Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particuliere vakantiehuizen

Op zoek naar een uniek vakantiehuis met veel privacy? Dan is wellicht een vakantiehuis van een particuliere eigenaar iets voor u. Naast dat dit vaak bijzondere accommodaties gelegen in een landelijke omgeving zijn, woont de eigenaar bijna altijd in de buurt. Super handig, want deze kan u tips geven over leuke uitjes en restaurants in de omgeving.

1082 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Niet op vakantiepark
Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis net buiten Groet nabij Schoor...
9, 8
9, 8
71 beoordelingen
479
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
9, 4
9, 4
129 beoordelingen
1195
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Uniek vakantiehuis voor 14 pers. met zeezicht in Domburg
9, 2
9, 2
51 beoordelingen
1334
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
9, 6
9, 6
76 beoordelingen
945
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 0
9, 0
109 beoordelingen
1851
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Gezellig tiny house voor 2 personen nabij het bos
8, 7
Gezellig tiny house voor 2 personen nabij het bos
Nederland › Overijssel › Balkbrug
8, 7
16 beoordelingen
310
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Prachtig 2 persoons vakantiehuisje in Gapinge - Zeeland
9, 6
9, 6
113 beoordelingen
287
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Toplocatie! Prachtig 6 persoons vakantiehuis in Giethoorn
9, 6
9, 6
61 beoordelingen
642
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtige 3-persoons vakantiewoning met weids uitzicht in omgeving van...
9, 7
9, 7
31 beoordelingen
326
weekend va.
o.b.v. 3 personen
Knus 4-persoons vakantiehuis midden in Domburg, vlak bij de dorpskern
9, 6
9, 6
29 beoordelingen
403
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particuliere vakantiehuizen

Particuliere vakantiehuizen zijn er in alle soorten en maten. Ons aanbod, bestaande uit bijna 1.000 particuliere vakantiehuizen, omvat bungalows, chalets, appartementen, boerderijen en villa’s. En waar vakantiehuizen op een vakantiepark vaak standaard zijn, zijn vakantiehuizen van een particuliere eigenaar dit absoluut niet. Zo kunt u bijvoorbeeld vakantie vieren in een verbouwde stal, een voormalige school, een kerkje of zelfs een watertoren. Ook is er voor elk reisgezelschap een particulier vakantiehuis. Dus of u nou gezellig met zijn tweetjes of met de hele familie op vakantie wil, er is altijd een accommodatie die aan u wensen voldoet.

 

 

Onontdekte vakantiebestemmingen

Ons aanbod particuliere vakantiehuizen staan vaak op bijzondere bestemmingen in Nederland, België en Duitsland. Soms is de locatie bekend, zoals Schoorl, Giethoorn of Winterswijk. Maar vaker zijn deze vakantiehuizen gelegen op onontdekte bestemmingen. Hebt u bijvoorbeeld wel eens gehoord van Nuth, in Limburg, Tuk, in Overijssel of Paesens in Friesland? Allemaal heerlijke vakantiebestemmingen die wachten op u om ze te ontdekken

Wat is een particulier vakantiehuis?

Een particulier vakantiehuis is een vakantiehuis dat het eigendom is van een particulier. Het vakantiehuis staat dus vaak niet op een grootschalig vakantiepark. Een particuliere eigenaar is iemand met een liefde voor gastvrijheid. Het contact met een eigenaar is vaak dan ook persoonlijk dan het contact met een receptionist(e) op een vakantiepark. Zo wordt u vaak persoonlijk ontvangen door de eigenaar die u ook trots rondleidt door zijn vakantiehuis. En soms staat er zelfs een welkomstschenk in de vorm van een streekproduct op uw te wachten.

Waarom een particulier vakantiehuis huren?

Vakantiehuizen van particuliere eigenaren staan vaak op bijzondere locaties. Doordat de eigenaar vaak vlakbij het vakantiehuis woont weet hij als geen andere wat er te doen is in de omgeving. Ideaal, want zo weet u precies waar u lekker kunt eten, waar u het beste fietsen kunt huren of wat de leukste uitjes zijn in de buurt. Een particuliere eigenaar is eigenlijk uw analoge TripAdvisor. Daarnaast zien eigenaren van particuliere vakantiehuizen hun vakantiehuis als eigen woning en onderhouden deze dan ook als hun eigen woning. Zo is er in een particulier vakantiehuis vaak extra aandacht besteed aan de inrichting. Ook qua tuin hebt u veel meer privacy in vergelijking met een vakantiehuis op een vakantiepark. Zo kunt u heerlijk buiten zitten zonder dat u direct contact heeft met uw buren.

 

Waar moet ik op letten bij het boeken van een particulier vakantiehuis

We snappen dat het soms lastig kiezen is met een aanbod van bijna 1.000 particuliere vakantiehuizen. Maar met onze makkelijke selectiemenu hebt u binnen no-time uw selectie heerlijke vakantiehuizen gevonden. Bekijk van uw selectie goed de foto’s en lees de tekst aandachtig om een goede indruk te krijgen van het vakantiehuis. Belangrijke vragen zijn; over welke faciliteiten beschikt het vakantiehuis? Hoe is de slaap- en badkamer indeling? Waar is het vakantiehuis gelegen, aan een doorgaande of juist doodlopende weg? Hebt u hier een goede indruk van gekeken, bekijk dan de reviews van vorige gasten. Deze vertellen u precies hoe zij hun vakantie hebben ervaren. Bent u overtuigd en past de prijs in uw straatje dan houdt niks u meer tegen om te boeken.