Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Limburg

52 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Limburg
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Sfeervol 6 persoons vakantiehuis met 2 badkamers vlakbij Nationaal par...
9, 6
9, 6
33 beoordelingen
632
517
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Modern ingerichte 6 persoons vakantiehuis gevestigd in een boerderij i...
9, 6
9, 6
58 beoordelingen
543
461
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Prachtig gelegen 2 persoons appartement in een woonboerderij in Valken...
9, 6
9, 6
30 beoordelingen
352
301
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Prachtig 8 persoons vakantiehuis in het dorp Rimburg in Zuid-Limburg
9, 5
9, 5
40 beoordelingen
715
611
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Prachtig en landelijk gelegen 2 persoons studio nabij Roermond op loop...
9, 5
9, 5
23 beoordelingen
287
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Prachtig landelijk gelegen 2 persoons vakantiehuisje in Schoor nabij N...
9, 5
9, 5
20 beoordelingen
367
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Prachtig en landelijk gelegen 2 persoons studio nabij Roermond op loop...
9, 3
9, 3
21 beoordelingen
287
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Prachtig 4 persoons boerderij-appartement in Mechelen - Zuid-Limburg
9, 2
9, 2
38 beoordelingen
396
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Prachtige 18 personen groepsaccommodatie in Arcen, Limburg.
9, 6
9, 6
23 beoordelingen
1524
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtige 14 tot 16 personen groepsaccommodatie in Arcen, Limburg.
9, 5
9, 5
27 beoordelingen
1424
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Limburg

Het ontspannen vakantiegevoel is pas écht compleet als u helemaal afgezonderd bent van anderen en in alle rust kunt relaxen. Een heerlijk rustig weekje weg met uw gezin om helemaal tot rust te komen in een particulier vakantiehuis in Limburg. Even de dagelijkse drukte onthaasten en genieten van quality time, een boek lezen en het gevoel van helemaal niks te hoeven doen. Heerlijk! Wie denkt aan een vakantiebestemming net even anders dan anders komt al snel bij Limburg terecht. Vele mensen denken bij Limburg vaak aan glooiende heuvels, de typerende zwart witte vakwerkhuisjes, de zachte G van het zuidelijke accent en échte Limburgse vlaai. Het is daar vaak net een paar graden warmer, het lijkt net of de inwoners een andere taal spreken vanwege de zachte G en de glooiende landschappen doen u denken aan een plek ver weg van huis.

Uniciteit is waar u naar op zoek bent

Een unieke vakantie-ervaring beleven? Bent u het zat om ieder jaar maar weer naar dezelfde vakantiebestemming te gaan of iedere keer weer datzelfde type verblijf.. Kies voor wat anders dan de ‘normale’ vakanties en kijk eens verder naar wat er eigenlijk nog meer mogelijk is. Uniciteit, dat is waar u naar op zoek bent. Een andere omgeving, een ander verblijf en misschien ook wel de rust en ruimte om eens even helemaal uit te pakken! Waar u dan al snel terecht komt is een particulier vakantiehuis. Deze vakantiehuizen zijn privé gelegen en vaak net buiten drukke gebieden en steden. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de rust en privacy en heeft u de tijd aan uzelf. Vaak zie je bij vakantieparken dat alle vakantiehuizen hutje mutje op elkaar staan en dat niet altijd uw privacy gewaarborgd is. Met een particulier verblijf is dat vaak niet het geval. Deze vakantiehuizen zijn vaak voorzien van een grote, ruime tuin en bieden het nodige comfort. 

Wilt u zich niet helemaal afzonderen? Dan gaat u er toch een dagje of meer op uit om de omgeving te verkennen. Limburg barst van de activiteiten en er is een hoop moois te zien waar alle leeftijden zich in interesseren.

Rust en ontspanning: Limburg heeft het

Even stilstaan, ontspannen en uitrusten. Vele mensen kijken er het hele jaar al naar uit om op vakantie te gaan. Tijdens de vakantie kunt u even bijkomen van het alledaagse leven en heerlijk ontspannen. Omringd door groen, ruimte en een verkwikkende rust en ontwaken met het gezang van vogels. Denkt u aan het Limburgse Heuvelland dan denkt u automatisch ook aan wandelgebieden, ongerepte bossen en weilanden. De perfecte uitvalsbasis voor het maken van rustgevende wandelingen, fietstochten of een ritje te paard. Naast de route vind u vele bankjes waar u kunt uitrusten en tegelijkertijd kunt genieten van de natuur. Een andere manier om lekker te ontspannen is een dagje Wellness. Daarentegen kunt u natuurlijk ook denken aan een vakantiehuis met bijvoorbeeld een sauna, hottub of eventueel een zwembad. Op deze manier hoeft u er niet persé op uit en hoeft u niet te delen met andere vakantiegangers.

Uw particuliere vakantiehuis in Limburg al gevonden?

Genieten in het Limburgse Heuvelland, midden in de natuur, vanuit een karakteristiek vakantiehuis klinkt toch fantastisch? De provincie telt talrijke bijzondere vakantieonderkomens geschikt voor het hele gezin, de hele familie of vriendengroep. Bespreek met elkaar de vakantieplannen en blok een weekend, midweek of weekje af in uw agenda. Een paar dagen quality time doorbrengen met uw geliefden of gewoon even onthaasten van de drukte is toch wat iedereen soms even nodig heeft? Met een particulier vakantiehuis in Limburg zit u zeker goed. Bekijk de mogelijkheden in Arcen, Neer, Roggel of Arcen en maak alvast plannen!