Vakantiehuis Zorgvlied
op een vakantiepark
Huiscode: DG102
Huiscode: DG102
5 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
DG102 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
27 beoordelingen
DG102 - Woonkamer
DG102 - Woonkamer
DG102 - Woonkamer
Bekijk 16 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (27)

Mooi 5 persoons vakantiehuis met gezellige houtkachel.

Gezellig vakantiehuis met houtkachel op een prachtige locatie. Zorgvlied ligt op de grens van Drenthe en Friesland, met in de nabijheid prachtige natuurgebieden zoals het Drenths-Friese Wold, het Dwingelerveld, het Fochteloërveen en De Weerribben. Het vakantiehuis is gelegen op Park Drentheland. Dit is een gezellig en rustig gelegen vakantiepark met verschillende faciliteiten zoals een buitenzwembad, tennisbaan, midgetgolf, animatieteam, mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen en stallen in de manege. 

Indeling

Deze bungalow is praktisch ingericht en beschikt over een ruime woonkamer met ruime zit- en eethoek en houtkachel. Er zijn een DVD-speler, CD-speler en videorecorder aanwezig. De keuken heeft onder andere een koelkast, een vier-pits kookstel, combi-magnetron, filter koffiezetapparaat en een waterkoker.

Het vakantiehuis heeft drie slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met een stapelbed en één slaapkamer met eenpersoonsbed en een onderschuifbed. De badkamer is voorzien van douche en toilet.

Buiten vindt u nog een ruime tuin met tuinstoelen, tuinstoelkussens en picknicktafel. Tevens is er standaard een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Het kinderbedje kan op de slaapkamer staan met het één-persoons bed of de slaapkamer met het stapelbed. Er is een afsluitbare schuur met een aantal fietsen waar u gratis gebruik van kan maken. Ook kunt u gratis gebruik maken van Wifi. Bij het vakantiehuis is er parkeergelegenheid voor twee auto's.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • In de periode september tot april zijn de energiekosten naar verbruik (gas EUR 1.50 m3 en stroom EUR 0.75 kWh), dit wordt verrekend met uw borg.
  • Wanneer u uw paard mee wenst te brengen, vraag dan naar de voorwaarden. De kosten voor het meebrengen van uw paard bedragen EUR 15 per dag per paard.
  • Dit betreft een particulier vakantiehuis. U kunt gratis gebruik maken van de tennisbaan en zwembad op het vakantiepark.
  • Op het park is een elektrische laadpaal aanwezig.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Tv met streamfunctie
Keuken
Magnetron
Kookstel (4-pits)
Oven
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 3
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 5
Kamers met twee bedden: 2
Aantal stapelbedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 5
Aantal slaapkamers: 3
Kamers met stapelbed(den): 1
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Zorgvlied, Drenthe

Zorgvlied ligt op de grens van Drenthe en Friesland, met in de nabijheid prachtige natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld, het Fochteloërveen en de Weerribben. Zorgvlied is daarom de ideale plek om de natuur in het noorden van Nederland te ontdekken. Er zijn vele prachtige fiets- en wandelroutes aanwezig in de omgeving. In de buurt van het dorp vindt u leuke uitstapjes en vele bezienswaardigheden: breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Miramar Zeemuseum, het Drents Museum of geniet van een wellnessbreak bij Sauna Het Friese Woud. Voor heerlijk dagje uit (met uw kinderen) kunt u de bijzondere hunebedden in Havelte bekijken of samen genieten in het Attractiepark Duinen Zathe.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Strand: 4km
Meer: 4km
Supermarkt: 8km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 27 met een gemiddelde van 7,8.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Martha van der Veen - januari 2024
7, 7
Echt een heerlijk huisje en mooie omgeving!
Prima bedden, met lattenbodems, op één bed na. Deze had een spiraalbodem met een kuil. Toch is daar wel goed op geslapen.
Eline van Asperen - september 2022
8, 7
We hebben een heerlijke tijd gehad. Helaas was het huisje niet lekker schoon toen we aankwamen. Er lag veel stof en viezigheid onder de bedden en achter de bank (stof, nootjes en snoeppapiertjes) en de bestelbak was ook niet schoon. Dus het was even een vervelend begin, maar na wat schoonmaakwerk hebben we verder absoluut genoten.
Doetie Schadenberg - mei 2022
9, 3
In eerste instantie schrokken we, het leek (en rook) alsof er al tijden niemand geweest was. Later, na flink luchten en gezellig maken, bleek het een prima huisje. Vooral de plek, met de warmte, was heerlijk. Precies genoeg zon/schaduw en de hele dag vogelconcerten. Een groot minpunt - geen horren, veel muggen - maar gaan ze nu wat aan doen.
Anoniem - december 2021
10
Een geweldige plek om rust en ruimte te ervaren in het prachtige Drentse landschap. Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft een heerlijke houtkachel. Het ontvangst was heel goed verzorgd. Zeker een plek om nog eens te bezoeken.
Reactie van de eigenaar
Wat fijn om te horen. U ook bedankt; jullie waren leuke enthousiaste huurders. Altijd weer welkom!
Maarten Hengst - oktober 2020
9, 3
Heel fijn huisje in oorspronkelijke staat. Lekker eenvoudig en knus. Echt een plek om tot rust te komen en ligt mooi aan de bosrand. Contact met de verhuurder was uitstekend, heel vriendelijk en behulpzaam.
Reactie van de eigenaar
Heel fijn om te lezen dat jullie ons huisje zo konden waarderen. Jullie ook nog bedankt voor de prettige communicatie! Altijd weer van harte welkom!
Laatst bekeken
8, 6
.
Zorgvlied
5 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 380
o.b.v. 5 personen