Vakantiehuis Vledder
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG185
Huiscode: DG185
5 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
DG185 - Basisafbeelding
9, 3
Heerlijk
74 beoordelingen
DG185 - Woonkamer
DG185 - Woonkamer
DG185 - Woonkamer
Bekijk 31 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (74)

Luxe vakantiehuis in Vledder geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind.

Dit modern en luxe ingerichte vijf persoons vakantiehuis is gelegen in Zuidwest-Drenthe in het nostalgische Drentse brinkdorp Vledder. Dit dorp ligt in een prachtig bebost gebied met heidevelden en zandverstuivingen. U vindt hier naast Vledder de prachtige dorpen Dwingeloo, Ruinen en Havelte. Het vakantiehuis heeft een mooie grote tuin waarin verschillende gezellige zitjes zijn aangelegd, met in het voorjaar, de zomer en het najaar een prachtige wildebloemenzee. Een lust voor het oog!

Indeling

Het vakantiehuis heeft een woonkamer met zithoek en een televisie. De moderne keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasmachine, een (combi-)magnetron, filter koffiezetapparaat en een inductieplaat om op te koken. Er zijn twee grote slaapkamers waarvan één vide met drie eenpersoonsbedden waarvan één geschikt is voor kinderen tot maximaal 10 jaar oud. De andere slaapkamer is op de begane grond en heeft twee éénpersoons boxspring bedden. Er is een grote badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. In het vakantiehuis is gratis WiFi aanwezig. Voor de kinderen staat er een kinderstoel en een kinderbed en is er speelgoed aanwezig. Buiten bevindt zich een terras met zitje grenzend aan de prachtige tuin. Het gehele vakantiehuis is voorzien van vloerverwarming.

De vakantiewoning wordt ‘s winters verwarmd met een water/water warmtepomp die gebruik maakt van zonnewarmte die in de aardbodem is opgeslagen. In de zomer zorgt deze installatie voor koeling van de woning, zodat er altijd een plezierig leefklimaat is. Op het dak staat een zonnecollector die de woning voorziet van warm douche- en tapwater. Er wordt dus geen gas meer gebruikt, de elektriciteit wordt zo veel als mogelijk geleverd door de zonnepanelen, die opgesteld staan in de moestuin.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Dit vakantiehuis is geschikt voor maximaal vier volwassenen, een kind tot 10 jaar oud en een baby. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Vloerverwarming
Energielabel: A
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Oplaadpunt elektrische fiets
Ongeschikt voor
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Inductie kookplaat
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 2
Kamers met drie bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 5
Kamers met twee bedden: 1
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Vledder, Drenthe

Het nostalgische Drentse dorp Vledder ligt in een prachtig bebost gebied met heidevelden en zandverstuivingen. Het Drents-Friese Wold, een van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland, ligt op fietsafstand. Het natuurgebied staat bekend om haar vele wandel- en fietsroutes en daarnaast zijn er avontuurlijke mountainbikepaden en mogelijkheden voor huifkartochten. In en rondom Vledder vindt u leuke uitstapjes en vele bezienswaardigheden: breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Miramar Zeemuseum, het Drents Museum of geniet van een wellnessbreak bij Sauna Het Friese Woud. Wilt u een dagje winkelen of een terrasje pakken? Dan bent u in Steenwijk, Heereveen of Meppel op de goede plek.

Ligging
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 200m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 50m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 23 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 74 met een gemiddelde van 9,2.
23 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Ankelien Vaessen - oktober 2023
10
Gert Wolswijk - augustus 2023
9, 7
Mooi en schoon huis , veel ruimte in en om het huis
Harry Jacbos - augustus 2023
8, 7
Ik vind de prijs niet kloppen. Voor drie dagen, vier dagen betalen. Voor de eerste en de laatste dag dag ontvangen jullie voor beide dagen dubbel. Niet correct. Wij hebben er mee ingestemd maar vinden het niet juist.
Geartsje Bruinsma - augustus 2023
9, 0
Martin Schram - juli 2023
9, 7
Ex theeschenkerij zeer succesvol omgebouwd als vakantieverblijf. Heel ruim en met veel privacy. Overcomplete keukenuitrusting en alles super schoon. Aardige en hulpvaardige eigenaren die er zijn als je ze wat wilt vragen. In de omgeving zijn er volop wandel- en fietsroutes.
Laatst bekeken
9, 3
.
Vledder
5 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 350
o.b.v. 5 personen