Over heerlijkehuisjes.nl

Met heerlijkehuisjes.nl kunt u zorgeloos een vakantiehuis (ver)huren! Als één van de pioniers in het online verhuren van vakantiehuizen hebben wij sinds 2001 ons specialisme in de bestemmingen Nederland, België en Duitsland. Op heerlijkehuisjes.nl vindt u vakantiehuizen van particuliere eigenaren, vakantieparken en groepsaccommodaties.

team

Waar wij in geloven

Iedereen wil er af en toe tussenuit. Het geeft u de tijd en ruimte voor wat u belangrijk vindt. Vakantie draagt bij aan de kwaliteit van leven. En dat verdient iedereen. Wat heerlijk is? Dat bepaalt u zelf maar vast staat dat u zorgeloos wilt genieten. Dit doen wij met een team vaste medewerkers die de nodige ervaring hebben opgedaan. Binnen ons kantoor hebben we iedere discipline in eigen huis, want alleen dan kunnen we online en offline naadloos op elkaar laten aansluiten.

Stempel

Deze mensen staan voor u klaar

Wij staan voor onze kwaliteit

Zorgeloos genieten, dat gaat niet zomaar. Een selectie en keuring van onze vakantiehuizen vindt regelmatig plaats en met meer dan 80.000 gastbeoordelingen blijven we de standaarden van ons aanbod finetunen. Onze gasten beoordelen onze dienstverlening zelfs met een 9,1. Maar wij doen graag een stapje extra. Zorgeloos genieten betekent ook dat heerlijkehuisjes.nl borg voor u staat! In veel gevallen betaalt u geen borg vooraf maar staan wij voor u garant.