Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Veluwe

27 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Veluwe
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Luxe 4 persoons vakantiehuis met bubbelbad in de bossen nabij Epe op d...
9, 7
9, 7
27 beoordelingen
583
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Luxe vakantiehuis geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen met Bubbel...
9, 5
9, 5
46 beoordelingen
583
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Gezellig 2 persoons vakantiehuis in een rustige, bosrijke wijk in Erme...
9, 4
9, 4
37 beoordelingen
292
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Prachtig 4 persoons chalet op de Veluwe nabij Putten.
9, 6
9, 6
18 beoordelingen
433
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Ruim 3 persoons vakantiehuis in Voorthuizen, aan de rand van de Veluwe...
9, 6
9, 6
35 beoordelingen
352
weekend va.
o.b.v. 3 personen
Leuk 4 persoons vakantiehuis met heerlijke privé bubbelbad in de bosse...
9, 4
9, 4
16 beoordelingen
583
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Knus 2 persoons vakantiehuis nabij de Veluwe
9, 3
Knus 2 persoons vakantiehuis nabij de Veluwe
Nederland › Gelderland › Voorthuizen
9, 3
26 beoordelingen
314
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Luxe 4 persoons vakantiehuis in de bossen nabij Epe op de Veluwe.
9, 3
9, 3
21 beoordelingen
483
418
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Uniek gelegen 4 persoons boshuisje aan de rand van de Veluwe
9, 3
9, 3
17 beoordelingen
419
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Luxe 4 persoons vakantiehuis op de Veluwe met een heerlijke privé saun...
9, 3
9, 3
8 beoordelingen
513
midweek va.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Veluwe

Een particulier vakantiehuis op de Veluwe: Heerlijk genieten in de natuur. Maak wandelingen door het indrukwekkende landschap, kom meer te weten over het leven, de architectuur en kunst van vroegere tijden met het bezoeken van kastelen en verken de omgeving. Met een verblijf in een particulier vakantiehuis op de Veluwe zult u al snel veel voordelen ondervinden. Zo zijn deze vakantiehuizen veelal voorzien van een eigen charme en vallen ze op naast een standaard dertien in één dozijn vakantiehuis. Vaak zijn deze vakantiehuizen gelegen tussen de lokale bevolking waardoor u op een geheel andere manier kennis maakt met de gewoontes die hier spelen. Trouwens, de Veluwe is niet een plek waar u alleen kunt genieten van een prachtige natuur, maar ook van wat waterpret rondom het Veluwemeer. Ga er sporten, zwemmen of surfen of wat dacht u van een bezoek aan de Zandenplas? Dit fijne zandstrand, gelegen middenin het bos van Nunspeet, leent zich uitstekend voor het recreëren aan het water! Kortom, tijd voor een actieve, avontuurlijke, ontspannende én uitdagende vakantie. En dat alles is te vinden op nog geen uur rijden van de randstad.

Wordt een unieke vakantie ervaring rijker

Bent u op zoek naar een gezellig, comfortabel en betaalbaar vakantiehuis? Maar bent u wel een beetje uitgekeken op de standaard accommodaties die u veelal op vakantieparken ziet? Dan zijn de particuliere vakantiehuizen gelegen op de Veluwe echt iets voor u. Het kiezen voor een particulier vakantiehuis betekend veelal automatisch dat u ook kiest voor uniciteit en een unieke beleving, precies waar u naar op zoek bent, toch? Deze accommodaties zijn vaak gelegen op bijzondere plekken waar u normaal gesproken niet zo snel naartoe zult gaan. Want zeg nou zelf, wanneer u geen weet heeft van de locatie gaat u hier ook niet zo snel naartoe om vakantie te vieren? Daarentegen is het grote voordeel van een unieke beleving, dat u met zo’n vakantiehuis van een particuliere eigenaar vakantie viert tussen de lokale bevolking. Zo kunt u op eigen wijze kennis maken met de gewoontes en tevens is het net zo leuk om een kijkje te nemen in de lokale keuken. Heerlijke stoofpotjes, wildpaté en Veluwse jam.

De natuur ontdekken vanuit een particulier vakantiehuis op de Veluwe

De Veluwe leent zich uitstekend voor een weekendje weg of korte vakantie. Met een particulier vakantiehuis bij het bos op de Veluwe kunt u optimaal tot rust komen en genieten van quality time met uw gezin, kinderen, familie of vrienden. 

Maar het allermooiste vindt u natuurlijk buiten, want de Gelderse Veluwe is rijk aan een prachtige natuur. Maak samen met een gids van Staatsbosbeheer een stilte wandeling door de bossen en heidevelden en ontdek samen de mooiste plekjes. Neem voor onderweg een rugzak vol lekkere spulletjes mee en geniet op het helft van de wandeling van een zelfgemaakte lunch of picknick. Wat ook erg leuk is, is het maken van een scooterrit door het gebied van de Veluwe. Het gebied bestaat uit ruim 5.400 hectare aan bossen, vennen, heidevelden en stuifzanden. En in welk seizoen u ook komt, er valt hier altijd van alles te beleven en te ontdekken. Zo is het gebied uitermate geschikt voor ruiters, wandelaars en fietsliefhebbers. Wandel bijvoorbeeld de acht kilometer lange Loenense Bekenroute. Deze route leidt u langs het Apeldoorns kanaal waar u tevens een kijkje kunt nemen bij de Middelste Molden. Tevens worden er het gehele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd waar u lekker actief aan mee kunt doen. Denk aan een vollemaanwandeling, het schaapscheerdersfeest of het speuren naar bosuilen.

Kies voor een particulier vakantiehuis op de Veluwe

Genieten van de rust, ruimte, het landelijke landschap en de natuur? Dan zijn de particuliere vakantiehuizen op de Veluwe precies waar u naar op zoek bent. Vakantie vieren in zo’n natuurrijke omgeving is in alle seizoen aan te raden. Een heerlijke vakantiebestemming waar u in de wintermaanden rustig kunt rondwandelen en wanneer het gesneeuwd heeft maakt u uw eigen pad aan voetstappen door de sneeuw. Vooral kinderen vinden dit helemaal geweldig! En in het voorjaar ontwaken alle bomen en struiken en kleuren deze weer prachtig groen. De dieren komen weer uit hun winterslaap en met een beetje geluk schijnt het zonnetje ook nog. Ontdek het zelf, ga er tussenuit naar de Gelderse Veluwe en verblijf in een vakantiehuis!