Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Particulier vakantiehuis Waddeneilanden

9 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Waddeneilanden
Niet op vakantiepark
filters verwijderen
Prachtig vakantie appartement voor 4 tot 6 personen in Den Burg Texel.
9, 3
9, 3
27 beoordelingen
336
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Twee persoons appartement in appartementencomplex
9, 2
Twee persoons appartement in appartementencomplex
Nederland › Friesland › Vlieland
9, 2
11 beoordelingen
283
weekend va.
o.b.v. 2 personen
Prachtig en ruim vakantie appartement voor 3 tot 6 personen in Den Bur...
8, 6
8, 6
46 beoordelingen
336
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtig en ruim vakantie-appartement voor 3 tot 5 personen in Den Bur...
8, 7
8, 7
31 beoordelingen
336
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Prachtig vakantie appartement voor 4 tot 6 personen in Den Burg Texel.
9, 1
9, 1
24 beoordelingen
336
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Knus vakantie appartement voor 2 tot 4 personen in Den Burg Texel.
8, 8
Knus vakantie appartement voor 2 tot 4 personen in Den Burg Texel.
Nederland › Noord-Holland › Texel-Den-Burg
8, 8
40 beoordelingen
336
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Mooi 5 persoons vakantiehuis op Terschelling
8, 5
Mooi 5 persoons vakantiehuis op Terschelling
Nederland › Friesland › Terschelling-Midsland
8, 5
5 beoordelingen
409
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Mooie groepsaccommodatie voor 24 personen in het dorp Buren op Ameland...
5, 7
5, 7
36 beoordelingen
1196
weekend va.
o.b.v. 12 personen
Gelegen in het dorp Buren op Ameland vindt u dit mooi gelegen 6p. vaka...
7, 6
7, 6
40 beoordelingen
469
weekend va.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Particulier vakantiehuis Waddeneilanden

Uitwaaien, tot rust komen en genieten van zon, zee en strand met een particulier vakantiehuis op de Waddeneilanden. Klinkt fantastisch toch? Samen met uw gezin, familie of vrienden een paar dagen vakantie vieren. Of wanneer u iets meer tijd tot uw beschikking heeft voor een wat langere vakantie. Met een korte oversteek per boot bent u er zo. En als u avontuurlijk bent ingesteld, dan kunt u zelfs tussen Texel en Vlieland wadlopen. Zo zijn de Waddeneilanden hartstikke leuk voor een actieve vakantie in eigen land, met het gevoel even weg te zijn over de grens. Vanaf Den Helder in Noord-Holland vertrekt de boot naar Texel en vanaf Harlingen in Friesland zijn de eilanden Vlieland en Terschelling te bereiken. Wilt u op vakantie naar Ameland? Dan stapt u in Holwerd, Friesland, op en het laatste eiland Schiermonnikoog bereikt u vanaf Lauwersoog in Groningen. 

Tot rust komen in alle luxe van een particulier vakantiehuis op de Waddeneilanden

Om tot volledige ontspanning en rust te komen zit u met een particulier vakantiehuis op één van de Waddeneilanden helemaal goed. Optimaal relaxen, plezier maken en gezamenlijk leuke activiteiten ondernemen zijn de basis voor een heerlijke vakantie waar u nog jaren aan terug zult denken. Met een vakantiehuis van een particuliere eigenaar verblijft u veelal op een unieke locatie tussen de lokale bevolking. Wanneer u gewend bent om te verblijven op een vakantiepark met vele faciliteiten, vermaak en andere vakantiegangers is het met een particulier vakantiehuis vaak het tegenovergestelde. Ook wanneer u op zoek bent naar een unieke vakantiebeleving is het leuk om eens een kijkje te nemen bij het particuliere aanbod. Op een vakantiepark staan vaak een handje vol vakantiehuizen of meer die allemaal op elkaar lijken, wat natuurlijk ook helemaal fantastisch kan zijn, maar uniciteit zult u hier niet snel vinden.

Genoeg mogelijkheden vanuit een particulier vakantiehuis op de Waddeneilanden

Op de Waddeneilanden is altijd wel wat te beleven. Wandelen, fietsen, zwemmen, actief genieten van de natuur, cultuur snuiven of het strand en de zee opzoeken. Huur een fiets kajak, scooter, Mini Cooper of Land Rover of maak een rondvlucht in een (zweef)vliegtuigje. Tevens vindt u op de Waddeneilanden tal van restaurants, cafés en strandpaviljoens waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook erg leuk is het volgen van een wadloopexcursie wanneer u op de Waddeneilanden bent. 

Jong en oud kunnen door het slib van de Waddenzee banjeren en zich één voelen met dit unieke natuurgebied. Wanneer u dit nog nooit heeft mee gemaakt is het zeker aan te raden om dit een keertje te doen want misschien kunt u ook nog nieuwe dingen leren ontdekken van de begeleider. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van andere leuke uitstapjes te vinden op de Waddeneilanden, denk bijvoorbeeld aan het spotten van zeehonden, het beklimmen van de vuurtoren, het bezoeken van het Juttersmuseum of het maken van een kilometers lange fiets- of wandeltocht. Vooral langs de westkust van het eiland Texel heeft u prachtige wandelmogelijkheden, zowel langs het strand en in de duinen als in het bos. Zo is het gebied van de Hoge Berg tussen Den Burg en Oudeschild een geschikt terrein voor degene die iets van het oorspronkelijke Texelse landschap wil ervaren. Of wat dacht u van een wandeltocht op Ameland? Met knapzak en natuurgids over flora en fauna kan liefhebber van natuur zijn hart ophalen. Of wanneer u op Schiermonnikoog bent is de kans groot op het spotten van vogels én met een beetje geluk zelfs zeehonden. Kortom, op de Nederlandse Waddeneilanden is genoeg vermaak en vertier te vinden voor zowel jong als oud. Kinderen halen hun hart op in de speeltuinen en vinden het fantastisch om met al dat zand te spelen terwijl volwassenen er liever op uit gaan om nieuwe omgevingen te ontdekken.

Een particulier vakantiehuis op de Waddeneilanden iets voor u?

Bent u toe aan een paar dagen ontspannen met het gezin of wordt het hoog tijd om er even een heerlijk ontspannen weekend tussenuit te gaan met uw geliefde of misschien wel de hele familie? Denk dan eens aan het verblijven in een vakantiehuis, en niet zomaar een, nee een waar u zich helemaal thuis voelt en voldoet aan de door u gestelde prioriteiten. Gun uzelf de tijd en net dat extra stukje comfort of luxe, het is maar net wat u gewent bent. Met een particulier vakantiehuis op de Waddeneilanden zit u helemaal goed, en toch verblijft u tevens op korte afstand van uw eigen woonlocatie. Dit klinkt toch helemaal geweldig?