Vakantiehuis Ursel
niet op een vakantiepark
Huiscode: BE005
Huiscode: BE005
8 personen
Huisdiervrij
3 slaapkamers
Wi-Fi
BE005 - Basisafbeelding
8, 8
Heerlijk
16 beoordelingen
BE005 - Woonkamer
BE005 - Woonkamer
BE005 - Keuken
Bekijk 16 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (16)

Prachtig gelegen 8 persoons vakantiehuis nabij mooi landgoed.

Dit mooie acht persoons vakantiehuis ligt aan een rustige weg aan de rand van het landschapspark Drongengoed. U kunt er heerlijk luieren in de comfortabele buitenlounge, ravotten in de mooie grote en zuidgerichte tuin voorzien van barbecue of genieten van een rustgevende wandeling in de omringende bossen. Het vakantiehuis ligt bij het plaatsje Ursel, een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Het “Drongengoedbos” is het grootste aaneengesloten bos van Oost-Vlaanderen. Dit bos is de ideale uitvalsbasis voor urenlang wandel- en fietsplezier. Voor de allerjongsten onder ons is er een kabouterpad aangelegd en er is een ontmoetingspunt voor de plaatselijke schaapskudde.De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken tijdens uw verblijf in Ursel. Speeldorp BoBo’s Land is een leuke binnen- en buitenspeeltuin in Moerkerke.

Indeling

De gezellig ingerichte woonkamer van dit acht persoons vakantiehuis met eveneens een gezellige zithoek met sfeerhaard, DVD-speler en televisie biedt voldoende zitruimte. De open keuken is van alle gemakken voorzien waaronder een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, oven en een magnetron. Er zijn een drietal slaapkamers waarvan twee slaapkamers op de eerste verdieping met twee eenpersoonsbedden waarvan één met een extra comfortabele tweepersoons slaapbanken een slaapkamer op de begane grond met tweepersoonsbed. Op de begane grond is eveneens de ruime badkamer met douche, ligbad en een toilet gesitueerd. Buit het vakantiehuis vindt u een heerlijk grote tuin met een barbecue en een mooi terras voorzien van terrasmeubelen. In de grote tuin staat een trampoline en is er voldoende ruimte voor allerlei buitenspelen.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Mocht u op zondagmiddag voor 16.00 uur willen vertrekken, dan ontvangt u een korting van EUR 50.
  • Energieverbruik wordt ter plaatse berekend en naar gebruik in rekening gebracht.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Airco
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Trampoline
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Vriezer
Elektronische kookplaat
Slaapkamer
Kinderbed
Wastafel: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met drie bedden: 1
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 4
Tweepersoons dekbedden: 2
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Ligbad
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Ursel, Oost-Vlaanderen

Het gezellige Ursel ligt in het de prachtige provincie Oost-Vlaanderen en naast het schitterende Drongengoedbos, dat zich uitstekend leent voor urenlang wandel- en fietsplezier. Naast vele langere routes is er ook een kabouterpad of kunt u een schaapskudde tegenkomen. De steden Gent en Brugge zijn bovendien op steenworp afstand. Ga er heerlijk winkelen, musea bezoeken en geniet van vele terrasjes en prachtige historische architectuur. Laat u onderdompelen in de Belgische cultuur en bezoek een chocolademuseum of ga naar een bierproeverij. Liever een dagje helemaal tot rust komen? Ga dan naar Wellness en Sauna Fata Morgana. Voor een actievere dag kunt gaan paintballen in Gent of naar Kids Adventure in Deinze.

Ligging
Op het platteland
In het bos
Afstanden
Strand: 35km
Supermarkt: 4km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 3km
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 8
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 16 met een gemiddelde van 8,5.
7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Lebreton Marie - december 2023
7, 0
Endroit idéalement placé pour les marches de noël. Simplement en ce qui concerne la maison , le ménage n’était pas bien fait avant notre arrivée (four qu’on a pas utilisé car sale , frigidaire, vaisselle ,,,) et extérieurs non entretenus. Dommage la maison est idéale pour ce type de séjour
T. de With - augustus 2023
8, 7
Het was fijn huis. Heerlijk rustig.De omgeving is ook heel mooi. Veel gewandeld in het bos wat grenst aan het huis. Veel herten gezien. En het vliegveld was ook in trek bij onze kinderen. Ook fijne omgeving om te fietsen. Brugge en Gent bezocht. Mooie steden. Gewoon een heerlijk plekje.
Ronald Van der Spoel - augustus 2023
9, 3
Sabrina Hoekstra - juli 2023
10
Heerlijk verlijf mooie omgeving
Anoniem - juli 2023
8, 3
Laatst bekeken
8, 8
.
Ursel
8 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 482
o.b.v. 8 personen