Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Drenthe

95 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Drenthe
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
9, 6
9, 6
70 beoordelingen
935
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Zeer ruim 2 persoons vakantiehuis in het voorhuis van een boerderij in...
9, 6
9, 6
55 beoordelingen
283
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Rustig gelegen 4 persoons vakantiehuis met prachtig uitzicht en zwemvi...
9, 8
9, 8
22 beoordelingen
348
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Ruime 2 persoons accommodatie in Drenthe met gratis WiFi
9, 7
Ruime 2 persoons accommodatie in Drenthe met gratis WiFi
Nederland › Drenthe › Dwingeloo-Lheebroek
9, 7
94 beoordelingen
310
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Luxe vakantiehuis in Vledder geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind.
9, 3
9, 3
63 beoordelingen
330
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Gezellig 4 tot 6 persoons vakantiehuis
8, 9
Gezellig 4 tot 6 persoons vakantiehuis
Nederland › Drenthe › Zorgvlied
8, 9
180 beoordelingen
250
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Mooie 12 persoons groepsaccommodatie in Drenthe
9, 0
Mooie 12 persoons groepsaccommodatie in Drenthe
Nederland › Drenthe › Uffelte
9, 0
115 beoordelingen
763
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Modern vakantiehuis in Drenthe voor 10 personen.
9, 3
9, 3
137 beoordelingen
591
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Prachtig gelegen 8 persoons vakantiehuis nabij Ruinen | Drenthe
9, 1
9, 1
35 beoordelingen
563
weekend va.
o.b.v. 6 personen
Prachtig 2 persoons particulier vakantiehuis in Exloo
9, 4
9, 4
24 beoordelingen
278
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Drenthe

Geniet van de natuur, rust en ruimte vanuit een particulier vakantiehuis in Drenthe. Met zo’n vakantiehuis kunt u zich even heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan en even helemaal ontspannen te midden van de natuur. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen charme en uitstraling en soms zelfs nog met mooie authentieke kenmerken. Op deze manier kiest u niet voor een standaard 13 in een dozijn vakantiehuis, maar juist voor een uniek exemplaar. U zult er zeker veel voordeel van ondervinden. Ontdek het zelf. Voor grote en kleine gezinnen. Voor rustzoekers en avonturiers! Een particulier vakantiehuis in Drenthe is precies wat u zoekt.

Natuurrijk Drenthe iets voor u?

Drenthe stroomt over van natuur en staat erg bekend om haar hunebedden. Bovendien leent de provincie zich perfect voor het maken van wandelingen en fietstochten. Laat u verrassen door wat u onderweg allemaal tegenkomt, maak hiervan leuke foto’s of filmpjes en kijk hier samen met een goed gevoel op terug. Wanneer u een echte liefhebber bent van de natuur, het maken van wandelingen en wat daarbij allemaal komt kijken is het natuurlijk fantastisch om hier ook tijdens uw vrije vakantiedagen van te kunnen genieten. En waar kan dat nou beter dan in Drenthe? Denk maar eens aan de Hondsrug, het Balloërveld en de Fochteloërveen, hier valt zoveel te ontdekken! Kies voor een vakantiehuis of groepsaccommodatie in de omgeving en binnen enkele minuten kunt u genieten van een prachtig stukje Drentse natuur. Sta tijdens u w bezoek oog in oog met een ‘Drentse Hooglander’, een heideschaap, een das of bever. Of maak vanuit uw vakantiehuis midden in de natuur in Drenthe kennis met omliggende dorpen en plaatsen door er even lekker op uit te gaan. In de omgeving valt zo veel moois te ontdekken! Denk maar eens aan die prachtige hunebedden, het Drents Museum, de stad Assen, kasteel Coevorden en nog veel meer.

Drenthe: Genoeg te ontdekken voor jong en oud

Gelegen tussen de provincies Friesland en Groningen ligt de levendige provincie Drenthe. De afwisseling tussen prachtige, uitgestrekte natuurparken, historische bezienswaardigheden, boeiende musea en allerlei gezinsuitjes zijn hier eindeloos.

Met maar liefst 2.100 kilometer aan fietspaden kunt u alle kanten uit. Daarnaast verbindt dit gigantische netwerk de mooiste plekjes aan elkaar. Gaat u op vakantie met het gezin maak dan uitstapjes naar Wildlands Adventure Zoo, het Drents Boomkroonpad of het gevangenismuseum. Bent u op vakantie met een autorace liefhebber of bent u toevallig zelf fan? Breng dan een bezoek aan de TT Assen. Op dit circuit worden jaarlijks vele motorraces gehouden.

Ik kies voor een particulier vakantiehuis in Drenthe

Een particulier vakantiehuis is ideaal voor een ieder die niet zo houdt van vakantiedrukte. Eigenlijk bent u op zoek naar een leuk vakantiehuis voor een weekend, midweek of wanneer het kan voor een hele week. Maar dan natuurlijk wel het liefst op een aparte plek, een plek waar u de rust en privacy voor uzelf houdt. Een plek met ongerepte natuur, dichtbegroeide bossen, uitgestrekte recreatieplassen en kleurige heidevelden: ziet u dit al voor zich? Eigenlijk klikt dit gewoon helemaal fantastisch! Met welk gezelschap u ook eventjes wilt onthaasten, met een particulier vakantiehuis in Drenthe zit u zeker goed. Ontdek het zelf! Stap 1: Overleg met uw gezelschap en maak vakantieplannen. Stap 2: Neem een kijkje bij de vakantiehuizen in Drenthe en vink de optie gelegen bij een particulier aan. Stap 3: Kies het juiste vakantiehuis en geniet van een heerlijke vakantie.