijk onthaald, maar enkel streng gewezen op alles wat niet mocht en wat het zou kosten als bijvoorbeeld het zwembad vies zou worden.
Laatst bekeken
8, 6
.
Somme-Leuze
12 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 1413
o.b.v. 12 personen