Vakantiehuis Stramproy
op Vakantiepark 't Vosseven
Huiscode: L004
Huiscode: L004
8 personen
2 huisdieren
5 slaapkamers
Wi-Fi
L004 - Basisafbeelding
7, 5
Goed
77 beoordelingen
L004 - Woonkamer
L004 - Woonkamer
L004 - Woonkamer
Bekijk 11 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (77)

Geschakelde bungalows voor 8 personen gelegen op een vakantiepark in Limburg.

Deze sfeervolle geschakelde bungalows zijn de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf vol leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld uitstapjes naar Maastricht of het pittoreske Thorn of geniet gewoon van de rust. Rust, ruimte en natuur zijn de uitganspunten van dit park. Het park is uitermate geschikt voor 55+ers en jonge gezinnen. Het park biedt voorzieningen in de vorm van een wasserette, een volleybalveld, tafeltennis, en jeu des boules baan. Voor de lunch, diner of een kopje koffie tussendoor kunt u terecht bij Brasserie Nieuw Vosseven. Op het park vindt u ook een natuurlijke plas waarin veel natuurlijk leven is. De plas is slechts 30cm diep waardoor het niet geschikt is als zwemvijver, maar u kunt wel aan de plas recreëren. U kunt vissen bij Forellenvijver Heioord, een visparadijs in de prachtige natuur. Heioord is gelegen bij Neeritter, op slechts een paar kilometer van het park.

Indeling

Deze twee geschakelde sfeervolle vakantiehuizen zijn samen 160m2. Beide vakantiehuizen hebben een aparte ingang en liggen op twee zeer ruime percelen met veel privacy. De woonkamers beschikken over een zithoek en een open keuken met een koelkast met vriesvak, een vier-pits gasstel, een filter en Senseo koffiezetapparaat en een waterkoker. In de woningen is standaard een vaatwasser en een combimagnetron aanwezig. Op de begane grond bevindt zich de master bedroom welke is ingericht met twee eenpersoonsbedden. Op de verdiepingen vindt u nog drie slaapkamers met ieders twee éénpersoonsbedden en een kamer met een eenpersoonsbed of twee losse bedden. De badkamers bevinden zich op de begane grond en beschikken ieder over een douche, een wastafel en een toilet. Gezien de grootte van de accommodatie kunt u maximaal met 8 personen verblijven.

Buiten vindt u een terras, voorzien van tuinmeubilair, waar u kunt genieten van het uitzicht, de vogels en de frisse boslucht. Alle vakantiehuizen op 't Vosseven hebben een verschillende huisstijl. De vloeren zijn voorzien van lamelparket en/of laminaat.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het interieur / exterieur van deze vakantiewoningen kan onderling verschillen. 
  • Het vakantiepark is autovrij. U kunt de auto uitladen en inladen bij de bungalow en vervolgens parkeren op één van de centrale parkeerplaatsen op het park. 
  • Op het park kunt u gebruik maken van een verse broodjesservice. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Tuin
Parasol
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 6
Kamers met één bed: 1
Aantal slaapplaatsen: 8
Kamers met twee bedden: 4
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Stramproy, Limburg

Stamproy ligt naast natuurpark Kempenbroek en op steenworp afstand vindt u Nationaal Park de Groote Peel. Dit park bestaat grotendeels uit een aaneengesloten restant hoogveen, moeras, open vlakte, heide en bossen. Het park is zeer geschikt voor mooie wandeling waarbij u bijzondere vogels, watervogels en met een beetje geluk zelfs een wild zwijn tegen komt. Naast de prachtige natuur heeft de omgeving veel meer te bieden. Brengt u bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het bruisende Weert of Roermond en maak een rondvaart of geniet van de gezelligheid in een van de vele haventjes. Shopliefhebbers kunnen helemaal los gaan in de ruim 100 winkels van de designer Outlet in Roermond.

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 5km
Restaurant: 0km
Dorp/stadcentrum: 5km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Vakantiepark 't Vosseven Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Uitgezette wandelroutes
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur
Vuurwerkarm

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 5
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 77 met een gemiddelde van 7,7.
9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Inge van den Oever - november 2023
6, 7
oven deed het niet goed, buitenverlichting en deel van koelkast was kapot en vooral badkamers stonken erg naar schimmel/vocht
Reactie van de eigenaar
Goedendag,
Wat jammer dat niet alles in orde was. De buitenverlichting heb ik laten maken. Deze werkt op beweging en de 'luikjes' bleken dicht gedraaid. Ik heb de oven getest. Bij mij deed deze het. Indien deze later toch mankementen blijkt te vertonen zullen we deze vervangen.
Er zijn inderdaad bakjes kapot. Deze zitten of zaten in de koelkast deur. Al een paar keer vervangen maar de bakjes gaan snel kapot. Omdat de koelkast / vriezer verder erg ruim is laten we de kapotte bakjes weg.
Ria Eggink - mei 2023
9, 3
De beide huisjes waren niet echt schoon. De kinderstoel waarvoor betaald is was stuk. Het campingbedje voldeed ook niet aan de eisen. Maar goed dat we zelf nog konden zorgen voor een kinderstoel en kinderbed. Maar verder hebben wij ons wel prima vermaakt en zeer zeker voor herhaling vatbaar
M.K. de Haan - april 2023
5, 0
Beide huisjes vies! 50: Ramen slaapkamers boven niet open, schimmel te zien. 51: Deur badkamer niet op slot. Kranen wastafel en keuken los en scheef. Koelkast onvolledig. Deurklinken buitendeur los. In 1 slaapkamer zat stopcontact los uit de muur. Levensgevaarlijk. Bij receptie punten van huisje 51 gemeld, maar daarna niets meer gehoord.
Jessy Dobbelaere - april 2023
8, 7
De ontvangst, uitstraling, beleving is rustig, eenvoudig, alles wat een natuurpark nodig heeft.
Ellen Vola - april 2023
6, 0
Het huisje was gedateerd en niet schoon terwijl je wel veel geld betaalt voor de schoonmaak. We hebben leuk gemountainbiked in de omgeving. Wel raar dat ze bij de receptie niet wisten waar je kon mountainbiken, bleek heel dicht bij de mountainbike route te zijn!
Laatst bekeken
7, 5
.
Stramproy
8 personen | 5 slaapkamers
weekend v.a. 675
o.b.v. 8 personen