Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Nederland

Een particulier vakantiehuis in Nederland biedt u als vakantieganger rust, ruimte en veel privacy. Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten. Gastvrijheid, sfeer, gezelligheid en luxe staan hoog in het vaandel.

956 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis net buiten Groet nabij Schoor...
9, 7
9, 7
82 beoordelingen
488
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
9, 4
9, 4
131 beoordelingen
1210
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Uniek vakantiehuis voor 14 personen met zeezicht in Domburg
9, 2
9, 2
67 beoordelingen
1443
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
9, 6
9, 6
80 beoordelingen
1029
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 0
9, 0
119 beoordelingen
1855
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Dom...
9, 1
9, 1
24 beoordelingen
383
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Prachtig 2 persoons vakantiehuisje in Gapinge - Zeeland
9, 6
9, 6
125 beoordelingen
291
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Toplocatie! Prachtig 6 persoons vakantiehuis in Giethoorn
9, 6
9, 6
70 beoordelingen
646
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Sfeervol 6 persoons vakantiehuis met 2 badkamers vlakbij Nationaal par...
9, 7
9, 7
37 beoordelingen
607
492
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Prachtige 3-persoons vakantiewoning met weids uitzicht in omgeving van...
9, 7
9, 7
48 beoordelingen
365
weekend v.a.
o.b.v. 3 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Nederland

Een particulier vakantiehuis in Nederland biedt u als vakantieganger rust, ruimte en een hoop privacy. U kunt optimaal genieten van uw vakantie of weekendje weg, en niet op een park, maar vrijstaand in het landschap. Een héél vakantiehuis voor u alleen! Gastvrijheid, sfeer, gemoedelijkheid en, in sommige gevallen, luxe staan hoog in het vaandel. Wanneer u op zoek bent naar een écht typisch of uniek vakantiehuis met persoonlijk karakter zit u bij een particuliere eigenaar vaak goed. Zij doen het vaak net een tikkeltje anders dan de standaard vakantiehuizen die u tegenwoordig veel op vakantieparken tegenkomt. Ziet u zichzelf al heerlijk ontspannen in zo’n knus vakantiehuis?

Een particulier vakantiehuis met Nederland als vakantiebestemming?

Ja, deze twee zijn perfect met elkaar te combineren! Lekker een paar dagen op vakantie, maar dan wel gewoon lekker dichtbij huis. Gewoon omdat het makkelijk is of omdat u totaal geen zin heeft om urenlang in de auto te zitten. Want ja deze tijd kunt u natuurlijk net zo goed besteden aan uw welverdiende vakantie. En particuliere vakantiehuizen die vindt u in eigen land in overvloed. Gaat uw voorkeur uit naar een vakantiehuis gelegen midden in het hart van de natuur? Dan zijn vakantiebestemmingen als de Achterhoek, de Weerribben-Wieden én het Drents-Friese Wold aan te raden. Vanuit uw vakantiehuis stapt u in de meeste gevallen zo de natuur in voor een prachtige ochtendwandeling. Bent u sportief aangelegd dan is het leuk om een moutainbiketocht of ritje te paard te maken. Bent u meer een strandmens? Kies dan voor een particulier vakantiehuis aan zee in Nederland. Deze vakantiehuizen zijn veelal op korte afstand van het strand gelegen waardoor u gemakkelijk een wandeling of frisse duik kunt nemen. Ook ideaal wanneer u uw trouwe viervoeter meeneemt op vakantie.

Op vakantie met het hele gezin

Voor een weekend, langweekend, midweek, week of langer vakantie vieren in een groot of klein vakantiehuis in Nederland. Dat klinkt toch fantastisch! Laat alle drukte en stress voor even achter u en kom samen met uw gezin helemaal tot rust in een particulier vakantiehuis. 

Kies voor een leuke bestemming en wanneer mogelijk voor een extra optie zoals een sauna, hottub, hottub of zwembad. Kook wanneer u zelf wilt, trek eropuit wanneer u zelf wilt en maak contact met de lokale bewoners wanneer u dit zelf wilt.

Weg van de massa

Wat is voor u de belangrijkste reden om te kiezen voor een particulier vakantiehuis? Veel mensen hechten veel waarde aan het hebben van privacy. Het gevoel van het hebben van een eigen plekje wordt steeds populairder en mensen raken uitgekeken op het standaard vakantie vieren. Vaak gaan mensen ook jarenlang achter elkaar naar dezelfde vakantiebestemming waardoor dingen telkens herhaald worden. Dingen worden standaard en eenmaal in eenzelfde omgeving of soortgelijke vallen mensen al gauw terug op oude gewoontes. Wanneer gekozen wordt voor totaal iets anders, komen mensen er vaak achter dat ons Nederland nog veel meer te bieden heeft dan klompen, kaas en molens. Want in sommige plaatsen ben je eigenlijk nog nooit geweest. Daarnaast is een herkennend issue dat mensen even weg willen van de grote massa. Veel toeristen trekken jaarlijks naar een en dezelfde vakantiebestemming waardoor het in uw vakantie omgeving erg druk is. Met een particulier vakantiehuis heeft u dit vele malen minder. Dit omdat particuliere vakantiehuizen vaak op zichzelf gelegen zijn, buiten de massa, aan een buitenweggetje, waar rust en ruimte bestaan.

Kies voor een particulier vakantiehuis in Nederland

Er zijn nog zoveel mooie plekjes te ontdekken in ons eigen kikkerlandje. Kies voor een keertje anders en ga de uitdaging aan om nieuwe plekken te ontdekken en beleven. Op deze manier leert u een nieuw stukje Nederland kennen en kunt u op uw gemak genieten van een heerlijke vakantie. Kortom, met een particulier vakantiehuis in Nederland zit u zeker op de juiste plek. Heeft u al plannen gemaakt voor uw volgende vakantie? Wordt het een vakantie bij een particuliere eigenaar?