Vakantiehuis Dalfsen
op een vakantiepark
Huiscode: OV211
Huiscode: OV211
24 personen
Huisdiervrij
12 slaapkamers
Wi-Fi
OV211 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
17 beoordelingen
OV211 - Woonkamer
OV211 - Woonkamer
OV211 - Woonkamer
Bekijk 19 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (17)

Groepsaccommodatie voor 24 personen in het Vechtdal.

In deze gezellige 24 persoons luxe groepsaccommodatie kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving van het Vechtdal. Dit groepshuis is met name geschikt voor groepen die naast een gezellig verblijf met vrienden en/of familie ook gesteld zijn op een zekere mate van privacy. U huurt namelijk een groepsverblijf compleet met eigen bar, keuken, toiletten en gezellige "huiskamer" naast deze groepsruimte staan een achttal luxe lodges waar u zich, los van de groep, kunt terugtrekken en waar u ook slaapt. In deze lodges beschikt u dus nog eens over een eigen keuken, woonkamer en slaapkamers.

Indeling

De accommodatie beschikt over vier tweepersoons lodges welke beide zijn voorzien van een TV. Deze logdes beschikken over een tweepersoonsbed, kitchenette, een douche en een toilet. Verder zijn er vier vierpersoons lodges welke ook zijn voorzien van TV. De vier persoons lodges beschikken over een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden en een tweepersoons bedstee. Verder beschikken ook deze logdes over een eigen keuken met filter koffiezetapparaat, douche en een toilet.

Het groepsverblijf is voorzien van een mooie bar, twee toiletten, een compleet ingerichtte keuken en een gezellige woonkamer!

Beschikbaarheid